Andrej wrote:Možeš, možeš, nego nalećeš na amatereAšow wrote:đizs, nemogu umrt u picku materinu
hahhahaha, dobro, ovaj posred čela nije bitan.
Kanal na desnoj strani je od palice, ovaj postrani je od zida, arkada je od lakta i šake.
XD
Andrej wrote:Možeš, možeš, nego nalećeš na amatereAšow wrote:đizs, nemogu umrt u picku materinu
Ja bih ti rekao od čega sam sve zaradio ožiljke, ali to bi bilo za double facepalmAšow wrote:to je to XDDD
Kanal na desnoj strani je od palice, ovaj postrani je od zida, arkada je od lakta i šake.
XD
Ajde počniAndrej wrote:Ja bih ti rekao od čega sam sve zaradio ožiljke, ali to bi bilo za double facepalmAšow wrote:to je to XDDD
XD![]()
je, baš to što wendigo govori. Dugo sam član na još nekoliko foruma, ali nigdje nije tako ugodno i zabavno kao ovdje. Naročito kada su tema samo filmovi, he.metallicat wrote:točno znam o čemu pričaš. ja sam jedino na ovom forumu, baš zato što na drugima ima milion ljudi i to mi se ne sviđa. al aj ovaj je ipak poseban i dosta nas starijih je još uvijek tu, pa ipak biš mogao češće navratitWendigo wrote:i da budem iskren, ne sviđa mi se u što se ovaj forum pretvorio u zadnje vrijeme i to je veliki razlog zašto nisam 24/7 online kao prije.
naravno, većina starih forumaša su mi i dalje dragi i zato se povremeno pojavim.a i najčešće neli se registriraju, ostave opst dva i odu. btw još uvijek stoji da ideš na DT?
Baš sam i ja to bio napisao, velika razlika u usporedbi s drugim forumima.john_constantine wrote:je, baš to što wendigo govori. Dugo sam član na još nekoliko foruma, ali nigdje nije tako ugodno i zabavno kao ovdje. Naročito kada su tema samo filmovi, he.Drugi je već lagano otišao u freak show, a ostale tako povremeno sudjelujem i pratim...
A i kvragu sve, ovdje sam našao ugodnije i zabavnije ljude za uživo nego na tom drugom forumu.
john_constantine wrote:je, baš to što wendigo govori. Dugo sam član na još nekoliko foruma, ali nigdje nije tako ugodno i zabavno kao ovdje. Naročito kada su tema samo filmovi, he.metallicat wrote:točno znam o čemu pričaš. ja sam jedino na ovom forumu, baš zato što na drugima ima milion ljudi i to mi se ne sviđa. al aj ovaj je ipak poseban i dosta nas starijih je još uvijek tu, pa ipak biš mogao češće navratitWendigo wrote:i da budem iskren, ne sviđa mi se u što se ovaj forum pretvorio u zadnje vrijeme i to je veliki razlog zašto nisam 24/7 online kao prije.
naravno, većina starih forumaša su mi i dalje dragi i zato se povremeno pojavim.a i najčešće neli se registriraju, ostave opst dva i odu. btw još uvijek stoji da ideš na DT?
Drugi je već lagano otišao u freak show, a ostale tako povremeno sudjelujem i pratim...
A i kvragu sve, ovdje sam našao ugodnije i zabavnije ljude za uživo nego na tom drugom forumu.
hm, a što je to DT?
do petka samo visim doma, supernatural, dexter nove epizode, female jail filmovi u četiri nastavka, i trilogija night of the demons. Naporan tjedan, pa zaslužujem oduška...

E to. Jep, sva četiri nastavka. Zarazio sam se onom knjigom "Katana, lignje, bradavica". Prvo ću ovu trilogiju night of the demons, pa female scorpion.Ghostface wrote:
Dark Tranquility, melodic death metal bend koji uskoro svira u Zagrebu.
Jel to planiraš gledat Female Scorpion serijal? Meni je prepredobar!

u subotu u 8 ujutrometallicat wrote:@elri - kad počinješ?
meni jučer bio prvi dan, i bome umorila sesutra radim u meku od 10.30-14/15h i onda u indexu od 16-21, oh joy
![]()