Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
mah, godišnji mi je jedino vrijeme kada se mogu pošteno naspavati. 
Michel puši karu.
- Andrej
Meni je veliki plus što imam super kolege, pa se maksimalno pokrivamo na poslu i mogu da uzmem slobodne dane kad hoću.john_constantine wrote:mah, godišnji mi je jedino vrijeme kada se mogu pošteno naspavati.
Niko stariji od 35 godina, pa ne moraš ni da objašnjavaš što ne dolaziš.
Ali odmor je odmor.
We're all mad here...
- john_constantine
ma kod mene nema mlađih od 35, što je pomalo frustrirajuće. Ali nije tako loše, ajde, manjak poslova ili višak radnika, ali ima dosta vremena da pišem knjigu, rješavam mozgalice, križaljke ili se nešto radi kada nema posla. Ne baš toliko često, ali dovoljno da mi ne bude loše.Andrej wrote:Meni je veliki plus što imam super kolege, pa se maksimalno pokrivamo na poslu i mogu da uzmem slobodne dane kad hoću.john_constantine wrote:mah, godišnji mi je jedino vrijeme kada se mogu pošteno naspavati.
Niko stariji od 35 godina, pa ne moraš ni da objašnjavaš što ne dolaziš.
Ali odmor je odmor.
Michel puši karu.
- Wendigo
ja mislim da je najbolje biti madagaskarski prstenasti lemur.Ašow wrote:Čru, bolje bit smrdljivi grinder nego biti usrani pseudo fluorescentni kvazi nabrijani ebmičar.
- Scarface
Wendigo wrote:ja mislim da je najbolje biti madagaskarski prstenasti lemur.Ašow wrote:Čru, bolje bit smrdljivi grinder nego biti usrani pseudo fluorescentni kvazi nabrijani ebmičar.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Wendigo wrote:ja mislim da je najbolje biti madagaskarski prstenasti lemur.Ašow wrote:Čru, bolje bit smrdljivi grinder nego biti usrani pseudo fluorescentni kvazi nabrijani ebmičar.
Michel puši karu.
- john_constantine
baš si mislim... ako budem imao dvoje djece, obadvoje će se zvati Ivek. samo zovem "Ivek, pivo" i dobijem dva komada.
Michel puši karu.
- Andrej
john_constantine wrote:baš si mislim... ako budem imao dvoje djece, obadvoje će se zvati Ivek. samo zovem "Ivek, pivo" i dobijem dva komada.
We're all mad here...
- Bub
je Cons trebat će tebi jedno 6, 7 IvekaAndrej wrote:john_constantine wrote:baš si mislim... ako budem imao dvoje djece, obadvoje će se zvati Ivek. samo zovem "Ivek, pivo" i dobijem dva komada.![]()
Dva piva je malo.
![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ma istini za volju. nisam neki ljubitelj piva osim jednog slovenskog s limunadom.Bub wrote:je Cons trebat će tebi jedno 6, 7 IvekaAndrej wrote:john_constantine wrote:baš si mislim... ako budem imao dvoje djece, obadvoje će se zvati Ivek. samo zovem "Ivek, pivo" i dobijem dva komada.![]()
Dva piva je malo.
![]()
![]()
Michel puši karu.
- Scarface
To je stari vic ako se ne varan.john_constantine wrote:baš si mislim... ako budem imao dvoje djece, obadvoje će se zvati Ivek. samo zovem "Ivek, pivo" i dobijem dva komada.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
Evo me, gotovo more, sad još tjedan dana godišnjeg u Zegeu i onda natrag u normalu!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
welcome backcallac wrote:Evo me, gotovo more, sad još tjedan dana godišnjeg u Zegeu i onda natrag u normalu!