da dec,we want picsDrugsBunny wrote:Pics or it didn't happen!
Last Post Wins !!!11one
- John_Ryder
Re: Last Post Wins !!!11one
"Im gonna touch you now." 
- Bub
T - 4:30h do godišnjeg 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Bub wrote:T - 4:30h do godišnjeg
Ti si se baš uželeo odmora.
We're all mad here...
- Bub
Ufff itekako, dosta mi je više radit 8, 10h, nekad 12h na dan.Andrej wrote:Ti si se baš uželeo odmora.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Au BubBub wrote:Ufff itekako, dosta mi je više radit 8, 10h, nekad 12h na dan.Andrej wrote:Ti si se baš uželeo odmora.
We're all mad here...
- John_Ryder
ziher radiš u dućanuBub wrote:Ufff itekako, dosta mi je više radit 8, 10h, nekad 12h na dan.Andrej wrote:Ti si se baš uželeo odmora.
- Andrej
Teško...Dosta je ovde za vreme radnog vremena, tako da pretpostavljam da radi nešto na kompjuteru, možda neki grafički posaoJohn_Ryder wrote:ziher radiš u dućanuBub wrote:Ufff itekako, dosta mi je više radit 8, 10h, nekad 12h na dan.Andrej wrote:Ti si se baš uželeo odmora.
We're all mad here...
- Decadentor
mozda u ponedjeljak, ovako na pola je pre retardiranoJohn_Ryder wrote:da dec,we want picsDrugsBunny wrote:Pics or it didn't happen!

- Bub
Što te navelo na to?John_Ryder wrote:ziher radiš u dućanu
Yep web.Andrej wrote:Teško...Dosta je ovde za vreme radnog vremena, tako da pretpostavljam da radi nešto na kompjuteru, možda neki grafički posao
- John_Ryder
pa ja sam radio u duaćnu,i nisam imao stalno vrijeme znao sam radit točno 8 sati,pa nekad 9,10....
- DrugsBunny
Tim bolje! Ako ništa, možeš staviti sliku u topic viceviDecadentor wrote:mozda u ponedjeljak, ovako na pola je pre retardiranoJohn_Ryder wrote:da dec,we want picsDrugsBunny wrote:Pics or it didn't happen!
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Bub
Kod mene ti je isto od 9 do 5 i to mi baš ne odgovara, ali sam se navikao. Radimo sa Amerima, Ircima, Bugarima etc...večinom za van, pa se onda često ostaje duže radit i tako mi ode cijeli dan. Da ne ispadne da se žalim, ne nije tako volim svoj posao i radim ga s guštom, ali nekad čovjek jednostavno pregori i treba mu odmora da napuni baterije, pogotovo ako radi za računalom...ponekad kad dođem kući osječam se kao jebena biljaka od tolko buljenja u monitore.John_Ryder wrote:pa ja sam radio u duaćnu,i nisam imao stalno vrijeme znao sam radit točno 8 sati,pa nekad 9,10....
- Andrej
+1Bub wrote:Kod mene ti je isto od 9 do 5 i to mi baš ne odgovara, ali sam se navikao. Radimo sa Amerima, Ircima, Bugarima etc...večinom za van, pa se onda često ostaje duže radit i tako mi ode cijeli dan. Da ne ispadne da se žalim, ne nije tako volim svoj posao i radim ga s guštom, ali nekad čovjek jednostavno pregori i treba mu odmora da napuni baterije, pogotovo ako radi za računalom...ponekad kad dođem kući osječam se kao jebena biljaka od tolko buljenja u monitore.John_Ryder wrote:pa ja sam radio u duaćnu,i nisam imao stalno vrijeme znao sam radit točno 8 sati,pa nekad 9,10....
Isto ovde....
Znam zakucati po 10 sati za kompom bez ustajanja i bez obzira što svoj posao ne bih menjao ni za jedan drugi, zna da iscrpi do bola.
We're all mad here...
- boyko
same here.al ajd,fala bogu pa rijetko kad ostanem radit duže od 8hBub wrote:Kod mene ti je isto od 9 do 5 i to mi baš ne odgovara, ali sam se navikao. Radimo sa Amerima, Ircima, Bugarima etc...večinom za van, pa se onda često ostaje duže radit i tako mi ode cijeli dan. Da ne ispadne da se žalim, ne nije tako volim svoj posao i radim ga s guštom, ali nekad čovjek jednostavno pregori i treba mu odmora da napuni baterije, pogotovo ako radi za računalom...ponekad kad dođem kući osječam se kao jebena biljaka od tolko buljenja u monitore.John_Ryder wrote:pa ja sam radio u duaćnu,i nisam imao stalno vrijeme znao sam radit točno 8 sati,pa nekad 9,10....
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- John_Ryder
zato se ja preko vikenda pokušavam što više bavit nekim aktivnostima,tipa vozit bicikl,otić na sljeme,na bazen,bilo gdje samo da izbjegnem sobu i monitor