Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- illnath93
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
The crow:Wicked player-5.5/10
- Andrej
Taegukgi aka. The Brotherhood of War (2004)
10/10
10/10

We're all mad here...
-
ma ima boljih ratnih filmova i zato mi ovo nikad ne bi moglo biti 10/10...film je jako nerealan, ali ga spašavaju emocije i duh, čini mi se da sam dao 8/10, tako neštoAndrej wrote:Taegukgi aka. The Brotherhood of War (2004)
10/10
This is the Zodiac speaking.
- Andrej
Uvek ima boljih filmova, ali meni je ovaj posebno ostavio težak utisak zbog jako osetljive teme severa i juga Koreje.filmophil wrote:ma ima boljih ratnih filmova i zato mi ovo nikad ne bi moglo biti 10/10...film je jako nerealan, ali ga spašavaju emocije i duh, čini mi se da sam dao 8/10, tako neštoAndrej wrote:Taegukgi aka. The Brotherhood of War (2004)
10/10
Treba imati hrabrosti u trenutnoj situaciji i reći nešto o besmislu mržnje dve zemlje a jednog naroda.
Za to se tamo u najboljem slučaju gubi državljanstvo, a u najgorem glava.
We're all mad here...
-
dobro, to je druga stvar, nešto što je iza kulise...ja govorim čisto o dojmu kakav je film ostavio na mene, jako nerealan prikaz rata, ali emocionalno jakAndrej wrote:Uvek ima boljih filmova, ali meni je ovaj posebno ostavio težak utisak zbog jako osetljive teme severa i juga Koreje.
Treba imati hrabrosti u trenutnoj situaciji i reći nešto o besmislu mržnje dve zemlje a jednog naroda.
Za to se tamo u najboljem slučaju gubi državljanstvo, a u najgorem glava.
- elrania
Inception (2010) - zaobići ću pisanje u istoimenom topicu, jer ne osjećam trenutačno ništa prema ovom filmu što bi me potaklo da nešto kažem i sudjelujem u razgovoru. ne osjećam se zadivljeno ni oduševljeno, no moj najveći problem koji je to uzrokovao je osvrtanje na prepozitivne komentare. moguće ga još jednom pogledam da sredim dojmove, ali sada se ne osjećam ko da sam vrijeme potrošila na nešto genijalno, novo i ekstra originalno. film zaista doživljavam složenim i daleko sam od toga da kažem da mi je nešto smetalo i da je loše (osim obje ženske uloge uglavnom zbog toga što sam ih doživjela više ko prazne, nego ko nositelje neke ideje i zadaće), ali mogu reći da me je ostavio proprilično hladnom i u nečemu ovakve teme mi jako fali bilo kakva emocija.
- Boby
Vjeruj mi, u trenutku kada su se svijetla u kinu ponovno upalila i bilo je vrijeme za krenuti ja nisam znao što da konkretno mislim ili kažem. Jedino što sam bio 100% siguran jest da sam pogledao nešto veliko.
- elrania
kod mene vrijedi suprotno. osjećam se da sam pogledala dobro napravljen film, ali u silnoj složenosti koju nosi, da nisam naišla ni na što osobito.Boby wrote:Vjeruj mi, u trenutku kada su se svijetla u kinu ponovno upalila i bilo je vrijeme za krenuti ja nisam znao što da konkretno mislim ili kažem. Jedino što sam bio 100% siguran jest da sam pogledao nešto veliko.
- Scarface
elrania wrote:kod mene vrijedi suprotno. osjećam se da sam pogledala dobro napravljen film, ali u silnoj složenosti koju nosi, da nisam naišla ni na što osobito.Boby wrote:Vjeruj mi, u trenutku kada su se svijetla u kinu ponovno upalila i bilo je vrijeme za krenuti ja nisam znao što da konkretno mislim ili kažem. Jedino što sam bio 100% siguran jest da sam pogledao nešto veliko.
Ništa čudno, zapravo, dojmovi prijatelja s kojima san bija u kinu već su prilični splasnuli, pa moran priznat, dijelom i kod mene. Da, definitivno fali ono nešto više, mada je sam film i dalje jako visoko na listi odgledanih u mom slučaju.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Ong bak 3 - original je i dalje jedan od najboljih Tajlandskih borilačkih filmova ikad. A Tom yum goong dobar nastavak s odličnim scenama jedan protiv sto. Ali to što je radnja smještena u prošlost i s nekakvo zamršenom pričom u drugom dijelu s monotonom akcijom bez ikakvog uzbuđenja. Treći dio se nastavlja na drugi dio i 45 minuta nadrkavanja s par kratkih borilačkih scena s flashbackovima, treniranjima, nekakvom lošom pričom u koju su ubacili magiju, vradžbine, čarobnjaštvo i prokletstva. Bolje od Dynamit warrior, ali lošije od prva dva filma... Monotone borbe naročito pri kraj, iako mi se čini da je treći nastavak puno krvaviji nego je bila dvojka. 2/5
Michel puši karu.
- Scarface
Tom Yum gong nije nastavak.john_constantine wrote:Ong bak 3 - original je i dalje jedan od najboljih Tajlandskih borilačkih filmova ikad. A Tom yum goong dobar nastavak s odličnim scenama jedan protiv sto. Ali to što je radnja smještena u prošlost i s nekakvo zamršenom pričom u drugom dijelu s monotonom akcijom bez ikakvog uzbuđenja. Treći dio se nastavlja na drugi dio i 45 minuta nadrkavanja s par kratkih borilačkih scena s flashbackovima, treniranjima, nekakvom lošom pričom u koju su ubacili magiju, vradžbine, čarobnjaštvo i prokletstva. Bolje od Dynamit warrior, ali lošije od prva dva filma... Monotone borbe naročito pri kraj, iako mi se čini da je treći nastavak puno krvaviji nego je bila dvojka. 2/5
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Oz Season 3 - 10/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- elrania
Forrest Gump (1994) - umjesto da je ovaj put imao katarzični učinak, stjerao me u deblju melankoliju. sve u svemu, opet je imao nekakav efekt i zato ga volim, iako je ovaj put krenuo u krivom smjeru.
-
amelie 9/10
film za sve nas sanjare i romantike
ovo je prava filmska inspiracija za život, dođe ti da pozvoniš prvom susjedu i kažeš da ga voliš bez obzira što niste nikada ni riječ progovorili 
film za sve nas sanjare i romantike

-
Predator 2