najbolji serijal po vama
- Freddy
najbolji serijal po vama
evo tema je najbolji serijal,neznam da li je to bilo več negdje,ali mislim da nije
e da vas sad čujem.....po meni nightmare on elm street-ma
hellraiser
evil dead.....što se tiče friday13 i noč vještica,izvrsni serijali,ali ipak ova 3 serijala nekak su mi najbolja,trenutačno ako se ne napravi neki novi serijal
e da vas sad čujem.....po meni nightmare on elm street-ma
hellraiser
evil dead.....što se tiče friday13 i noč vještica,izvrsni serijali,ali ipak ova 3 serijala nekak su mi najbolja,trenutačno ako se ne napravi neki novi serijal
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Freddy
-
Unreal
Evil dead-zar su potrebne rijeći
Nightmare on elm street- zabavan serijal s par odličnih djelova poput 1,3 i 7
Friday the 13th- ma makar mi nijedan dio nije odličan (osim možda šestice) jedan mi je od svakako dražih i zabavnijih serijal kojem se uvjek volim vračat
Final destinatio- dosta orginalnosti i zabave
a mogu i stavit Halloween serijal makar još nisam pogledao jedino 5 i 6 dio. Dobri su mi 1 ,2, H20. Četvorka je ok ali nije nekaj. Uskrsnuče je bezvezarija ali bar malo postane zabavan film na kraju. Trojka baš i nije dio serijala ali meni nije loš film.
Friday the 13th- ma makar mi nijedan dio nije odličan (osim možda šestice) jedan mi je od svakako dražih i zabavnijih serijal kojem se uvjek volim vračat
a mogu i stavit Halloween serijal makar još nisam pogledao jedino 5 i 6 dio. Dobri su mi 1 ,2, H20. Četvorka je ok ali nije nekaj. Uskrsnuče je bezvezarija ali bar malo postane zabavan film na kraju. Trojka baš i nije dio serijala ali meni nije loš film.
- Boby
Šestica se je donedavno mogla naći na VHS-u u videotekama a bila je i na Novoj. To ti je najkrvaviji od sviju nastavka čak i po kriterijima "Petka 13." E da, čestitke za blog. Ni lošeUnreal wrote:Evil dead-zar su potrebne rijeći
- john_constantine
Hm, nije na novi tv, već na HRT, kada je bio maraton friday the 13th.Boby wrote:Šestica se je donedavno mogla naći na VHS-u u videotekama a bila je i na Novoj. To ti je najkrvaviji od sviju nastavka čak i po kriterijima "Petka 13." E da, čestitke za blog. Ni lošeUnreal wrote:Evil dead-zar su potrebne rijeći
Michel puši karu.
-
Unreal
Pa to što je najkrvaviji me baš i puno ne privlači,malo si krivo shvatio dvojka mi nije bila bolja od orginal zbog više klanja i krvi ,nego zato što je mi je bila zabavnija i nije sve teklo tako sporo kau u orginalu,čak se i više stvari događalo. Zaravo ne znam baš dali mi je bolja dvojka ili jedinica trebao bi ih opet pogledati da zaključim. Orginal je meni dobar film . Ima puno kvaliteta. Odlična režijom Johna Carpentera. Dobro korištenje sjena , glazbe i strašan ubojca o kojem sam mislio da je hladnokrvno birao žrtve no zahvaljujuči nastavcima morali su uvest ono sranje s obitelji što je po meni glupo i čini Michaela manje strašnijim. Zato i Carpenter nije snjimio nastavke za njega je bila samo prvi dio Halloweena i rekao je da je več u prvom djelu ispričao cjelu priču. Jedino je napisao nastavak jer je prvio dio postao hit. A trebao je na neki način nastaviti priču pa je uveo to da mu je ona žena sestra to je po meni jedna od gluposti u dvojci.Boby wrote:
Šestica se je donedavno mogla naći na VHS-u u videotekama a bila je i na Novoj. To ti je najkrvaviji od sviju nastavka čak i po kriterijima "Petka 13." E da, čestitke za blog. Ni loše
A ovaj remejk koliko god bio loš neče uništiti orginal. Orginal če i dalje biti dobar film.
Ali po slikama izgleda glupo. Kao da se fura na neke bolesne scene i puni krvi.
