Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
DrugsBunny

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 21:00

Pogledaj signature od borntodiea.
Ja bih svakako volio da se to makne, na ovaj ili onaj način.
Bio ja u pravu ili ne.
Ispričo se ja njemu ili ne.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 04 Oct 2010, 21:04

maknuto iz signaturea...

borntodie, oladi malo, frižak na forumu, a već u ratovima...

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 21:20

HorrorHR wrote:ovakve situacije se dese sa vremena na vrijeme, ali se brzo zagase, nisam neki fan baniranja po forumu, tehnicki zadnji banovi su pali radi glupog otvaranja vise nickova i zajebavanja - poznata freddy faza horrorhr forumske ere :D

preletio sam ovu glupu raspravu, i ovako letimično nisam naletio na ta vrijeđanja obitelji, ali ako se ubacuju neki podaci iz stvarnog života uputite me na to, to je za sankcije definitivno... dakako ne za crveni omdah ali upozorenje...
Trebao bi nam neki hitlerovac kao admin, pa da vidiš mira na forumu :zubifale: šalim se naravno, mislim kolko sam ja stekao dojam, ljudi dođu ovdje da se malo opuste, popričaju, maknu od svojih dnevnih gluposti, stresa, svađa i onda tako šta i ovdje se dešava. Ja se stvarno moram ponovit, da na ovakvom urednom forumu nisam još nikad bio, a bio sam ih na dosta što naših što stranih i svuda je ista priča i ista doza ljudske gluposti.

S boldanim se slažem, ali onda user-i mogu biti toliko svjesni i ne kvariti topice sa svađama nego se odma prebaciti u topic koji je namjenjen za takove stvari.

filmofil

Post by filmofil » 04 Oct 2010, 21:23

ufff, nisi ti bio kad je tu bio undying, taj se posvađao u svakom mogućem topicu, i to uvijek u filmskim raspravama :D kakvih bi pizdarija tek bilo da je ostao...inače, mislim da smo undying i ja prvi vlasnici bana na ovom forumu

:partyman: :partyman:
This is the Zodiac speaking.

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 21:25

filmofil wrote:ufff, nisi ti bio kad je tu bio undying, taj se posvađao u svakom mogućem topicu, i to uvijek u filmskim raspravama :D kakvih bi pizdarija tek bilo da je ostao...inače, mislim da smo undying i ja prvi vlasnici bana na ovom forumu

Znači još gora situacija od ove je bila između vas dvojice, pretpostavljam da ste ju zajedno zaradili :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Oct 2010, 21:28

ma i ja sam jedanput dobio ban radi spoilera :zubifale:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 04 Oct 2010, 21:29

Bub wrote:
filmofil wrote:ufff, nisi ti bio kad je tu bio undying, taj se posvađao u svakom mogućem topicu, i to uvijek u filmskim raspravama :D kakvih bi pizdarija tek bilo da je ostao...inače, mislim da smo undying i ja prvi vlasnici bana na ovom forumu

Znači još gora situacija od ove je bila između vas dvojice, pretpostavljam da ste ju zajedno zaradili :zubifale:
ma mi smo imali neka glupa prepucavanja tipa ko je bolji glumac, koji film je bolji, itd...e sad, spoji 2 tvrdoglava balavca i pusti ih da raspravljaju o nečemu, na kraju se sve svede na jebavanje majke, a rasprava postupno izblijedi da više ne znaš o čemu si počeo pričati :) da, zaradili smo ih zajedno, samo kaj sam se ja vratio, a undyinga više nikad nismo vidjeli na ovim prostorima :cry:

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 21:36

Na kolko dugo ste imali ban?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Oct 2010, 21:37

mislim da sam imao na par dana... A kvragu, jutarnji je već spoilao film, pa sam samo prenio. :zubifale:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 04 Oct 2010, 21:39

@drugs
mislim da je bilo par mjeseci, ne sjećam se ni kako sam se vratio uopće na forum poslije svega toga...mislim da sam slučajno nakon nekog vremena išao probat logirat se i upalilo je pa sam malo po malo počeo svoju rehabilitaciju :mrgreen:

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 21:39

Sad mi je malo zagorila piletina, pošto sam se bakčao ovdje :evil: :zubifale:

Pa eto filmofil vidiš sam si došao do zaključka da je bilo glupo, bezveze i da tako šta nema svrhu nikakvu, pogotovo na forumu di isto pretpostavljam da nisi znao privatno undying-a. Mislim što mi znači ako mi npr. netko s foruma opali po mami, super ne odgovarma i idem dalje, ima finih ljudi ovdje s kojima se može normalno pričat i zezat.

filmofil

Post by filmofil » 04 Oct 2010, 21:42

neki se rode s tim, neki ne :) po prirodi sam konfliktna osoba i puno puta se jedva suzdržim da ne počnem pametovat, za sada dobro ide, al prilika čini lopova :o

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 21:50

filmofil wrote:neki se rode s tim, neki ne :) po prirodi sam konfliktna osoba i puno puta se jedva suzdržim da ne počnem pametovat, za sada dobro ide, al prilika čini lopova :o
Ma ništa čudno svi smo mi ljudi, ja sam isto takav bio do svoje neke 21god tvrdoglav i svakom loncu poklopac, al eto shvatio sam da od toga nema vajde.

Andrej

Post by Andrej » 04 Oct 2010, 22:05

Bub wrote:
filmofil wrote:neki se rode s tim, neki ne :) po prirodi sam konfliktna osoba i puno puta se jedva suzdržim da ne počnem pametovat, za sada dobro ide, al prilika čini lopova :o
Ma ništa čudno svi smo mi ljudi, ja sam isto takav bio do svoje neke 21god tvrdoglav i svakom loncu poklopac, al eto shvatio sam da od toga nema vajde.
Naravno. Sve ima svoje vreme. Tvrdoglavost, sklonost kavgama, buntovništvo i agresija su deo testosteronske faze svakog čoveka.
Onda naučiš bolje i shvatiš uzaludnost konflikata, pogotovu na ovakvim mestima.
Čak su i oni mučenici Sex Pistolsi shvatili, a večina ljudi ne može -
SpoilerShow
Image
We're all mad here...

filmofil

Post by filmofil » 04 Oct 2010, 22:15

sreo škorpion žabu na obali jezera i pita on nju: 'žabo, možeš me molim te prevest na drugu stranu jezera na leđima?' i žaba pristane...na pola puta usred jezera škorpion otruje žabu i ona počne umirati pa ga upita: 'zašto si to napravio? sad ćemo oboje umrijeti', a odgovori on: 'jer sam škorpion'

8)

Locked