Last Post Wins !!!11one
- Andrej
Re: Last Post Wins !!!11one
Dobro jutro drugari, a pogotovu mom drugu Bub-u, koga već sad nerviraju na poslu i zlikovci mu kidaju živce.

We're all mad here...
- metallicat
a zato tebe nema višeWendigo wrote:ako da, na kojem si serveru? ja sam na "kor´gall" - level 71 undead warlock.

- Bub
Pa dici dici deda AndrejAndrej wrote:Dobro jutro drugari, a pogotovu mom drugu Bub-u, koga već sad nerviraju na poslu i zlikovci mu kidaju živce.![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Wendigo
ah.. wow, ženska, trening... nema me.metallicat wrote:a zato tebe nema višeWendigo wrote:ako da, na kojem si serveru? ja sam na "kor´gall" - level 71 undead warlock.![]()
![]()
i da budem iskren, ne sviđa mi se u što se ovaj forum pretvorio u zadnje vrijeme i to je veliki razlog zašto nisam 24/7 online kao prije.
naravno, većina starih forumaša su mi i dalje dragi i zato se povremeno pojavim.
Last edited by Wendigo on 05 Oct 2010, 13:13, edited 1 time in total.
- metallicat
- Scarface
Wendigo wrote:ah.. wow, ženska, trening... nema me.metallicat wrote:a zato tebe nema višeWendigo wrote:ako da, na kojem si serveru? ja sam na "kor´gall" - level 71 undead warlock.![]()
![]()
i da budem iskren, ne sviđa mi se u što se ovaj forum pretvorio u zadnje vrijeme i to je veliki razlog zašto nisam 24/7 online kao prije.
naravno, većina starih forumaša su mi i dalje dragi i zato se povremeno pojavim.
Ajde baš mi je drago da si odjeba ovo i uvatija se pravih stvari.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Bub
Znači mi noviji ne valjamoWendigo wrote:i da budem iskren, ne sviđa mi se u što se ovaj forum pretvorio u zadnje vrijeme i to je veliki razlog zašto nisam 24/7 online kao prije.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Wendigo
nisam to rekao, lol..Bub wrote:Znači mi noviji ne valjamoWendigo wrote:i da budem iskren, ne sviđa mi se u što se ovaj forum pretvorio u zadnje vrijeme i to je veliki razlog zašto nisam 24/7 online kao prije.
hoću reći da je forum (za mene) izgubio onu čar koju je prije imao. vas nove još ne poznam pa sigurno neću komentirati tko valja, a tko ne.
- Ašow
- metallicat
točno znam o čemu pričaš. ja sam jedino na ovom forumu, baš zato što na drugima ima milion ljudi i to mi se ne sviđa. al aj ovaj je ipak poseban i dosta nas starijih je još uvijek tu, pa ipak biš mogao češće navratitWendigo wrote:i da budem iskren, ne sviđa mi se u što se ovaj forum pretvorio u zadnje vrijeme i to je veliki razlog zašto nisam 24/7 online kao prije.

- Wendigo
mislim da ipak ništa od DT (lova i neda mi se baš na koncert), ali se javi ako budeš imala vremena prije koncerta pa da neki meeting složimo. probati ću aryxa izvući iz brloga da i njega napokon upoznaš.metallicat wrote:točno znam o čemu pričaš. ja sam jedino na ovom forumu, baš zato što na drugima ima milion ljudi i to mi se ne sviđa. al aj ovaj je ipak poseban i dosta nas starijih je još uvijek tu, pa ipak biš mogao češće navratitWendigo wrote:i da budem iskren, ne sviđa mi se u što se ovaj forum pretvorio u zadnje vrijeme i to je veliki razlog zašto nisam 24/7 online kao prije.
naravno, većina starih forumaša su mi i dalje dragi i zato se povremeno pojavim.a i najčešće neli se registriraju, ostave opst dva i odu. btw još uvijek stoji da ideš na DT?
- metallicat
ako karte budu u prodaji u pon, sigurno idemo. i da, javit ću se, pa kome ako ne tebi

- Wendigo
ok, dogovoreno. 
- Ašow
have fun na DT-u. 
Ja bi iso, ali... s najdrazeg mi albuma nece bas nest pretjerano svirati. A ovo ostalo ne volim, tak da
Ja bi iso, ali... s najdrazeg mi albuma nece bas nest pretjerano svirati. A ovo ostalo ne volim, tak da
- Scarface
Znači bit će meeting na DT-u? Super, ja neću doć.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.