sretno s timZadro wrote:Akademiju dramske umjetnosti
Last Post Wins !!!11one
- elrania
Re: Last Post Wins !!!11one
- Josef K
Hvala. Trebat če mi.elrania wrote:sretno s timZadro wrote:Akademiju dramske umjetnosti
- elrania
zato i kažem.Zadro wrote:Hvala. Trebat če mi.elrania wrote:sretno s timZadro wrote:Akademiju dramske umjetnosti
imam poznanika na režiji i jednog na snimanju koji su upali odmah, jer su imali već dosta radova iza sebe i jako su dobru karijeru stvorili tokom srednje s tim, a znam pak neke koji nekoliko godina pokušavaju i niš.
na što bi ti tamo?
- Josef K
Filmska i TV režija.
Bio sam prek praznika na jednoj radionici i predavali su mi profesori s akademije i snimio sam jedan film tak da imam bar nešto zasad.
Sad nabavljam knjige koje moram pročitat za prijamni i smišljam nešto da još snimim jer znam da trebam imat neke radove na prijamnom.
Bio sam prek praznika na jednoj radionici i predavali su mi profesori s akademije i snimio sam jedan film tak da imam bar nešto zasad.
Sad nabavljam knjige koje moram pročitat za prijamni i smišljam nešto da još snimim jer znam da trebam imat neke radove na prijamnom.
- Ašow
Režiranje spotova dolazi u obzir također?Zadro wrote:Filmska i TV režija.
- DrugsBunny
Puno sreće želim!Zadro wrote:Filmska i TV režija.
I ja to, potajno, želim studirati
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
filmofil
akademija je totalno sranje, meni je trebalo dugo da shvatim...bila je i moja želja cijeli život, al onda sam ju u zadnji čas odlučio preskočit...čisto ispiranje mozgova, a bez ikakvog rezultata
kome to treba? pogotovo u hrvatskoj...
This is the Zodiac speaking.
- elrania
na čem si ti završio? ti si sad 4. bio, jel?
-
filmofil
na FFDI...don't worry, imam dobar razlog za toelrania wrote:na čem si ti završio? ti si sad 4. bio, jel?
- elrania
filmophil wrote:na FFDI...don't worry, imam dobar razlog za toelrania wrote:na čem si ti završio? ti si sad 4. bio, jel?
jesi na religijskim znanostima? živo me zanima kakav je studij. da mogu, uzela bih to ko neki dopunski il bar slušala neke kolegije s toga.
- Josef K
filmophil wrote:akademija je totalno sranje, meni je trebalo dugo da shvatim...bila je i moja želja cijeli život, al onda sam ju u zadnji čas odlučio preskočit...čisto ispiranje mozgova, a bez ikakvog rezultata
-
filmofil
da, naravno...al ja sam ti ovu godinu uzeo faks reda radi jer mi je novinarstvo želja...a FFDI me jedini zanimao osim toga i rekoh idem probat pa ću vidit kako će mi biti, ako mi ne sjedne sljedeće se godine prebacujemelrania wrote:pa super!
jesi na religijskim znanostima? živo me zanima kakav je studij. da mogu, uzela bih to ko neki dopunski il bar slušala neke kolegije s toga.
punoooo sam čuo od ljudi koji su upali tamo, a i čitam po netu godinama o akademiji...meni se to ne sviđa, ja ću uzet kameru u ruke, skupit ljude i snimit film, ne treba mi akademija za toZadro wrote:Kak to možeš znat ako ju nisi završio?
- Scarface
Ne moraš čoviku odma ubit volju, filmophil, tim više šta ti se sve bazira na rekla-kazala a ne na osobnom iskustvu. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
prema svemu što vidim, čujem od ljudi koji su sad urednici nečega (jedan poznanik nečeg u jutarnjem), koji pišu za razne časopise i zarađuju nekoliko tisuća po članku (pisanje za BUG), novinarstvo je besmisleno upisivati.filmophil wrote:da, naravno...al ja sam ti ovu godinu uzeo faks reda radi jer mi je novinarstvo želja...a FFDI me jedini zanimao osim toga i rekoh idem probat pa ću vidit kako će mi biti, ako mi ne sjedne sljedeće se godine prebacujemelrania wrote:pa super!
jedina osobu koju znam da je na tom faksu nije niš konkretno napravila, a svi ovi koji su se probili su to učinili neovisno o studiju u svojim jako ranim dvadesetima.
pa je sad ovo više savjet onih koji su prošli kroz sve to, nego moj da se rađe kloniš studiranja toga, jer ti za raditi 'taj' posao faks ne treba.
al opet, ak ti je to želja, samo daj.
- Josef K
Ma neče meni niko ubit volju bez brige
Ja ču probat pa šta bude bude. Imam ja i drugih mogučnosti ako ne upadnem.
Ja ču probat pa šta bude bude. Imam ja i drugih mogučnosti ako ne upadnem.