Zato sto se ovde prica o idolima, a o muz... glazbi tamo.annwn wrote:Gosp. wrote:Prebaci se na topic Glazba ako želiš pričati o punku.annwn wrote:Zakon...ja najviše street punk i oi...al inače sve po malo...![]()
Zašto?Pa ja slušam sve od punka, samo sam rekla da street punk i oi najviše slušam..
Tko su vaši idoli? Što vas inspirira?
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- Wendigo
nisam baš poklonik idolstva, ali ovaj tip je za mene bog što se tiče sviranje gitare: http://en.wikipedia.org/wiki/John_Petrucci 
-
GreenHornet
Re: Tko su vaši idoli? Što vas inspirira?
Nokautirali su ga Foreman i Fraizer.
Ontopic:U djetinstvu mi je idol bio Mike Tyson.
Poslije nitko posebno...
Doduše koliko god nekima glupo zvučalo,sviđa mi se životni stil Tommy Lee-a...Ali daleko od toga da mi je idol...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
GreenHornet
- Scarface
GreenHornet wrote:jigsaw wrote:Franjo Tuđman![]()
![]()
Tvoja reakcija je jako zrela.
A šta se tiče uzora, Isus i roditelji. Niko ostali nije vrijedan da se ugledan u njega, nikakav pisac za pisanje ( a ove šta gonzo navodi mi pogotovo ne leže, inače po samom pisanju i stilu upravo san suprotno od gonzovog načina, nikad nisan volija takav način), ni za bubnjeve neki tamo bubnjar, u početku san ih ima, al s vrimenom skužiš da su svi oni jedinke i mogu na njih gledat s određenim poštovanjem, al uzet ikoga za uzora, nikako.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
-
filmofil
- Decadentor
- Asfodel
Hm, ja nemam idola (kao ni većina ljudi) nit ga želim imati.... ali
Divim se starcima, da bar ja takva budem svojoj djeci (što se tiče požrtvovnosti) - no oni me baš i ne inspiriraju u drugim pogledima
Inspiriraju me razni glumci, pisci, i sl. i ljudi s nekim postignućima (i to svi što se tiče tog postignuća, jedne ososbine, ne u cjelini) U djetinjstvu sam obožavala C.Chaplina, G. Wildera, A. Hitchcocka i tak neke ljude
Ma inspiriraciju možeš naći svaki dan u nečemu
La vita e bella
Divim se starcima, da bar ja takva budem svojoj djeci (što se tiče požrtvovnosti) - no oni me baš i ne inspiriraju u drugim pogledima
Inspiriraju me razni glumci, pisci, i sl. i ljudi s nekim postignućima (i to svi što se tiče tog postignuća, jedne ososbine, ne u cjelini) U djetinjstvu sam obožavala C.Chaplina, G. Wildera, A. Hitchcocka i tak neke ljude
Ma inspiriraciju možeš naći svaki dan u nečemu
La vita e bella
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
GreenHornet wrote:A jbg-a kad je po meni Tuđman jedno veliko ZLO.Ghostface wrote:GreenHornet wrote:![]()
![]()
Tvoja reakcija je jako zrela.
.
Ne tvrde tako svi, ja san tad bija isuviše mlad da bi sad moga govorit iz iskustva, nit me briga uostalom, al to šta filmofil kaže je krivo. Neki govore i za Tita da je najveći zločinac, a nekima je junačina, ista stvar je i s Tuđmanom, stoga je to tvoje bezobrazno kreveljenje malome od 16 godina dokaz tvoje zatupljenosti.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
tuđman je ovoj državi uzeo više para nego bilo tko, ali ajde nije jedini koji je krao pare pa preko toga i pređem, ali ja mu zamjeram što je uopće došlo do rata...oni njegovi dogovori sa miloševićem da međusobno podjele bosnu i takva sranja...cijeli rat je bio režiran od njih dvoje i to je javna tajna o kojoj nitko ne priča, ali svi to znaju...
This is the Zodiac speaking.
-
GreenHornet
WORD!filmophil wrote:tuđman je ovoj državi uzeo više para nego bilo tko, ali ajde nije jedini koji je krao pare pa preko toga i pređem, ali ja mu zamjeram što je uopće došlo do rata...oni njegovi dogovori sa miloševićem da međusobno podjele bosnu i takva sranja...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!