Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Bub

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Bub » 09 Oct 2010, 12:25

Stavljeno 4 stoje na 'rvatsku, motivacija navečer za popit. :partyman:

Andrej

Post by Andrej » 09 Oct 2010, 12:49

Bub wrote:Stavljeno 4 stoje na 'rvatsku, motivacija navečer za popit. :partyman:
Ove moje naguzili neki Estonci, Eskimi, Etruarci, jebem li ga - šta god da su :lol:
Smorio sam se ko lav, majke im ga manekenske. :(
Kad igraju za svoje klubove i pare, svi su brzi gonzalesi i asovi, a kad se igra za Grb i Himnu, svi dobiju kolektivni proliv i stomačni virus.
Njaaaaaa....
SpoilerShow
De si Bub!!!!!!!!!!!!!!! :supz: :supz: :supz:
We're all mad here...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 09 Oct 2010, 12:53

a cico pijanac revoluciju u crnoj gori radi :D

Andrej

Post by Andrej » 09 Oct 2010, 12:55

HorrorHR wrote:a cico pijanac revoluciju u crnoj gori radi :D
Jesi video care!!!! Svaka im čast :D
Oduševili su me skroz. Još kad im se Jovetić vrati, ima da budu stvarno ekipa za respekt.
Neka, tako treba 8)
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 09 Oct 2010, 12:57

Vidio sam, baš šteta i još onaj auto gol, baš peh. Estonci nisu baš neka dobra ekipa, dok vi imate super igrače...to je tako lopta je okrugla, mene nebi čudilo da Izrael dobije danas, igramo loše u zadnje vrijeme nema realizacije.
SpoilerShow
Pa de si brate Image

Vjerovatno mu nedaju da loče tamo :facepalm: :zubifale:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 09 Oct 2010, 12:59

baš spektakl, za nevjerovat... još da naš "đale" da koji gol :mrgreen:

Sammy

Post by Sammy » 09 Oct 2010, 15:17

dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Ašow

Post by Ašow » 09 Oct 2010, 18:05

Bub wrote:Stavljeno 4 stoje na 'rvatsku, motivacija navečer za popit. :partyman:
:)
to je to, ja sam se premisljao, al reko, ne.
Zidovi su cudni.
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Oct 2010, 19:39

Ašow wrote:Ja ih gledam kao debile.
Pogotovo ministra financija našeg.
Čovjek da vrati kamatu od prethodno dignutog kredita digne novi kredit.
Al nije nist bolje ni kod vas. Al kod vas je mafija jača. Kod nas su plačipičke.
je, prelijevanje iz šupljega u prazno. Bitno da ćemo kod domaćih banki zadužiti. A kojih domaćih? Pa smo ih sve prodali. :zubifale: A HPB je na kraju ispala obični kriminal.

Ma žalosno je to s njim. A prikazi rashoda za iduće tri godine su optimistične... A kako? I dalje su rashodi veći od prihoda. Gdje je tu onda dobitak? Bez obzira što se smanjuje razlika između njih godinama.

Kosor je totalna sramota od predsjednice vlade, a iskreno sam vjerovao prvih dana da će ona nešto konačno napraviti od države. A sada glumi neku ledenu kraljicu i plačipičku.

Samo moram reći da je čak dobro što je došla kriza kod nas, jer samo tada govna isplivaju na površinu. Ako zbilja uspiju uopće dokazati Sanaderu krivnju, onda svaka čast. Bar dok se ne ponovi opet situacija Glavaš.

I najgora stvar? Već je i tvrtka gdje radim dosta u krizi. Plaće kasne, ali bar dolaze. ali najviše me smeta taj negativni publicitet u novinama. Svi samo kao da jedva čekaju da propadne tvrtka, makar vlasnik govori pozitivno. Ali grad se grebe za to zemljište, samo nema novca da ga plati, pa su političke igre u pitanju. Kao i za spalionicu otpada iako je voda zagađena radi tih bala smeća prije grada. A tek aquacity, totalna sramota. Prodaje se aquacity tako da bi konačno nakon tolikih godina doživjelo pozitivne promjene i sve propadne jer je tako neki idiot u politici zamislio. Očito mu netko nije dovoljno platio.

Ma sve je u kurac kod nas. Poljoprivreda, siva ekonomija... Najsmiješnija stvar je jedan lik koji je par godina imao voćnjak i za to dobivao prinose. Nekoliko godina je uređivao i brao jabuke, a sada ništa. Potpuno zapuštene, a jabuke propadaju. Ali on i dalje dobiva novce za to.
Last edited by john_constantine on 09 Oct 2010, 20:11, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 09 Oct 2010, 19:50

john_constantine wrote:
Kosor je totalna sramota od predsjednice države
:mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Scarface

Post by Scarface » 09 Oct 2010, 20:10

Danas je već riješen jedan ispit, doduše, neko znanstveno sranje, al 2 ECTS boda su tu. Sutra se uči mikrobiologija bar 4-5 sati, i od ponediljka i službeno kreće šou.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Oct 2010, 20:11

Scarface wrote:
john_constantine wrote:
Kosor je totalna sramota od predsjednice države
:mrgreen:
ah, htio sam reći predsjednice vlade. :zubifale: Lapsus.

E da li smatrate da će HDZ ponovno pobijediti na sljedećim izborima? :kokicarenje:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 09 Oct 2010, 20:14

[quote="E da li smatrate da će HDZ ponovno pobijediti na sljedećim izborima? :kokicarenje:[/quote]

mislim da niš od toga

Scarface

Post by Scarface » 09 Oct 2010, 20:22

HorrorHR wrote:[quote="E da li smatrate da će HDZ ponovno pobijediti na sljedećim izborima? :kokicarenje:
mislim da niš od toga[/quote]

elrania

Post by elrania » 09 Oct 2010, 20:47

i tako odrađen prvi dan u meku.
došla tamo u nekih 10 do 8, u 8 mi dali motivacijske i 'edukativne' filmiće o meku, uslugama i radu, gledala to do pol 10-10, zatim pogledala dve epizode nekih serija na tvu (30 rock je bila odlična danas), otišla na pauzu oko 11, popila kavu, pojela i u 12 ušla u kuhinju i radila do 2 i zaradila 108 kn :lol: :lol:
da je svaki dan takav... uf :lol:

što se tiče samog rada u kuhinji, normalno je sve. nikakav bauk, iako istina bog, prvi je dan i malo sam radila pa ne znam još kak je na neke lošije dane. uredno koliko god može biti za takvo mjesto, ekipa odlična, svi su jako dragi i žele pomoć, malo je užurbano (pa sam se zato uspjela speć na užarene ploče 2 puta), ali ništa katastrofalno ko što sam se naslušala.

Locked