Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 23 Sep 2010, 17:36

Asfodel wrote:Znam, i ja sam probala za vrijeme vodenih kozica pola praxitena da uspijem zaspat. (uf, bogatog li iskustva :lol: ) Al što kad imaš dugoročnih problema, kao oni, onda se ne bi trebalo navlačit na takvo što, i guess..ili?
nas učili da se jako brzo stekne imunitet na tabete, da je onda potrebno uzimati sve više komada da pomaže i kad se skine s toga da izaziva još veće probleme no prije uzimanja.

ja sam dobila za doma 3 takve nakon operacije očiju, prva me nije niš posebno uspavala, drugu sam uzela tek tako i ostala sam budna još 2h bez beda, treću dala insomničaru i isto niš :lol:

najviše me dosad uspavao dimidril, a općenito su te neke tablete protiv alergija imale uspjeha u tjeranju na san, kako čujem od ljudi koji su ih uzimali.

Scarface

Post by Scarface » 23 Sep 2010, 17:38

Osim andola i nekog jačeg antibiotika za anginu, nikad tablete nisan uzima. I jako mi je drago zbog toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Sep 2010, 17:39

filmophil wrote:
Asfodel wrote:@insomničari - jeste probali jel pomažu u toj situaciji tabletice za živce? :)
ma kakve tablete, neću ta govna stavljat u sebe dok sam živ...nije to nikakva bolest u mom slučaju nego čista neorganiziranost, svakog ljeta i zime oko blagdana onih upadnem u taj bioritam spavanja, zamjenim noć za dan...kad krenu obaveze sa zadovoljstvom ću ić spavat u 11 navečer i budit se u rana jutra mrzovoljan
Nisam ni rekla da imaš bolest. Onda super, tableta bi ti u tvom slučaju svakako pomogla na silu promijeniti bioritam, ako želiš.
Probaš jednu pa vidiš hoćeš dan poslije toga bez tablete ić spavat kad treba.
Govorim o jednoj tableti. :wink:
Ako nikad u životu nisi probao, moglo bi ti fino djelovat.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 23 Sep 2010, 17:39

filmophil wrote:kad krenu obaveze sa zadovoljstvom ću ić spavat u 11 navečer i budit se u rana jutra mrzovoljan
ja sam pred jedno 2 godine morala zbog nekih migrenoznih problema prisiliti sebe na ritam spavanje u pol 11, 11 i onda fino buđenje u 8, pol 9 za faks i u tom se periodu nisam niti jednom digla mrzovoljno i nenaspavano.
ubije me skroz ovo što sad radim da nema kreveta prije nekih 3 i koliko god dugo spavala, nije dosta.

filmofil

Post by filmofil » 23 Sep 2010, 17:49

ma ja se praktično cijeli život šaltam s jednog načina života na drugi zbog različitih smjena ujutro/navečer svaki tjedan koje su me stvarno izubijale...jedva sam dočekao popodnevne turnuse da odspavam do 1 popodne i onda trčim u školu, sve je to funkcioniralo do nedjelje navečer kad nisam mogao zaspat pa bi dobio sat-dva sna i zato je ponedjeljak uvijek bio zakurac, a onda se umor još nakuplja tijekom tjedna i na kraju sam za ništa, pa tako ispočetka cijele godine...još sam i radio svakog ljeta u skroz ludim smjenama od 6 popodne do 6 ujutro ko vampir

nije da to namjerno radim nego se jednostavno desi, prvi dan odem spavat u 1, drugi u 2, treći u 3 i to sve dođe na nešto ekstremno pa mi postane normalno leći se u 6-7 ujutro...pozitivna strana toga je puno pogledanih filmova i tišine jer sam night type pa mi paše noć kad sve oko mene spava ko zaklano

što se nasilne promjene bioritma tiče, ne bi volio to tabletom riješavat...rađe ovako ostanem cijeli dan budan i odem spavat u 7-8 navečer i probudim se ujutro normalno pa ću to probat onda zadržat duže vrijeme
This is the Zodiac speaking.

Andrej

Post by Andrej » 23 Sep 2010, 18:11

Kod mene je malo drugačiji problem. Nikako se ne mogu pomiriti u glavi, da posle dana na poslu imam samo par sati pre spavanja.
Dođem kući, istuširam se i odmah bi nešto da radim - vidim se sa društvom, čitam knjige, gledam filmove ili provedem vreme sa nekom devojkom. Da dan traje 50 sati, meni bi bilo malo. Stalno imam osećaj krivice kad legnem da spavam, ono - jebeš ovaj život, ako mi se svede na posao, krevet, WC, klopa. Ima mnogo tu toga da se vidi i uradi.
I volim noć.
We're all mad here...

Decadentor

Post by Decadentor » 23 Sep 2010, 18:18

Andrej wrote:Kod mene je malo drugačiji problem. Nikako se ne mogu pomiriti u glavi, da posle dana na poslu imam samo par sati pre spavanja.
Dođem kući, istuširam se i odmah bi nešto da radim - vidim se sa društvom, čitam knjige, gledam filmove ili provedem vreme sa nekom devojkom. Da dan traje 50 sati, meni bi bilo malo. Stalno imam osećaj krivice kad legnem da spavam, ono - jebeš ovaj život, ako mi se svede na posao, krevet, WC, klopa. Ima mnogo tu toga da se vidi i uradi.
I volim noć.

same here (iako u biti ne radim) :lol:
Image

Bub

Post by Bub » 23 Sep 2010, 18:31

O da i meni je malo 24h i uz posao to igleda jako loše, pogotovo ako duže radim. Nema se vremena za ništa, puno toga ne stignem privatno. :twisted:

Bub

Post by Bub » 23 Sep 2010, 21:30

Ode šetat pasa.

metallicat

Post by metallicat » 23 Sep 2010, 23:54

Bub wrote:Ode šetat pasa.
vidiš da stigneš :lol:
večer. moram i dalje pisat dnevnik prakse a tako mi se neda jer mi je to blesavo i glupo, kao da sam u osnovnoj.
Image

Sammy

Post by Sammy » 23 Sep 2010, 23:55

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Sep 2010, 00:35

Ne vidim 95% svih avatara :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 24 Sep 2010, 00:43

Asfodel wrote:Ne vidim 95% svih avatara :lol:
i meni fale pola....
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Sep 2010, 00:47

Tinypic riknuo

Decadentor

Post by Decadentor » 24 Sep 2010, 00:50

ma ja sam kopiram adresu slike i ubacim vamo, jos da moram uploadat nebi ni imo avatar :lol: :lol:
Image

Locked