Last Post Wins !!!11one
- DrugsBunny
Re: Last Post Wins !!!11one
Pogledaj signature od borntodiea.
Ja bih svakako volio da se to makne, na ovaj ili onaj način.
Bio ja u pravu ili ne.
Ispričo se ja njemu ili ne.
Ja bih svakako volio da se to makne, na ovaj ili onaj način.
Bio ja u pravu ili ne.
Ispričo se ja njemu ili ne.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- HorrorHR
- Site Admin
maknuto iz signaturea...
borntodie, oladi malo, frižak na forumu, a već u ratovima...
borntodie, oladi malo, frižak na forumu, a već u ratovima...
- Bub
Trebao bi nam neki hitlerovac kao admin, pa da vidiš mira na forumuHorrorHR wrote:ovakve situacije se dese sa vremena na vrijeme, ali se brzo zagase, nisam neki fan baniranja po forumu, tehnicki zadnji banovi su pali radi glupog otvaranja vise nickova i zajebavanja - poznata freddy faza horrorhr forumske ere
preletio sam ovu glupu raspravu, i ovako letimično nisam naletio na ta vrijeđanja obitelji, ali ako se ubacuju neki podaci iz stvarnog života uputite me na to, to je za sankcije definitivno... dakako ne za crveni omdah ali upozorenje...
S boldanim se slažem, ali onda user-i mogu biti toliko svjesni i ne kvariti topice sa svađama nego se odma prebaciti u topic koji je namjenjen za takove stvari.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
filmofil
ufff, nisi ti bio kad je tu bio undying, taj se posvađao u svakom mogućem topicu, i to uvijek u filmskim raspravama
kakvih bi pizdarija tek bilo da je ostao...inače, mislim da smo undying i ja prvi vlasnici bana na ovom forumu

This is the Zodiac speaking.
- Bub
Znači još gora situacija od ove je bila između vas dvojice, pretpostavljam da ste ju zajedno zaradilifilmofil wrote:ufff, nisi ti bio kad je tu bio undying, taj se posvađao u svakom mogućem topicu, i to uvijek u filmskim raspravamakakvih bi pizdarija tek bilo da je ostao...inače, mislim da smo undying i ja prvi vlasnici bana na ovom forumu
![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
-
filmofil
ma mi smo imali neka glupa prepucavanja tipa ko je bolji glumac, koji film je bolji, itd...e sad, spoji 2 tvrdoglava balavca i pusti ih da raspravljaju o nečemu, na kraju se sve svede na jebavanje majke, a rasprava postupno izblijedi da više ne znaš o čemu si počeo pričatiBub wrote:Znači još gora situacija od ove je bila između vas dvojice, pretpostavljam da ste ju zajedno zaradilifilmofil wrote:ufff, nisi ti bio kad je tu bio undying, taj se posvađao u svakom mogućem topicu, i to uvijek u filmskim raspravamakakvih bi pizdarija tek bilo da je ostao...inače, mislim da smo undying i ja prvi vlasnici bana na ovom forumu
![]()
- DrugsBunny
Na kolko dugo ste imali ban?
...I wrapped our love in all this foil,
- john_constantine
mislim da sam imao na par dana... A kvragu, jutarnji je već spoilao film, pa sam samo prenio. 
Michel puši karu.
-
filmofil
@drugs
mislim da je bilo par mjeseci, ne sjećam se ni kako sam se vratio uopće na forum poslije svega toga...mislim da sam slučajno nakon nekog vremena išao probat logirat se i upalilo je pa sam malo po malo počeo svoju rehabilitaciju
mislim da je bilo par mjeseci, ne sjećam se ni kako sam se vratio uopće na forum poslije svega toga...mislim da sam slučajno nakon nekog vremena išao probat logirat se i upalilo je pa sam malo po malo počeo svoju rehabilitaciju
- Bub
Sad mi je malo zagorila piletina, pošto sam se bakčao ovdje
Pa eto filmofil vidiš sam si došao do zaključka da je bilo glupo, bezveze i da tako šta nema svrhu nikakvu, pogotovo na forumu di isto pretpostavljam da nisi znao privatno undying-a. Mislim što mi znači ako mi npr. netko s foruma opali po mami, super ne odgovarma i idem dalje, ima finih ljudi ovdje s kojima se može normalno pričat i zezat.
Pa eto filmofil vidiš sam si došao do zaključka da je bilo glupo, bezveze i da tako šta nema svrhu nikakvu, pogotovo na forumu di isto pretpostavljam da nisi znao privatno undying-a. Mislim što mi znači ako mi npr. netko s foruma opali po mami, super ne odgovarma i idem dalje, ima finih ljudi ovdje s kojima se može normalno pričat i zezat.
-
filmofil
neki se rode s tim, neki ne
po prirodi sam konfliktna osoba i puno puta se jedva suzdržim da ne počnem pametovat, za sada dobro ide, al prilika čini lopova 
- Bub
Ma ništa čudno svi smo mi ljudi, ja sam isto takav bio do svoje neke 21god tvrdoglav i svakom loncu poklopac, al eto shvatio sam da od toga nema vajde.filmofil wrote:neki se rode s tim, neki nepo prirodi sam konfliktna osoba i puno puta se jedva suzdržim da ne počnem pametovat, za sada dobro ide, al prilika čini lopova
- Andrej
Naravno. Sve ima svoje vreme. Tvrdoglavost, sklonost kavgama, buntovništvo i agresija su deo testosteronske faze svakog čoveka.Bub wrote:Ma ništa čudno svi smo mi ljudi, ja sam isto takav bio do svoje neke 21god tvrdoglav i svakom loncu poklopac, al eto shvatio sam da od toga nema vajde.filmofil wrote:neki se rode s tim, neki nepo prirodi sam konfliktna osoba i puno puta se jedva suzdržim da ne počnem pametovat, za sada dobro ide, al prilika čini lopova
Onda naučiš bolje i shvatiš uzaludnost konflikata, pogotovu na ovakvim mestima.
Čak su i oni mučenici Sex Pistolsi shvatili, a večina ljudi ne može -
SpoilerShow

We're all mad here...
-
filmofil
sreo škorpion žabu na obali jezera i pita on nju: 'žabo, možeš me molim te prevest na drugu stranu jezera na leđima?' i žaba pristane...na pola puta usred jezera škorpion otruje žabu i ona počne umirati pa ga upita: 'zašto si to napravio? sad ćemo oboje umrijeti', a odgovori on: 'jer sam škorpion'