Last Post Wins !!!11one
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
Stavljeno 4 stoje na 'rvatsku, motivacija navečer za popit. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Ove moje naguzili neki Estonci, Eskimi, Etruarci, jebem li ga - šta god da suBub wrote:Stavljeno 4 stoje na 'rvatsku, motivacija navečer za popit.
Smorio sam se ko lav, majke im ga manekenske.
Kad igraju za svoje klubove i pare, svi su brzi gonzalesi i asovi, a kad se igra za Grb i Himnu, svi dobiju kolektivni proliv i stomačni virus.
Njaaaaaa....
SpoilerShow
De si Bub!!!!!!!!!!!!!!!

We're all mad here...
- HorrorHR
- Site Admin
a cico pijanac revoluciju u crnoj gori radi 
- Andrej
Jesi video care!!!! Svaka im častHorrorHR wrote:a cico pijanac revoluciju u crnoj gori radi
Oduševili su me skroz. Još kad im se Jovetić vrati, ima da budu stvarno ekipa za respekt.
Neka, tako treba
We're all mad here...
- Bub
Vidio sam, baš šteta i još onaj auto gol, baš peh. Estonci nisu baš neka dobra ekipa, dok vi imate super igrače...to je tako lopta je okrugla, mene nebi čudilo da Izrael dobije danas, igramo loše u zadnje vrijeme nema realizacije.
Vjerovatno mu nedaju da loče tamo

Vjerovatno mu nedaju da loče tamo
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- HorrorHR
- Site Admin
baš spektakl, za nevjerovat... još da naš "đale" da koji gol 
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
Bub wrote:Stavljeno 4 stoje na 'rvatsku, motivacija navečer za popit.
to je to, ja sam se premisljao, al reko, ne.
Zidovi su cudni.
- john_constantine
je, prelijevanje iz šupljega u prazno. Bitno da ćemo kod domaćih banki zadužiti. A kojih domaćih? Pa smo ih sve prodali.Ašow wrote:Ja ih gledam kao debile.
Pogotovo ministra financija našeg.
Čovjek da vrati kamatu od prethodno dignutog kredita digne novi kredit.
Al nije nist bolje ni kod vas. Al kod vas je mafija jača. Kod nas su plačipičke.
Ma žalosno je to s njim. A prikazi rashoda za iduće tri godine su optimistične... A kako? I dalje su rashodi veći od prihoda. Gdje je tu onda dobitak? Bez obzira što se smanjuje razlika između njih godinama.
Kosor je totalna sramota od predsjednice vlade, a iskreno sam vjerovao prvih dana da će ona nešto konačno napraviti od države. A sada glumi neku ledenu kraljicu i plačipičku.
Samo moram reći da je čak dobro što je došla kriza kod nas, jer samo tada govna isplivaju na površinu. Ako zbilja uspiju uopće dokazati Sanaderu krivnju, onda svaka čast. Bar dok se ne ponovi opet situacija Glavaš.
I najgora stvar? Već je i tvrtka gdje radim dosta u krizi. Plaće kasne, ali bar dolaze. ali najviše me smeta taj negativni publicitet u novinama. Svi samo kao da jedva čekaju da propadne tvrtka, makar vlasnik govori pozitivno. Ali grad se grebe za to zemljište, samo nema novca da ga plati, pa su političke igre u pitanju. Kao i za spalionicu otpada iako je voda zagađena radi tih bala smeća prije grada. A tek aquacity, totalna sramota. Prodaje se aquacity tako da bi konačno nakon tolikih godina doživjelo pozitivne promjene i sve propadne jer je tako neki idiot u politici zamislio. Očito mu netko nije dovoljno platio.
Ma sve je u kurac kod nas. Poljoprivreda, siva ekonomija... Najsmiješnija stvar je jedan lik koji je par godina imao voćnjak i za to dobivao prinose. Nekoliko godina je uređivao i brao jabuke, a sada ništa. Potpuno zapuštene, a jabuke propadaju. Ali on i dalje dobiva novce za to.
Last edited by john_constantine on 09 Oct 2010, 20:11, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:
Kosor je totalna sramota od predsjednice države
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Danas je već riješen jedan ispit, doduše, neko znanstveno sranje, al 2 ECTS boda su tu. Sutra se uči mikrobiologija bar 4-5 sati, i od ponediljka i službeno kreće šou.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ah, htio sam reći predsjednice vlade.Scarface wrote:john_constantine wrote:
Kosor je totalna sramota od predsjednice države
E da li smatrate da će HDZ ponovno pobijediti na sljedećim izborima?
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
[quote="E da li smatrate da će HDZ ponovno pobijediti na sljedećim izborima?
[/quote]
mislim da niš od toga
mislim da niš od toga
- Scarface
mislim da niš od toga[/quote]HorrorHR wrote:[quote="E da li smatrate da će HDZ ponovno pobijediti na sljedećim izborima?
- elrania
i tako odrađen prvi dan u meku.
došla tamo u nekih 10 do 8, u 8 mi dali motivacijske i 'edukativne' filmiće o meku, uslugama i radu, gledala to do pol 10-10, zatim pogledala dve epizode nekih serija na tvu (30 rock je bila odlična danas), otišla na pauzu oko 11, popila kavu, pojela i u 12 ušla u kuhinju i radila do 2 i zaradila 108 kn
da je svaki dan takav... uf
što se tiče samog rada u kuhinji, normalno je sve. nikakav bauk, iako istina bog, prvi je dan i malo sam radila pa ne znam još kak je na neke lošije dane. uredno koliko god može biti za takvo mjesto, ekipa odlična, svi su jako dragi i žele pomoć, malo je užurbano (pa sam se zato uspjela speć na užarene ploče 2 puta), ali ništa katastrofalno ko što sam se naslušala.
došla tamo u nekih 10 do 8, u 8 mi dali motivacijske i 'edukativne' filmiće o meku, uslugama i radu, gledala to do pol 10-10, zatim pogledala dve epizode nekih serija na tvu (30 rock je bila odlična danas), otišla na pauzu oko 11, popila kavu, pojela i u 12 ušla u kuhinju i radila do 2 i zaradila 108 kn
da je svaki dan takav... uf
što se tiče samog rada u kuhinji, normalno je sve. nikakav bauk, iako istina bog, prvi je dan i malo sam radila pa ne znam još kak je na neke lošije dane. uredno koliko god može biti za takvo mjesto, ekipa odlična, svi su jako dragi i žele pomoć, malo je užurbano (pa sam se zato uspjela speć na užarene ploče 2 puta), ali ništa katastrofalno ko što sam se naslušala.