ma uvijek je najteže prvi dan, he. Sjećam se kada sam radio u punionici vode i prvi dan sam "razbio" nekoliko flašica vode, pa sam mislio da će mi to oduzimat iod plaće. A zapravo posve normalna stvar koja se svima događa kraj pogona.elrania wrote:i tako odrađen prvi dan u meku.
došla tamo u nekih 10 do 8, u 8 mi dali motivacijske i 'edukativne' filmiće o meku, uslugama i radu, gledala to do pol 10-10, zatim pogledala dve epizode nekih serija na tvu (30 rock je bila odlična danas), otišla na pauzu oko 11, popila kavu, pojela i u 12 ušla u kuhinju i radila do 2 i zaradila 108 kn![]()
![]()
da je svaki dan takav... uf![]()
što se tiče samog rada u kuhinji, normalno je sve. nikakav bauk, iako istina bog, prvi je dan i malo sam radila pa ne znam još kak je na neke lošije dane. uredno koliko god može biti za takvo mjesto, ekipa odlična, svi su jako dragi i žele pomoć, malo je užurbano (pa sam se zato uspjela speć na užarene ploče 2 puta), ali ništa katastrofalno ko što sam se naslušala.
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Michel puši karu.
- elrania
i da, ne mogu ovo izbiti iz glave koliko sam puta to čula tokom dana.
- Bub
Eto 971kn dobijena, ali sam nekako tužan i depresivanAšow wrote:Bub wrote:Stavljeno 4 stoje na 'rvatsku, motivacija navečer za popit.
to je to, ja sam se premisljao, al reko, ne.
Zidovi su cudni.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Bub wrote: Eto 971kn dobijena, ali sam nekako tužan i depresivanjebeš pare...
Nemoj brate da si tužan. Nemoj da me teraš da upotrebim drastične mere i opet okačim neku sliku kad sam bio pijan.
Evo, ja sam danas malo polomio desnu šaku i neću moći da treniram par meseci
We're all mad here...
- Bub
I kad misliš da si na dnu dna, netko ti dobaci lopatu. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
Zasto?Bub wrote:Eto 971kn dobijena, ali sam nekako tužan i depresivanAšow wrote:Bub wrote:Stavljeno 4 stoje na 'rvatsku, motivacija navečer za popit.
to je to, ja sam se premisljao, al reko, ne.
Zidovi su cudni.jebeš pare...
Imas pinkicu, btk. Ja se bojim jewova.
Nemoš protiv njih kuis. Sad smo ih dobili i zato do kraja godine cemo imati -2% pad BDP-a, a iza nas ce biti samo kirgistan
- Ašow
Ak trea, doteram i bagerBub wrote:I kad misliš da si na dnu dna, netko ti dobaci lopatu.
- Info
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n0
@Andrej, nešto više iz prve ruke
Inače, mene zanima kako ljudi objašnjavaju ovaj plakat dozvoljen http://www.zagreb-pride.net/web/images/ ... gutati.jpg
a ovaj zabranjen
http://stareslike.com/download-besplatn ... 00x179.jpg
Ono za što se homo populacija bori, a to je pokraj svega i istospolni brakovi pa na kraju i posvajanje djece, to nikako ne podržavam. Tako da mi te gej parade nemaju baš smisla, al mi opet nisu jasni ljudi koji idu do parade da bi prebili par pedera.
Jednostavno sjedim u kući i fućka mi se i za paradu i za sve, a i dalje imam svoj stav no ništa se neće promjenit ako dva huligana izmlate jednog geya. Ti huligani na kraju sami nadrapaju najviše. Zato pustite ih nek paradiraju ali ono što oni traže im ne treba dat. Brakovi i posvajanje djece to je već teški idiotizam.
Nije mi jasno što bi oni htjeli, da se ozakone istospolni brakovi? Pa kud ovaj svijet ide? Do jučer sam mislio da mi balkanci nismo baš normalni ali sad vidim jedino smo mi normalni. Pa kak bi sad izgledalo dva muškarca u braku drže se za ruke i još imaju dijete koji ima dva tate.
