john_constantine wrote:ma mislio sam da ima nekakve veze s fakultetom jer to baš nije "normalno" ponašanje.elrania wrote:koji je sad smisao propitkivanja ff-a zbog jednog abnormalnog slučaja?john_constantine wrote:Ima li filozofski fakultet nekakve veze s tolerancijom?
Last Post Wins !!!11one
- Ašow
Re: Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
ma kada je već u startu izjavio da je iz filozofskog fakulteta i počeo s tim iritatnim pitanjima. 
Michel puši karu.
- Andrej
Možda je čovek psihički poremećen pa mučenik nije svestan šta radi. Dok nisu agresivni, samo ignorišeš i sigurno odlaze.john_constantine wrote:ma kada je već u startu izjavio da je iz filozofskog fakulteta i počeo s tim iritatnim pitanjima.
We're all mad here...
- Ašow
ma, sve 5 skuzio sam, al baš je brutalnojohn_constantine wrote:ma kada je već u startu izjavio da je iz filozofskog fakulteta i počeo s tim iritatnim pitanjima.
- john_constantine
ah, baš sam se smislio danas da više ne smijemo piti vodu na poslu. Voda više nije za piće, nego se mora prokuhati i što sve. A razlog? Bale smeća koje su godinama prije ulaska u Varaždin i zbog kojih su par godina stručnjaci govorili da će zagaditi vodu i tlo. A spalionica ništa radi političkih igara, a stručnjake su nazivali licemjerima i budalama. I sada imamo to, zagađenu vodu. I to grad Varaždin. Mislim, veliki grad poznat po ekologiji, umjetnosti, baroku i što sve, a sada će se totalno osramotiti takvim skandalom...
Michel puši karu.
- Ašow
Nemoj zajebavat?
Pa jebote, selim se za koji tjedan i to se dogodi.
đizs, prvo nađu truplo 20metara od stana i onda ovo.
- john_constantine
je, pisali su u regionalnom o tome. Ma katastrofa. A ne znam da li to vrijedi za cijeli grad ili pola, znam samo da mi na poslu ne možemo više piti vodu. Kao što rekoh, političke igre.Ašow wrote:Nemoj zajebavat?
E to s selidbom, seliš se radi studija ili?
Michel puši karu.
- Ašow
Da, opet radi studija. 2 godine sam zivio tamo, sad sam godinu proveo u Đakovu / Njemackoj / Poreču pa se vraćam nazad u Varaždin. Samo ne znam kad tocno.
- john_constantine
onda javi kada budeš u vž i središ se. Mogli bi na koju pivu poslije. 
Michel puši karu.
- Ašow
Nema problema.john_constantine wrote:onda javi kada budeš u vž i središ se. Mogli bi na koju pivu poslije.
A mogli bi i snimiti film ako imas volje za takve egzibicije
- john_constantine
samo gluma.Ašow wrote:Nema problema.john_constantine wrote:onda javi kada budeš u vž i središ se. Mogli bi na koju pivu poslije.
Michel puši karu.
- Andrej
OSVETAAAAAAAAAA!!!!Ašow wrote:Nema problema.john_constantine wrote:onda javi kada budeš u vž i središ se. Mogli bi na koju pivu poslije.
We're all mad here...
- Ašow
Imam ja nekoliko fucked up ideja za fucked up filmove. Pri tom mislim na kratkometražne psihološke drame/trilere gdje je samo jedan glumac. A i ima jos.john_constantine wrote:samo gluma.Ašow wrote:Nema problema.john_constantine wrote:onda javi kada budeš u vž i središ se. Mogli bi na koju pivu poslije.
A mogli bi i snimiti film ako imas volje za takve egzibicijeNakon razgovora s Sandijem, shvatio sam koliko je to komplicirano i teže nego sam mislio, he.
Meni i dalje ostaje nada da će netko režirati jedanput Zombie Troopers, domovinski rat, zombiji, kemijski otpad, crni humor, nasilje, stotine zombija pri završnici u kojem se preživjeli sam golim rukama i zubima bori protiv njih, i jedna luda djevojka koja drži mrtve roditelje u podrumu.
![]()
A imam frenda koji radi u crijevari, pa mi moze rijesiti dosta toga u rinfuzi
Čak imam urađenu i glazbu i napisane natuknice gdje i šta.
- Andrej
- John_Ryder
a filozofski,sve sami filozofi kao i taj u vlaku
(šala da nebi bilo)
Last edited by John_Ryder on 15 Sep 2010, 15:13, edited 1 time in total.
"Im gonna touch you now."