Mislim da bi se na suđenju pozvao na ludilo i da nisam znao šta radim i zašto sam ih pobio.Ašow wrote:hahaha, a zamisli to unplugged na akustičnoj gitari sad
Last Post Wins !!!11one
- Andrej
Re: Last Post Wins !!!11one
We're all mad here...
- Ašow
e, sad bi ti nest uploadao na youtube, al.. XDD
ma, necu haha
ma, necu haha
- Andrej
Da pretpostavim - instrument sastavljen od vezanih životinjica, koje kad se udare pod pravim uglom - ispuštaju tonove za potrebnu melodiju?Ašow wrote:e, sad bi ti nest uploadao na youtube, al kontam da bi me mogo ubiti![]()
We're all mad here...
- Ašow
ne XD
akusticna gitara + frend lupa po bedrima + ta stvar + ja
prije kojih pol godine u zgu na nekom gigu, oteo sam gitaru nekom.
- Andrej
Pa što ne staviš? Ionako trenutno ne čujem ništa, pošto sam bio na sparingu i toliko dobio po ušima da samo čujem zujanje.Ašow wrote:ne XD
Ozbiljno stavi care.
We're all mad here...
- Ašow
Ma, necu. 
Na youtubeu imam samo snimke od bendova, nist vise.
- Andrej
Ašow wrote:Ma, necu.
We're all mad here...
- Ašow
eo ti nest smjesnijeAndrej wrote:Ašow wrote:Ma, necu.
Na youtubeu imam samo snimke od bendova, nist vise.E, kakav si.. Neću ti reći gde zeka pije vode. Ili sonu kiselinu.
http://www.youtube.com/watch?v=dUgCyIRyoCY
- Andrej
- Sammy
@Ashow: da, da Ilja bio organizator kod nas, i Delpha sam bas danas vidio
ot: vecer
ot: vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
Eto, ja mogu gravity blast odsvirat u polupospanom stanju. Ne viruješ? Nije me ni briga. Tehnika je prejednostavna, naučija bi ju BILO KO, dakle nije nešto čime se ja dičin. I onda se bubnjevi ozvuče pederskim triggerima ili koječime i sve zvuči ovako sjebano, jer bez toga gravity ne zvuči ni na šta jer je offbeat pretih bez zvučnog izjednačavanja. I znaš zašto ovako niko ne svira? Jer kad jednom uvatiš ovaj đir i ovakav način sviranja i samog držanja palice, ode sve brzo u 3 lipe, i nema povratka, nisi više sposoban za normalno sviranje. Pogledaj kvalitetne death metal bubnjare tipa Kollias i Roddy, niko ti ovako ne svira, a za to postoji razlog. Ovakvo sviranje je impresivno samo pijanim budalama na koncertu ili laicima koji se ne kuže u stvari. Činjenica da je gb sranje dokazuje ti samo jedan video na youtubeu u kojoj bubnjar koji inače drži instruction videa uči svog oca koji ima muzičkog talenta ka i žaba na cracku, i koji je tu tehniku savlada za sekund. Jednostavan princip- al zapravo varanje ako se mene pita. Tehnika na duploj također.Ašow wrote:... covjek namjerno ima toliko malo elemenata.
Ja osobno ne znam NITI JEDNOG bubnjara sa prostora bivse jugoslavije koji moze svirati tak.
A upoznao sam ih masu. Istina je da gravity blastovi su gay, al... nisu uopce jednostavni.
Mozes ti ghostface pricati sta hoces.
Stavih to tu jer onak, bzvz, vrti mi se njihov EP, pa reko da ih vidim.
DrugsBunny po obicaju sere.
Nisam ni ja fan gravity blastova, vise volim ovake šeme:
http://www.youtube.com/watch?v=fkupmpOIefE
http://www.youtube.com/watch?v=xTVn_voSi3Q
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Ne serem.Ašow wrote:DrugsBunny po obicaju sere.
Moraš priznat samom sebi da nitko normalan ne sluša grajndkor, mislim, AL BOKTE. Šta je to uopće?
Ne znam zašto toliko forsiraš da budeš drugačiji od drugih?
Pa nije ti više 14 godina.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Ašow
Si ti tupav? Reci mi iskreno.DrugsBunny wrote:Ne serem.Ašow wrote:DrugsBunny po obicaju sere.
Moraš priznat samom sebi da nitko normalan ne sluša grajndkor, mislim, AL BOKTE. Šta je to uopće?
Ne znam zašto toliko forsiraš da budeš drugačiji od drugih?
