Last Post Wins !!!11one
- elrania
Re: Last Post Wins !!!11one
meni su i jedni i drugi užasno igrali, al ajd, bar mi je drago da su nizozemci dogurali do finala i ostavili sve one velike nogometne nacije iza sebe.
- boyko
tekma u kurcu bila. jbm ti takvo finale
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
- metallicat
koja lijepa boja, mogla bi malo tu koristitelrania wrote:metallicat wrote: moj humpty dumpty![]()
![]()
Gosp. wrote:Hm??metallicat wrote: mene?
moj humpty dumpty![]()
![]()
ne sjećaš se humpty dumpty fore?
večer, danas sam se opet spekla i to crta od par cm, a nije ni zadnja rana prošla

- callac
mene se ne sjeća. točka.metallicat wrote:koja lijepa boja, mogla bi malo tu koristitelrania wrote:metallicat wrote: moj humpty dumpty![]()
![]()
Gosp. wrote:Hm??metallicat wrote: mene?
moj humpty dumpty![]()
![]()
ne sjećaš se humpty dumpty fore?
večer, danas sam se opet spekla i to crta od par cm, a nije ni zadnja rana prošla![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
za elraniju:
ako sam te dobro shvatio, previše razmišljanja o tome bi moglo dovesti do snova ili vidnih/slušnih "halucinacija" na tu temu, a to nikako ne želim doživjeti.
ako sam te dobro shvatio, previše razmišljanja o tome bi moglo dovesti do snova ili vidnih/slušnih "halucinacija" na tu temu, a to nikako ne želim doživjeti.
- Decadentor
Its all i your headWendigo wrote:za elraniju:

- Wendigo
teško da je to u glavi, pošto su i drugi ljudi imali svakava iskustva tamo.
a ja se dobro sjećam svoga i nelagode i naobjašnjivog osjećaja straha koje mi je to iskustvo pružilo. na toj dionici autoputa nešto ne valja, 4 sure.
a ja se dobro sjećam svoga i nelagode i naobjašnjivog osjećaja straha koje mi je to iskustvo pružilo. na toj dionici autoputa nešto ne valja, 4 sure.
- elrania
Wendigo wrote:za elraniju:
ne ne, nisam na to mislila. bar ne skroz, al ono, moguće je i to.
s obzirom da si sada uznemiren nečim što se tako davno dogodilo i da si pod nekim strahom koji je potaknut tim tekstom, samo kažem da se u slučaju da se ne možeš distancirati od toga pokušaš na ovaj način odvojiti.
zaokupljenost time (kad si već isprva tako reagirao) nije ugodna pa samo savjetujem ovo ko ok tehniku.
time se usmjeruješ i na 'zaštitu' sebe od toga, ali i na odbijanje negativnosti, ako se dovoljno fokusiraš. možeš probati s ljubičastom ili zlatnom bojom. osobno su mi te prave za takvu situaciju i najugodnije.
Last edited by elrania on 12 Jul 2010, 00:25, edited 1 time in total.
- Decadentor
ja sam mislio samo na ovaj post snovi/halucinacije
...a ono na autoputu nisam nist komentiro iako mi je frend reko za neku cestu/tunel negje u hr ali nisam bas obraco pozornost...navodno je gore neko groblje.. a neznam vise 

- Wendigo
aha, to.. sve 5.Decadentor wrote:ja sam mislio samo na ovaj post snovi/halucinacije...a ono na autoputu nisam nist komentiro iako mi je frend reko za neku cestu/tunel negje u hr ali nisam bas obraco pozornost...navodno je gore neko groblje.. a neznam vise
to je tunel "sv. marko" između karlovca i vukove gorice. nisam baš najsretniji kad se vozim kroz isti.
@ elrania: zanimljivo, samo kaj nisam upućen u tu tehniku i način na koji se prakticira. možeš malo pojasniti?
- elrania
ma nije neka tehnika u pitanju ni neš ekstra posebno.
ovo ti je jednostavno vizualiziranje oblačastog sloja boje oko sebe. naravno, trebaš biti svjestan zašto to radiš i trebaš doživjeti olakšanje od strahova svakom nadogradnjom te boje. ta nadogradnja može biti broj slojeva koji zamisliš, intenzitet boje i sl.
stvar je u tome da sve ovisi o tebi i jako je jednostavno. zato sam to odmah spomenula.
u pitanju je samo zamišljanje tvoje obrane od nečega i tvoja je stvar kako ćeš to raditi.
ovo ti je jednostavno vizualiziranje oblačastog sloja boje oko sebe. naravno, trebaš biti svjestan zašto to radiš i trebaš doživjeti olakšanje od strahova svakom nadogradnjom te boje. ta nadogradnja može biti broj slojeva koji zamisliš, intenzitet boje i sl.
stvar je u tome da sve ovisi o tebi i jako je jednostavno. zato sam to odmah spomenula.
u pitanju je samo zamišljanje tvoje obrane od nečega i tvoja je stvar kako ćeš to raditi.
- Wendigo
ok, hvala na pomoći. 
pokušat ću, ionako mi treba malo fokusa i opuštanja. čak sam nedavno razmišljao kako bih mogao svaki dan odvojiti 15tak minuta za takve stvari tipa "meditacija" i sl.
vjerujem da je ova cijela priča večini smiješna, ali moram priznati da sam se ja kao odrasla osoba fino preplašio i da me prošla ona ledena jeza nakon dugo vremena.
pokušat ću, ionako mi treba malo fokusa i opuštanja. čak sam nedavno razmišljao kako bih mogao svaki dan odvojiti 15tak minuta za takve stvari tipa "meditacija" i sl.
vjerujem da je ova cijela priča večini smiješna, ali moram priznati da sam se ja kao odrasla osoba fino preplašio i da me prošla ona ledena jeza nakon dugo vremena.
- elrania
nema problema. osobno se dost oslanjam na boje ko neku trenutku pripremu za neke stvari.
a bitno je i vjerovati u to što radiš s njima
meditacijama se nisam nikada uspjela dugotrajno posvetiti, pa ni među ljudima gdje se to aktivno radilo. možda jednog dana.
a bitno je i vjerovati u to što radiš s njima
meditacijama se nisam nikada uspjela dugotrajno posvetiti, pa ni među ljudima gdje se to aktivno radilo. možda jednog dana.
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.