Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Ašow

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Ašow » 05 Oct 2010, 16:53

Andrej wrote:
Ašow wrote:đizs, nemogu umrt u picku materinu
Možeš, možeš, nego nalećeš na amatere :lol:
:lol: to je to XDDD
hahhahaha, dobro, ovaj posred čela nije bitan.
Kanal na desnoj strani je od palice, ovaj postrani je od zida, arkada je od lakta i šake.
XD
--------
Last.fm

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 05 Oct 2010, 16:55

Danas na faxu sam shvatio da sutra imam predavanje u isto vrijeme sa tjelesnim što nije nimalo dobro.
Eh te greške ljudi koji prave rasporede sati, samo se nadam da će se to što prije riješiti.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Andrej

Post by Andrej » 05 Oct 2010, 17:17

Ašow wrote: :lol: to je to XDDD
Kanal na desnoj strani je od palice, ovaj postrani je od zida, arkada je od lakta i šake.
XD
Ja bih ti rekao od čega sam sve zaradio ožiljke, ali to bi bilo za double facepalm :facepalm: :facepalm:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 05 Oct 2010, 17:23

Ode napokon kući s posla. :D

Ašow

Post by Ašow » 05 Oct 2010, 17:31

Andrej wrote:
Ašow wrote: :lol: to je to XDDD
XD
Ja bih ti rekao od čega sam sve zaradio ožiljke, ali to bi bilo za double facepalm :facepalm: :facepalm:
Ajde počni :)
Nema beda uopce. Ja ih jedino imam po glavi (al ne vide se uopce, osim tog malog sto mi je sa desne strane) ovaj nasred cela se ni ne primjeti. Jebiga, krema je ucinila svoje i opizdila me po đepu :D
Nikad nisam nista lomio niti operirao. Samo sam glavu par puta razbio. :)
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2010, 17:39

metallicat wrote:
Wendigo wrote:i da budem iskren, ne sviđa mi se u što se ovaj forum pretvorio u zadnje vrijeme i to je veliki razlog zašto nisam 24/7 online kao prije.
naravno, većina starih forumaša su mi i dalje dragi i zato se povremeno pojavim. :D
točno znam o čemu pričaš. ja sam jedino na ovom forumu, baš zato što na drugima ima milion ljudi i to mi se ne sviđa. al aj ovaj je ipak poseban i dosta nas starijih je još uvijek tu, pa ipak biš mogao češće navratit :P a i najčešće neli se registriraju, ostave opst dva i odu. btw još uvijek stoji da ideš na DT?
je, baš to što wendigo govori. Dugo sam član na još nekoliko foruma, ali nigdje nije tako ugodno i zabavno kao ovdje. Naročito kada su tema samo filmovi, he. :mrgreen: Drugi je već lagano otišao u freak show, a ostale tako povremeno sudjelujem i pratim...
A i kvragu sve, ovdje sam našao ugodnije i zabavnije ljude za uživo nego na tom drugom forumu. :)

hm, a što je to DT? :oops:

do petka samo visim doma, supernatural, dexter nove epizode, female jail filmovi u četiri nastavka, i trilogija night of the demons. Naporan tjedan, pa zaslužujem oduška...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 05 Oct 2010, 18:04

john_constantine wrote:je, baš to što wendigo govori. Dugo sam član na još nekoliko foruma, ali nigdje nije tako ugodno i zabavno kao ovdje. Naročito kada su tema samo filmovi, he. :mrgreen: Drugi je već lagano otišao u freak show, a ostale tako povremeno sudjelujem i pratim...
A i kvragu sve, ovdje sam našao ugodnije i zabavnije ljude za uživo nego na tom drugom forumu. :)
Baš sam i ja to bio napisao, velika razlika u usporedbi s drugim forumima.

Scarface

Post by Scarface » 05 Oct 2010, 18:08

john_constantine wrote:
metallicat wrote:
Wendigo wrote:i da budem iskren, ne sviđa mi se u što se ovaj forum pretvorio u zadnje vrijeme i to je veliki razlog zašto nisam 24/7 online kao prije.
naravno, većina starih forumaša su mi i dalje dragi i zato se povremeno pojavim. :D
točno znam o čemu pričaš. ja sam jedino na ovom forumu, baš zato što na drugima ima milion ljudi i to mi se ne sviđa. al aj ovaj je ipak poseban i dosta nas starijih je još uvijek tu, pa ipak biš mogao češće navratit :P a i najčešće neli se registriraju, ostave opst dva i odu. btw još uvijek stoji da ideš na DT?
je, baš to što wendigo govori. Dugo sam član na još nekoliko foruma, ali nigdje nije tako ugodno i zabavno kao ovdje. Naročito kada su tema samo filmovi, he. :mrgreen: Drugi je već lagano otišao u freak show, a ostale tako povremeno sudjelujem i pratim...

hm, a što je to DT? :oops:

do petka samo visim doma, supernatural, dexter nove epizode, female jail filmovi u četiri nastavka, i trilogija night of the demons. Naporan tjedan, pa zaslužujem oduška...

Dark Tranquility, melodic death metal bend koji uskoro svira u Zagrebu.

Jel to planiraš gledat Female Scorpion serijal? Meni je prepredobar!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Oct 2010, 18:16

@Ghost - pa ak ti je već toliko gadan ožiljak zaš ne pokušaš s tom kremom, nije savršena, al ako se ukloni u nekom postotku (a svuda kažu da ima nekakvu učinkovitost, iako ne stopostotnu) zašto ne. Šta je taj novac u usporedbi s cijelim životom
(a moram malo srat :mrgreen: radi ti kako hoćeš)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Josef K

Post by Josef K » 05 Oct 2010, 18:18

Ja imam ogroman ožiljak na vratu od skidanja madeža.
Trebam ga mazat kremom nekom al mi se neda :lol:

metallicat

Post by metallicat » 05 Oct 2010, 18:24

završila sam majice napokon :prayer: hm, trebala sam nacrtat obris ženskog tijela, ali to je malo lošije ispalo kad mi je teško kistom po majici :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2010, 18:28

Ghostface wrote:
Dark Tranquility, melodic death metal bend koji uskoro svira u Zagrebu.

Jel to planiraš gledat Female Scorpion serijal? Meni je prepredobar!
E to. Jep, sva četiri nastavka. Zarazio sam se onom knjigom "Katana, lignje, bradavica". Prvo ću ovu trilogiju night of the demons, pa female scorpion.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 05 Oct 2010, 19:04

@elri - kad počinješ :D?
meni jučer bio prvi dan, i bome umorila se :lol: sutra radim u meku od 10.30-14/15h i onda u indexu od 16-21, oh joy :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 05 Oct 2010, 19:07

metallicat wrote:@elri - kad počinješ :D?
meni jučer bio prvi dan, i bome umorila se :lol: sutra radim u meku od 10.30-14/15h i onda u indexu od 16-21, oh joy :lol:
u subotu u 8 ujutro :lol:

predala danas ugovor, došla sa sanitarnom i eto!
morat ću ranije leć u petak :lol:

metallicat

Post by metallicat » 05 Oct 2010, 19:15

bome da :mrgreen: obavezno javi kako je bilo :mrgreen:
Image

Locked