Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
illnath93

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by illnath93 » 27 Jul 2010, 01:09

Wild Hogs-3/10

remike2

Post by remike2 » 27 Jul 2010, 10:17

The King Of Comedy (1983) - briljantna crna komedija sa otkačenim i posve neobičnim De Nirom kao jedna nestabilna osoba, wannabe komedijaš i veliki fan lika Jerrya Langforda kojeg je odglumio jedan od najvećih komičara svih vremena: Jerry Lewis. Originalan i fenomenalan film koji je dosta podcijenjen i govori o slavi, kako je to biti komedijaš, o sveukupnom stanju i pogledu na showbussines, kako ući u taj svijet, te kakve sve nestabilne osobe i teški hardcore fanovi postoje koji ne mogu razlučiti fantaziju i stvarnost, a većinu svog života žive upravo u fantaziji. Ovo je po meni De Niru jedna od 5 najboljih uloga karijere, Scorsese je fantastičan posao također napravio, 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

remike2

Post by remike2 » 27 Jul 2010, 17:41

When We Were Kings (1996) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Bub

Post by Bub » 27 Jul 2010, 20:19

illnath93 wrote:Wild Hogs-3/10
a nije baš tolko loš 5-ica je okay

Andrej

Post by Andrej » 27 Jul 2010, 20:30

Bub wrote:
Ma film je totalna zezancija, ali to se da ukapirati tek kad spucaš ne znam koliko godina na smrljivom poslu, okružen dosadnom familijom, pa malo prepizdiš i poželiš da podetinjiš i ponovo osetiš malo slobode. Družim se sa dosta bajkera i oni seku vene na film.
Meni je bio simpatičan.
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 27 Jul 2010, 20:43

john_constantine wrote:
dr mladjo wrote:
john_constantine wrote:Repo Men (2010) - iznenađujuće odličan, djelomice originalan i nabijen akcijskom akcijski sf triler. Dobar scenarij iako kasnije postaje predvidljiv, ali s neočekivanim završetkom. Odlične akcijske scene od kojih je najbolja borba protiv ekipe iz Unije pri kraj filma, gdje se Jude Law prikazuje kao stvarno odličan izbor za akcijskog lika. Dobra uloga Forest Whitakera i karizmatični filmski buddy buddy par. Da, dosta je slično filmu "Specijalni izvještaj" gdje se na kraju glavni lik bori protiv sustava koji ga je i stvorio. I popriličan nasilnih/krvavih scena za jedan akcijski film. 4/5
nema puno akcijskih filmova koji imaju borbe s noževima.malo me podsjetilo na eastern promise i oldboy
je, kada sam vidio tu scenu i kut snimanja, odmah mi je pao na pamet oldboy. Zato i kažem da je ta scena najbolja u filmu. Popravlja se stanje akcijskih filmova iako slabo prolaze u kinima.
Neznam jel to samo meni, ali ovaj film sam baš sad pogledao i imam osječaj kao da sam ga već gledao. Svaka čast na glumi, akciji, efekti i svemu sve pet, ideja mi je pre pre prejebena ali scenarij proziran. Da nema Whitaker-a, Law-a i Schreiber-a tko zna kako bi ovo ispalo.
SpoilerShow
Jedinu stvar koju nisam unaprijed skužio je ta da mu je Whitaker sjebao defibrilator, a kad mu je prvi puta ispričao za neuro program znao sam da će završiti tamo, samo što su ubacili dosta toga između udaraca u glavu i kraja. Najviše me iznervira ta glupa američka sranja što je u roku pola dana ostavio ženu i dijete, zaljubio se, najbolji frend se okrenio u sekundi protiv njega...ali dobro možda je do mene pa sam prerastao takve već viđene under 15yo filmove
Sve u svemu ni nemože dobiti veću nego što je na imdb, moja je 6/10, ipak glumci i akcija izvuku film i da se ponovim ideja je odlična šteta što nije realizacija bolja.