I sad recite da sam zadrt, ja mislim da sam samo normalan.
@Andrej, nešto više iz prve ruke
Inače, mene zanima kako ljudi objašnjavaju ovaj plakat dozvoljen http://www.zagreb-pride.net/web/images/ ... gutati.jpg
a ovaj zabranjen
http://stareslike.com/download-besplatn ... 00x179.jpg
Ono za što se homo populacija bori, a to je pokraj svega i istospolni brakovi pa na kraju i posvajanje djece, to nikako ne podržavam. Tako da mi te gej parade nemaju baš smisla, al mi opet nisu jasni ljudi koji idu do parade da bi prebili par pedera.
Jednostavno sjedim u kući i fućka mi se i za paradu i za sve, a i dalje imam svoj stav no ništa se neće promjenit ako dva huligana izmlate jednog geya. Ti huligani na kraju sami nadrapaju najviše. Zato pustite ih nek paradiraju ali ono što oni traže im ne treba dat. Brakovi i posvajanje djece to je već teški idiotizam.
Nije mi jasno što bi oni htjeli, da se ozakone istospolni brakovi? Pa kud ovaj svijet ide? Do jučer sam mislio da mi balkanci nismo baš normalni ali sad vidim jedino smo mi normalni. Pa kak bi sad izgledalo dva muškarca u braku drže se za ruke i još imaju dijete koji ima dva tate.
I sad recite da sam zadrt, ja mislim da sam samo normalan.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Andrej
Iskreno, ja samo znam, da mi je zbog 100 pedera - ceo grad bio u blokadi dva dana i nigde nisi mogao da se krećeš.
Ne znam ko je gori - oni, desničari ili država.
Ovde deca umiru od gladi i žive po ulicama, a gospoda se našla da pevaju na glas kako sam ja retard što se ne jebem u gepek.
Ova govna desničarska, 1000 osmeha - 2 zuba, našla da izađu sa ikonama, krstom u ruci i u ime ljubavi da biju i premlaćuju.
Država trlja ruke, jer to je to.....
Daj stoki leba i igara, čisto s vremena na vreme, da zaboravi da postoji i nešto što se maže na leba.
Ne znam ko je gori - oni, desničari ili država.
Ovde deca umiru od gladi i žive po ulicama, a gospoda se našla da pevaju na glas kako sam ja retard što se ne jebem u gepek.
Ova govna desničarska, 1000 osmeha - 2 zuba, našla da izađu sa ikonama, krstom u ruci i u ime ljubavi da biju i premlaćuju.
Država trlja ruke, jer to je to.....
Daj stoki leba i igara, čisto s vremena na vreme, da zaboravi da postoji i nešto što se maže na leba.
We're all mad here...
- john_constantine
ja mislim da bi trebao takve stvari zadržati za sebe.
Ja jednostavno podržavam istospolne brakove, jer je to pravo čovjeka kao i svakog drugog. Zbog čega heteroseksualne osobe mogu stupati u bračne odnose, a homokseksualne ne? Tko si ti da odlučuješ to?
A za posvajanje djece, tu sam dugo razmišljao i na kraju podržavam, iako je problem to što smo balkanska država. Da, posvojenoj djeci bi bilo teško kada bi znali u osnovnoj da ima dvije tate ili dvije mame. Ali isto tako bi bilo i običnoj posvojenoj djeci, pa i drugoj koja prolaze kroz "torture" i psihička poniženja od druge djece.
A osim toga, kakvih sve ima "posvajatelja" poput onih koji su držali invalidnu djecu u podrumu i dobivali novce za to. Homoseksualne osobe, većinom sigurno ne bi posvajali takvu djecu radi "novaca", nego baš zato što žele imati djecu i sigurno bi bili bolji roditelji od nekih koje znam.
