Last Post Wins !!!11one
- remike2
Re: Last Post Wins !!!11one
Je, bilo je na Novoj TV prije koju godinu dana u emisiji Provjereno, zasigurno posebna i neobična djeca koja su u većini slučajeva dosta pametna, načitana i već nevjerovatno razmišljaju sa tako malo godina.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- callac
hahahaha, baš i ja htjela reć za dejavu!!!! Brijem da je identično sklepano pitanje, cons, pod hitno se testiraj na alzheimer!Ghostface wrote:Decadentor wrote:bolesno me pere dejavujohn_constantine wrote:zanima me da li vjerujete da postoje indigo djeca?
Prije mjesec dana sam bio s jednom djevojkom koja za sebe govori da je indigo djevojka - dobro, pametna je, puno priča (ali baš puno), pokazuje se drugačijom od ostalih (ono, posebne igračke i što već), ali jbt, kučka u pm da ne povjeruješ.![]()
Ja zapravo ne vjerujem u tu priču o indigo djeci, meni to izgleda samo kao hiperaktivna djeca koju roditelji ne znaju odgajati, pa su zato tako uobražena i umišljena. A tek te priče o tome kako će indigo djeca "istrijebiti" naraštaj i ostati će samo inteligetni ljudi i tko zna što sve.
jesi mozda vec postavio slicno pitanje?????
Je, zapravo identično pitanje. A moj ti je odgovor johne, da su to ništa drugo do osobe koje zrače nečim posebnim, ali bitna stvar- ko za sebe kaže da je indigo dijete- NIJE.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jandra
Oni su oker.
Ak misliš na onu emisiju na HRT-u sa djecom čak i u predškolskoj dobi, ona mala Lana, nju je moja mama učila i sad je preskočila razred. Nikad nisam čuo za preskakanje razreda.
Ak misliš na onu emisiju na HRT-u sa djecom čak i u predškolskoj dobi, ona mala Lana, nju je moja mama učila i sad je preskočila razred. Nikad nisam čuo za preskakanje razreda.
- Asfodel
Ovo je dosta česta pojava.Jandra wrote:Oni su oker.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- remike2
Šta tek reći o ovom klincu (ne znam jel tko vidio, bilo prije koji mjesec također na Novoj TV u emisiji Provjereno), 12-godišnji dječak iz Srbije, već piše knjige, blogove, surfa po netu, zanima ga samo politika u životu, po cijele dane zna biti u odijelu, te mu zbog dosta izjava prijete već i smrću tako da ima i policijsku zaštitu.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/12go ... 88370.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/12go ... 88370.aspx
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Decadentor
bila je emisija na HRT da i znam da su isli u krapinu ili tamo negdi (pracovjek)...nisam bas gledoJandra wrote:Oni su oker.

- Jandra
Je, to je to. Zvalo se klinci za 5.Decadentor wrote:bila je emisija na HRT da i znam da su isli u krapinu ili tamo negdi (pracovjek)...nisam bas gledoJandra wrote:Oni su oker.
- john_constantine
hahahaha, baš i ja htjela reć za dejavu!!!! Brijem da je identično sklepano pitanje, cons, pod hitno se testiraj na alzheimer![/quote]callac wrote:Ghostface wrote:[quote"Decadentor"]bolesno me pere dejavujohn_constantine wrote:zanima me da li vjerujete da postoje indigo djeca?
Prije mjesec dana sam bio s jednom djevojkom koja za sebe govori da je indigo djevojka - dobro, pametna je, puno priča (ali baš puno), pokazuje se drugačijom od ostalih (ono, posebne igračke i što već), ali jbt, kučka u pm da ne povjeruješ.![]()
Ja zapravo ne vjerujem u tu priču o indigo djeci, meni to izgleda samo kao hiperaktivna djeca koju roditelji ne znaju odgajati, pa su zato tako uobražena i umišljena. A tek te priče o tome kako će indigo djeca "istrijebiti" naraštaj i ostati će samo inteligetni ljudi i tko zna što sve.
jesi mozda vec postavio slicno pitanje?????
Je, zapravo identično pitanje. A moj ti je odgovor johne, da su to ništa drugo do osobe koje zrače nečim posebnim, ali bitna stvar- ko za sebe kaže da je indigo dijete- NIJE.
vjerojatno mislite na ovo
viewtopic.php?f=11&t=3831&p=149805&hilit=indigo#p149805
ja sam siguran da nisam uopće postavio takvo pitanje (korišten je i search).
Michel puši karu.
- Scarface
Pa da, ali si u tom topicu pisa o istoj osobi i to gotovo istim ričima, zato taj deja vu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
a to... ma to vjerojatno jesam, ali mene zanima samo komentar o indigo djeci - već sam opet naletio na neki članak o tome.Ghostface wrote:Pa da, ali si u tom topicu pisa o istoj osobi i to gotovo istim ričima, zato taj deja vu.
Michel puši karu.
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Wendigo
ja sam zagasito plavo indigo dijete sa umom stephena hawkinga.
- metallicat
- elrania
glupost.john_constantine wrote: Prije mjesec dana sam bio s jednom djevojkom koja za sebe govori da je indigo djevojka - dobro, pametna je, puno priča (ali baš puno), pokazuje se drugačijom od ostalih (ono, posebne igračke i što već), ali jbt, kučka u pm da ne povjeruješ.![]()
sjećam se kad je mamina frendica to bila neš spominjala za mene kak bih mogla biti to i koliko sam se odvratno osjećala što me se u to trpa
ne vjerujem u takvo što, smatram samo da postoje određene nove pojave, no ne mislim o njima trenutačno ništa pozitivno.
- Decadentor
ma to su djeca alienaelrania wrote:glupost.john_constantine wrote: Prije mjesec dana sam bio s jednom djevojkom koja za sebe govori da je indigo djevojka - dobro, pametna je, puno priča (ali baš puno), pokazuje se drugačijom od ostalih (ono, posebne igračke i što već), ali jbt, kučka u pm da ne povjeruješ.![]()
sjećam se kad je mamina frendica to bila neš spominjala za mene kak bih mogla biti to i koliko sam se odvratno osjećala što me se u to trpa![]()
ne vjerujem u takvo što, smatram samo da postoje određene nove pojave, no ne mislim o njima trenutačno ništa pozitivno.