Last Post Wins !!!11one
- Sammy
Re: Last Post Wins !!!11one
ne 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
da ne idemo u offtopic, skinula gtalk, al nisam odmah skužila da se može samo nekog s gmailom stavit ko kontakt. čak sam i ja morala napravit to, a sad neznam kako pobrisat tako acc.heh uglavnom svi su mi hotmail. a bo. moram se onda još s ovim 't' gnjavit.

- Wendigo
ako se ne varam, Gmail account se nemože pobrisati.metallicat wrote:da ne idemo u offtopic, skinula gtalk, al nisam odmah skužila da se može samo nekog s gmailom stavit ko kontakt. čak sam i ja morala napravit to, a sad neznam kako pobrisat tako acc.heh uglavnom svi su mi hotmail. a bo. moram se onda još s ovim 't' gnjavit.
- metallicat
haha, ništa se nemože pobrisat. ma dobro, više se nikad neću logirat i to je to. ah
baš smo sad kneč i ja ovo rješavali, 50% kompatibilnosti
http://www.durex.com/hr-HR/LoveMachine/ ... fault.aspx
baš smo sad kneč i ja ovo rješavali, 50% kompatibilnosti

- metallicat
- elrania
i meni 50%
al ne s knečom, jel
glupa su pitanja, skoro niš od ponuđenog ne bih
i sretno s kupaćim. ja ću po to sljedeći tjedan i bit će ubitačno
uvijek dam previše para za to, jer jedino što ispadne da donekle valja dođe preko 300 kn.
al ne s knečom, jel
glupa su pitanja, skoro niš od ponuđenog ne bih
i sretno s kupaćim. ja ću po to sljedeći tjedan i bit će ubitačno
uvijek dam previše para za to, jer jedino što ispadne da donekle valja dođe preko 300 kn.
-
Hec
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- John_Ryder
remike jel ti išta u životu radiš osim što si na forumu? 
"Im gonna touch you now." 
- remike2
Ti il si lud il se praviš lud, odjebi klaune.John_Ryder wrote:remike jel ti išta u životu radiš osim što si na forumu?
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- John_Ryder
dobro smiri seremike2 wrote:Ti il si lud il se praviš lud, odjebi klaune.John_Ryder wrote:remike jel ti išta u životu radiš osim što si na forumu?
- remike2
Pa mislim ono, možda se s nekim možeš tako šaliti al ja nisam za takve neumjesne šale.John_Ryder wrote:dobro smiri seremike2 wrote:Ti il si lud il se praviš lud, odjebi klaune.John_Ryder wrote:remike jel ti išta u životu radiš osim što si na forumu?samo pitam...
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- John_Ryder
mi se tu na forumu svi šalimo i jedni druge prcamo i svi se kužimo,ovo nije ništa neumjesno,samo sam pitao obično pitanje...
- remike2
Oprosti, ali ovo je bila obična provokacija od tebe što totalno pobuđuje jednu neumjesnu šalu. Šali se ti ako hoćeš tako, ali s nekim drugim.John_Ryder wrote:mi se tu na forumu svi šalimo i jedni druge prcamo i svi se kužimo,ovo nije ništa neumjesno,samo sam pitao obično pitanje...
- John_Ryder
remike2 wrote:Oprosti, ali ovo je bila obična provokacija od tebe što totalno pobuđuje jednu neumjesnu šalu. Šali se ti ako hoćeš tako, ali s nekim drugim.John_Ryder wrote:mi se tu na forumu svi šalimo i jedni druge prcamo i svi se kužimo,ovo nije ništa neumjesno,samo sam pitao obično pitanje...
znači život provodiš na forumu ?