Bub

Post by Bub » 27 Jul 2010, 20:45

@ Andrej - ma meni je film supika nije ekstra ali me nasmijao

Josef K

Post by Josef K » 27 Jul 2010, 20:45

The Office S01-S05 - 8.5/10
U početku nije bilo tak vau al poslje postane precarska serija :lol:

Btw fali nam topic koju ste seriju zadnju gledali :lol:

illnath93

Post by illnath93 » 27 Jul 2010, 20:50

Andrej wrote:
Bub wrote:
Ma film je totalna zezancija, ali to se da ukapirati tek kad spucaš ne znam koliko godina na smrljivom poslu, okružen dosadnom familijom, pa malo prepizdiš i poželiš da podetinjiš i ponovo osetiš malo slobode. Družim se sa dosta bajkera i oni seku vene na film.
Meni je bio simpatičan.
Ja sam nekako više očekivala od te glumačke podstave.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 27 Jul 2010, 20:56

Bub wrote: Neznam jel to samo meni, ali ovaj film sam baš sad pogledao i imam osječaj kao da sam ga već gledao. Svaka čast na glumi, akciji, efekti i svemu sve pet, ideja mi je pre pre prejebena ali scenarij proziran. Da nema Whitaker-a, Law-a i Schreiber-a tko zna kako bi ovo ispalo.
pa naravno da je su več viđeni slični filmovi.ideja da se pojedinac bori protiv sustava kojem je donedavno pripadao..ah to je još viđeno u logan run,farenheit 451,...meni je najviše zainsteresirala sama ideja o rentanju organa,osobito što sam pratio npr raspravu koja se vodila u sad u vezi zdravstvenog osiguranja
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jul 2010, 21:02

dr mladjo wrote:
Bub wrote: Neznam jel to samo meni, ali ovaj film sam baš sad pogledao i imam osječaj kao da sam ga već gledao. Svaka čast na glumi, akciji, efekti i svemu sve pet, ideja mi je pre pre prejebena ali scenarij proziran. Da nema Whitaker-a, Law-a i Schreiber-a tko zna kako bi ovo ispalo.
pa naravno da je su več viđeni slični filmovi.ideja da se pojedinac bori protiv sustava kojem je donedavno pripadao..ah to je još viđeno u logan run,farenheit 451,...meni je najviše zainsteresirala sama ideja o rentanju organa,osobito što sam pratio npr raspravu koja se vodila u sad u vezi zdravstvenog osiguranja
specijalni izvještaj, The island... ma dalo bi se nabrajati.

A sada, dobro kažeš s time. Mislim, to me podsjeća na sve one silne lijekove koji koštaju do 10 - 30 tisuća kn za smrtno bolesne od raka i to, i kažu da produže mjesec dva života ili godinu dana... I čovjek digne kredite, proda kuću i što sve samo da bi živio još mjesec dana...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 27 Jul 2010, 21:09

@ mladjo, @ cons - Da se ponovim po treći put ideja je prejebena to me i privuklo kad sam čitao o filmu, ali dobro shvaćam da je to šablona po kojoj se prodaju filmovi za...sad nebih htio biti bezobrazan ali eto za &%$# publiku. Cons slično kao što smo pričali za The Book of Eli i The Road.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jul 2010, 21:21

Bub wrote:@ mladjo, @ cons - Da se ponovim po treći put ideja je prejebena to me i privuklo kad sam čitao o filmu, ali dobro shvaćam da je to šablona po kojoj se prodaju filmovi za...sad nebih htio biti bezobrazan ali eto za &%$# publiku. Cons slično kao što smo pričali za The Book of Eli i The Road.
Nisi to pričao samnom, već s mladjom. :zubifale: Ma to ti je ono tipični američki stereotipi, kao teme o osvetniku kojemu ubiju brata, sestru, majku i što sve, i onda kreće u nemilosrdnu osvetu. Američki filmovi su se uvijek bazirali na tome, ne vidim zašto bi se to promijenilo. Ako se neki film događa u postapokalipsi, uvijek će biti nekih kanibala. Geekovi uvijek najebaju u komedijama. Homokseksualci su uvijek smiješni i zabavni u serijama i filmovima. I sve moguće američke stereotipe, zato to ne uzimam negativno.
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 27 Jul 2010, 21:33

nisu to samo američki sterepotipi..rade ih svi.od europljana do japanaca..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Bub

Post by Bub » 27 Jul 2010, 21:40

john_constantine wrote:Nisi to pričao samnom, već s mladjom. :zubifale:
:zubifale: a već sam umoran pa mješam
john_constantine wrote:Američki filmovi su se uvijek bazirali na tome, ne vidim zašto bi se to promijenilo
Pa da pusti mozak na pašu i gledaj, nekad mi to odgovara super da ne moram razmišljat puno samo gledaj (al onda većinom uzmem neku komediju), ali kad sam čitao plot mislio sam si damn napokon nešto novo i dobro.
john_constantine wrote:zato to ne uzimam negativno.
Ma kužim ne uzimam ni ja i dapače nije film loš da me nebi krivo shvatili, ali moja očekivanju su bila drukčija, ma i bilo bi sve dobro donekle samo da nisu neke stvari predvidljive i fore što sam napisao u spoileru.

Post Reply