Sve ovisi o onom rokerčiću Rob Zombie .
Jel on uopče ima redateljske sposobnosti?
A koliko znam 5 i 6 idu na neku vrstu: curs of the torn priču. To se fanovima nije svidjelo pa su 7 djelom pametno ignorirali sve djelove nakon dvojke.
A mene manje više zanim kavi su filmovi petica i šestica?
- dr_gonzo
1) Evil Dead serijal
2) Alien serijal
3) Nightmare on Elm Street serijal
4) Final Destination serijal
Eto to su najbolji.....
2) Alien serijal
3) Nightmare on Elm Street serijal
4) Final Destination serijal
Eto to su najbolji.....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Boby
Malo sam nejasno napisao. Mislio sam na šesticu "Halloweena". Film je krvav, da je barem upola tolko kvalitetanjohn_constantine wrote:Hm, nije na novi tv, već na HRT, kada je bio maraton friday the 13th.Boby wrote:Šestica se je donedavno mogla naći na VHS-u u videotekama a bila je i na Novoj. To ti je najkrvaviji od sviju nastavka čak i po kriterijima "Petka 13." E da, čestitke za blog. Ni lošeUnreal wrote:Evil dead-zar su potrebne rijeći
- Boby
Vidim ja da kužiš zakaj je orginal dobar. Što se tiče petice, ona se naslanja na četvorku isto kao što se je dvojka na orginal. Myers nije mrtav. Onesvještenog ga nalazi neki starac i njeguje godinu dana kada se konačno budi. Vraća se natrag ubiti svoju malenu nećakinju. Film mi se nije osobito dojmio. Jedino je kraj zanimljiv u kojem Myers na molbu svoje nećekinje skida masku prije nego kaj ju nastavi loviti. Na kraju ga ne ubijaju već zatvaraju, a on bježi.Unreal wrote:Pa to što je najkrvaviji me baš i puno ne privlači,malo si krivo shvatio dvojka mi nije bila bolja od orginal zbog više klanja i krvi ,nego zato što je mi je bila zabavnija i nije sve teklo tako sporo kau u orginalu,čak se i više stvari događalo. Zaravo ne znam baš dali mi je bolja dvojka ili jedinica trebao bi ih opet pogledati da zaključim. Orginal je meni dobar film . Ima puno kvaliteta. Odlična režijom Johna Carpentera. Dobro korištenje sjena , glazbe i strašan ubojca o kojem sam mislio da je hladnokrvno birao žrtve no zahvaljujuči nastavcima morali su uvest ono sranje s obitelji što je po meni glupo i čini Michaela manje strašnijim. Zato i Carpenter nije snjimio nastavke za njega je bila samo prvi dio Halloweena i rekao je da je več u prvom djelu ispričao cjelu priču. Jedino je napisao nastavak jer je prvio dio postao hit. A trebao je na neki način nastaviti priču pa je uveo to da mu je ona žena sestra to je po meni jedna od gluposti u dvojci.Boby wrote:
Šestica se je donedavno mogla naći na VHS-u u videotekama a bila je i na Novoj. To ti je najkrvaviji od sviju nastavka čak i po kriterijima "Petka 13." E da, čestitke za blog. Ni loše
A ovaj remejk koliko god bio loš neče uništiti orginal. Orginal če i dalje biti dobar film.
Ali po slikama izgleda glupo. Kao da se fura na neke bolesne scene i puni krvi.
Sve ovisi o onom rokerčiću Rob Zombie .
Jel on uopče ima redateljske sposobnosti?
A koliko znam 5 i 6 idu na neku vrstu: curs of the torn priču. To se fanovima nije svidjelo pa su 7 djelom pametno ignorirali sve djelove nakon dvojke.
A mene manje više zanim kavi su filmovi petica i šestica?
U šestici nastavlja loviti tu malu koja je do sada već trudna adolescentica. Kasnije lovi i njezinu bebu. Film je nasilan i katastrofalan. Oba nastavka je dobro pogledat za zabavu al meni se u tom serijalu sviđaju jedino prvi i drugi dio te H2O. Orginal mi je inače najdraži horror i drago mi je kaj ću uskoro vidjet preradbu filma kojeg poznam u detalje