Gay parada, mah, meni je to većinom glupost jer onda ispada poput nekakvog freak showa, a zadrti ljudi samo to koriste da ispušu svoju agresiju i gnjev. I još kada se nađe kolona mladih koji imaju problema s sobom i previše viška vremena, pa rade gluposti... I čovjeka koji je htio baciti pepeljaru na gay paradu, ne zaslužuje ništa drugo nego cipelu u glavu.
Ja jednostavno podržavam istospolne brakove, jer je to pravo čovjeka kao i svakog drugog. Zbog čega heteroseksualne osobe mogu stupati u bračne odnose, a homokseksualne ne? Tko si ti da odlučuješ to?
A za posvajanje djece, tu sam dugo razmišljao i na kraju podržavam, iako je problem to što smo balkanska država. Da, posvojenoj djeci bi bilo teško kada bi znali u osnovnoj da ima dvije tate ili dvije mame. Ali isto tako bi bilo i običnoj posvojenoj djeci, pa i drugoj koja prolaze kroz "torture" i psihička poniženja od druge djece.
A osim toga, kakvih sve ima "posvajatelja" poput onih koji su držali invalidnu djecu u podrumu i dobivali novce za to. Homoseksualne osobe, većinom sigurno ne bi posvajali takvu djecu radi "novaca", nego baš zato što žele imati djecu i sigurno bi bili bolji roditelji od nekih koje znam.
Gay parada, mah, meni je to većinom glupost jer onda ispada poput nekakvog freak showa, a zadrti ljudi samo to koriste da ispušu svoju agresiju i gnjev. I još kada se nađe kolona mladih koji imaju problema s sobom i previše viška vremena, pa rade gluposti... I čovjeka koji je htio baciti pepeljaru na gay paradu, ne zaslužuje ništa drugo nego cipelu u glavu.
Last edited by john_constantine on 10 Oct 2010, 16:38, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Asfodel
@Info - diskutabilna i teška tema. Al ja bih radije dala "pederima" dijete, nego da propadaju u domu za nezbrinutu djecu s raznim tetama Brajšama, tamo ne bih ni psima dopustila da budu. Čast iznimkama i normalnim domovima/odgajateljima i djeci koja kvalitetno odrastu tamo.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Info
Ok, dali biste im dijete i istospolne brakove.
I oni se mogu ženit ali sa suprotnim spolom.
I heteroseksualci se mogu ženit samo sa suprotnim spolom, dakle prava su jednaka.
Istospolni brakovi nisu dozvoljeni ni jednima ni drugima.
Dakle prava su jednaka.
I oni se mogu ženit ali sa suprotnim spolom.
I heteroseksualci se mogu ženit samo sa suprotnim spolom, dakle prava su jednaka.
Dakle prava su jednaka.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- john_constantine
Slažem se s domovima. Mah, kada se smislim Kuhara s Brezje, smuči mi se. A nisam pratio dalje, tako da ne znam je li bar u zatvoru radi te pedofilije. Mislim, najviše mi se gadi baš seksualno nasilje nad nemoćnom osobom poput tih djece u domovima. Brajša je priča za sebe, žalosno je to što se pravi sveticom samo zato što je posvojila par invalidne djece.Asfodel wrote:@Info - diskutabilna i teška tema. Al ja bih radije dala "pederima" dijete, nego da propadaju u domu za nezbrinutu djecu s raznim tetama Brajšama, tamo ne bih ni psima dopustila da budu. Čast iznimkama i normalnim domovima/odgajateljima i djeci koja kvalitetno odrastu tamo.
Domovi su već godinama problem u našoj državi i koliko god novine pisale o tome, ništa se nije promijenilo...
Michel puši karu.
- john_constantine
je, i sada idemo ubijati žene i kamenovati ih radi izlaska u kino jer nam tako vjera govori.Info wrote:Ok, dali biste im dijete i istospolne brakove.
I oni se mogu ženit ali sa suprotnim spolom.![]()
Dakle prava su jednaka.
Last edited by john_constantine on 10 Oct 2010, 16:43, edited 2 times in total.
Michel puši karu.