Pa nije ti više 14 godina.
Ovo tu sto si napisao u ovom gore quoteu tebe svrstava u tog klinca od 14 godina. Jos i mlađeg čak, na razini inteligencije ala "what does this button do?"
Kome da priznam, šta da priznam? Kakvo jebeno mrtvo forsiranje?
U tom GRAJNDKORU sam polovicu svoga života i ti sad meni ideš srati da ja forsiram da buem drugaciji od drugih, da to ne slusa nitko normalan?
Pa jel ti citas sta pises? To sto si u zadrtoj drzavi, ne znaci odma da i ti moras biti zadrt.
A i ako cemo gledati opće prihvaćenu "normalnost", moju glazbu malo ljudi slusa, a cajku slusa pola drzave. Znaci, sad sam ja taj koji je munjara i koji forsira to "smeće"?
Sve je 5 dok je zajebancija na nivou, al kad krenes direktno srati po necemu o cemu sam prilicno uvjeren da nemas pojma... onda brate mili ti moram dati ovakav odgovor.
Po tvome normalni ljudi slusaju EBM i sl? Koji kurac se moras okomiti na to sto ja slusam?
Ne shvaćam uopće šta uvijek napadaš.
Moj ukus je moj ukus. Ja tebi ne serem po alien sex fiendu i slicnim pizdarijama koje slusas jer nisu moj cup of tea te nisam kompetntan srati, a kamoli pricati o necem takvom. A ti uvijek kad ja nest u vezi onog sto ja slusam napisem se osjetis prozvanim napisati da je to smeće.
Stoga frend, skini mi se s kurca.
- Ašow
Znam. Prešao sam dosta bendova i sa dosta bubnjara sam svirao. I svi su mi to rekli.Ghostface wrote:Eto, ja mogu gravity blast odsvirat u polupospanom stanju. Ne viruješ? Nije me ni briga. Tehnika je prejednostavna, naučija bi ju BILO KO, dakle nije nešto čime se ja dičin. I onda se bubnjevi ozvuče pederskim triggerima ili koječime i sve zvuči ovako sjebano, jer bez toga gravity ne zvuči ni na šta jer je offbeat pretih bez zvučnog izjednačavanja. I znaš zašto ovako niko ne svira? Jer kad jednom uvatiš ovaj đir i ovakav način sviranja i samog držanja palice, ode sve brzo u 3 lipe, i nema povratka, nisi više sposoban za normalno sviranje. Pogledaj kvalitetne death metal bubnjare tipa Kollias i Roddy, niko ti ovako ne svira, a za to postoji razlog. Ovakvo sviranje je impresivno samo pijanim budalama na koncertu ili laicima koji se ne kuže u stvari. Činjenica da je gb sranje dokazuje ti samo jedan video na youtubeu u kojoj bubnjar koji inače drži instruction videa uči svog oca koji ima muzičkog talenta ka i žaba na cracku, i koji je tu tehniku savlada za sekund. Jednostavan princip- al zapravo varanje ako se mene pita. Tehnika na duploj također.Ašow wrote:... covjek namjerno ima toliko malo elemenata.
Ja osobno ne znam NITI JEDNOG bubnjara sa prostora bivse jugoslavije koji moze svirati tak.
A upoznao sam ih masu. Istina je da gravity blastovi su gay, al... nisu uopce jednostavni.
Mozes ti ghostface pricati sta hoces.
Stavih to tu jer onak, bzvz, vrti mi se njihov EP, pa reko da ih vidim.
DrugsBunny po obicaju sere.
Nisam ni ja fan gravity blastova, vise volim ovake šeme:
http://www.youtube.com/watch?v=fkupmpOIefE
http://www.youtube.com/watch?v=xTVn_voSi3Q
Koolias je bog. Isto tako i derek.
I ovo sto si napisao sve stoji. (Začudo, čak se i slažem s tobom, osim onog dijela "pijane budale")
Samo vidi, ovdi gore se ne radi o death metalu nego o grindu
I stvar je u tome sto volim taj brzi tupi zvuk doboša. Jebiga
Tebi sranje, callac sranje, drugs bunny seljačina, meni dobro.
Bilo bi dosadno kad bi sve svima bilo zakon
@andrej,
jesam
-
filmofil
smiri se ašow, istina je da malo forsiraš taj neki stil 'ja sam drugačiji i boli me kurac za sve' i ne mislim s tim na tvoj glazbeni ukus...nije to nikakva velika uvreda da pizdiš tako
This is the Zodiac speaking.