Jep, directx 10 i Just Cause. Ali to mi je oduvijek djelovalo kao prisiljavanje na igranje na platformi protiv moje volje kao u slučaju windowsa Viste. No, kao u slučaju za playstation 2 koji još uvijek igram iako su nove igre za ps2 sve rjeđe i sve lošije, ja svejedno igram i dalje na ps2 sve dok ne potrošim sve što me interesiralo. Ok, god of war 3 mi je odličan razlog da nabavim konačno ps3, ali kao što rekoh, mogu čekati dok ne budem imao više koristi od toga.
A stare igre mogu ionako igrati na drugom kompu (imam dva), samo hebe ta grafička zbog koje ne mogu igrati igre kao mass effect, pa se zato još uvijek odugovlači s Xp. A i brat je također razlog jer on stalno igra te starije Colin Mcrae, pa nisam siguran da li bi radili na sedmici... ako ne bi radili, znam da bi ja nastradao zbog toga.
Mislim da ću na sedmicu preći tek kada budem prisiljen - odnosno, kada više ne budu proizvodili igre koje više nisu kompatibilne za XP. A za Just Cause mogu izbaviti, ionako bi mi sigurno dosadila nakon par dana igranja kao i Saboteur i slični.
Michel puši karu.