Last Post Wins !!!11one
- Sammy
Re: Last Post Wins !!!11one
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
bok!
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
ejsi
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- _ esz _
- Sammy
vecer
- john_constantine
popizditi ću... Idiot je napisao spoiler za završetak filma Don't Look Now (1973) smatrajući ju najboljom scenom i kazavši osjećaje kakve ostavlja ta scena. Ali ako čovjek već zna kako će ta scena izgledati i završava, kako bi onda mogao ostati šokiran kada već zna što će se dogoditi? Najbolje bi bilo da odustanem od daljnjeg čitanja...john_constantine wrote:baš čitam opet knjigu 1001 film koji morate pogledati... I sada mi užasno smeta jedna stvar - prepuna je teških megaspoilera. Mislim, čemu prepričavanje cijelog sadržaja starijih filmova? Ili prepričavanje završetaka ili nekih mračnih tajni u filmovima 50 - tih? Tako su mi uništili neke scene koje nisam očekivao iz Funny games...
mah, sada imam još manje volje pogledati taj film...
Michel puši karu.
-
Ghrall
Preporučam da svejedno pogledaš, stvarno je dobar.john_constantine wrote:popizditi ću... Idiot je napisao spoiler za završetak filma Don't Look Now (1973) smatrajući ju najboljom scenom i kazavši osjećaje kakve ostavlja ta scena. Ali ako čovjek već zna kako će ta scena izgledati i završava, kako bi onda mogao ostati šokiran kada već zna što će se dogoditi? Najbolje bi bilo da odustanem od daljnjeg čitanja...john_constantine wrote:baš čitam opet knjigu 1001 film koji morate pogledati... I sada mi užasno smeta jedna stvar - prepuna je teških megaspoilera. Mislim, čemu prepričavanje cijelog sadržaja starijih filmova? Ili prepričavanje završetaka ili nekih mračnih tajni u filmovima 50 - tih? Tako su mi uništili neke scene koje nisam očekivao iz Funny games...
mah, sada imam još manje volje pogledati taj film...
- callac
@ghost, ako ti nije do priče razumjet ću, ali svi smo ovdje zabrinuti i suosjećamo pa ako želiš razgovarati... 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
U redu je callac, nedugo nakon vijesti otiša san van s prijateljima samo da si skrenen misli na druge stvari, i sad san već puno bolje. Pogledat ću kasnije "Simple Explanation" iz 5. sezone Housea, znaš zašto.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
znamGhostface wrote:U redu je callac, nedugo nakon vijesti otiša san van s prijateljima samo da si skrenen misli na druge stvari, i sad san već puno bolje. Pogledat ću kasnije "Simple Explanation" iz 5. sezone Housea, znaš zašto.
u ovakvim trenutcima prijatelji i obitelj najviše pomažu. samo sam htjela reći da ih imaš i ovdje..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
jutro
- Bub
Sammy wrote:jutro
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- John_Ryder
dobro jutro ! šugava prehlada,jebem ti izlaske po onakvom vremenu 
"Im gonna touch you now." 
- Bub
Neda mi se radiiiit, nekako sam bezvoljan za išta. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series