GT5
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
- Sammy
Re: Last Post Wins !!!11one
dan 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
nikako da pobjegnem od dexter i house fanova kam god se okrenem.
sad pišem jedan seminar u kojem se treba analizirati neku osobu iz javnog ili fiktivnog života, filma, crtića, knjige po kriterijima normalnosti i ljudi masovno uzimaju housea i dextera. pregledala sam neke seminare od prošle godine i tamo ih ima.
sad pišem jedan seminar u kojem se treba analizirati neku osobu iz javnog ili fiktivnog života, filma, crtića, knjige po kriterijima normalnosti i ljudi masovno uzimaju housea i dextera. pregledala sam neke seminare od prošle godine i tamo ih ima.
-
filmofil
ahhh sveprisutni dexterelrania wrote:nikako da pobjegnem od dexter i house fanova kam god se okrenem.![]()
a čuj, psihopati su uvijek najpodobniji i najzanimljiviji za neke analize...ljudi totalno uklopljeni u društvo, a totalno izvan njega...ja otkad znam za sebe opsjednut sam svim tim čudacima i raznim profilima ponašanja...zodiac, dahmer, bundy, manson, chapman, desalvo, itd jedno malo savršenstvo u inače jako nesavršenom svijetu
This is the Zodiac speaking.
- elrania
ma ljudi su pisali o darth vaderu, spidermanu, rent boyu iz trainspottinga, al najviše o dexteru i houseu, jer je ipak to sad najmodernije i svi prate
nema nekih psihopata među analiziranim.
ja pak pišem o lebowskiju, a to je bome daleko od psihopata, a ipak je od 8 navedenih kriterija, samo na temelju jednog normalan.
nema nekih psihopata među analiziranim.
ja pak pišem o lebowskiju, a to je bome daleko od psihopata, a ipak je od 8 navedenih kriterija, samo na temelju jednog normalan.
-
filmofil
onda sam precijenio tvoj fakselrania wrote: nema nekih psihopata među analiziranim.
This is the Zodiac speaking.
- elrania
samo ljude koji si sami biraju teme.filmophil wrote:
onda sam precijenio tvoj faksjebeš pomodnost
a i to što govoriš više ukazuje da očekuješ neki spektakl, a ne npr. pristup životu na realniji način.
imaš dovoljno psihopata u CSI-u i horrorima; cilj mog faksa nije nikada bio zadiranje samo u ekstreme (jer oni jesu statistička rijetkosti neš na tome bazirati studij).
bilo bi zapravo dosta jednostavno po ovim kriterijima napisati radnju na temu jednog mansona. za sve znaš da je abnormalan i sam stavljaš plusiće i pišeš što je sve, koga i kako sjebao
- Decadentor
- metallicat
- Decadentor
- metallicat
- john_constantine
ah, sada kužim taj post.metallicat wrote:Test Drive Unlimited 2
GT5
![]()
Michel puši karu.
- Scarface
Znaju ljudi šta valja.elrania wrote:nikako da pobjegnem od dexter i house fanova kam god se okrenem.![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- remike2
Bravo i svaka čast Gana, konačno netko sa afričkog kontinenta da je uspio i da ostaje u natjecanju! Navijat ću i dalje za njih pa šta bude! 
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- elrania