Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
pa ja ionako nisam gledao niti prva dva nastavka...
Ali uskoro će se pogledati...
Michel puši karu.
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
ja sam samo 1.dio pogledala, ali moglo bi se ubrzo još ta dva.
dan, još malo pa radit. raduje me današnja satnica
dan, još malo pa radit. raduje me današnja satnica

- Wendigo
također. onaj austronaut i kauboj su mi totalno iritantni.Decadentor wrote:uopce me ne privlaci....Boby wrote:Nije da sam baš neki veliki ljubitelj animiranih filmova ali vidim da se ovdje baš i na priča o "Toy Story 3" koji skuplja hvalospjeve gigantskih razmjera te je trenutno na 11. mjestu IMDb-ovog top250.
Jel gledao tko i jel zaista "najbolji animirani film svih vremena"?
- elrania
ni mene. nisam ni ko manja imala želju gledati te crtiće, a sad mi se još manje da.
- Scarface
Toy Story se ide gledat u kino. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- _ esz _
- Boby
"Toy Story 3" trenutno na 8. mjestu IMDb top 250 
- Wendigo
imdb ljestvice i ocjene su sranje i hrpa nebuloza. gadi mi se od kad su počeli s endless uzdizanjem i hvalospjevima o dark knight-u i još nekim novijim filmovima koji ne zaslužuju to što su tamo dobili.Boby wrote:"Toy Story 3" trenutno na 8. mjestu IMDb top 250
taj site volim jedino zbog toga što je (koliko ja znam) jedini database za filmove i što sam zahvaljujući njemu pronašao hrpetinu naslova koje sam s vremenom zaboravio itd.
- john_constantine
+ 1. Taj top 250 se zadnjih godina stvarno srozao, na kraju više niti neće biti filmskih klasika, nego sve sami novi "precjenjeni" filmovi...Wendigo wrote:imdb ljestvice i ocjene su sranje i hrpa nebuloza. gadi mi se od kad su počeli s endless uzdizanjem i hvalospjevima o dark knight-u i još nekim novijim filmovima koji ne zaslužuju to što su tamo dobili.Boby wrote:"Toy Story 3" trenutno na 8. mjestu IMDb top 250
taj site volim jedino zbog toga što je (koliko ja znam) jedini database za filmove i što sam zahvaljujući njemu pronašao hrpetinu naslova koje sam s vremenom zaboravio itd.
Michel puši karu.
- john_constantine
zanima me da li vjerujete da postoje indigo djeca?
Prije mjesec dana sam bio s jednom djevojkom koja za sebe govori da je indigo djevojka - dobro, pametna je, puno priča (ali baš puno), pokazuje se drugačijom od ostalih (ono, posebne igračke i što već), ali jbt, kučka u pm da ne povjeruješ.
Ja zapravo ne vjerujem u tu priču o indigo djeci, meni to izgleda samo kao hiperaktivna djeca koju roditelji ne znaju odgajati, pa su zato tako uobražena i umišljena. A tek te priče o tome kako će indigo djeca "istrijebiti" naraštaj i ostati će samo inteligetni ljudi i tko zna što sve.
Prije mjesec dana sam bio s jednom djevojkom koja za sebe govori da je indigo djevojka - dobro, pametna je, puno priča (ali baš puno), pokazuje se drugačijom od ostalih (ono, posebne igračke i što već), ali jbt, kučka u pm da ne povjeruješ.
Ja zapravo ne vjerujem u tu priču o indigo djeci, meni to izgleda samo kao hiperaktivna djeca koju roditelji ne znaju odgajati, pa su zato tako uobražena i umišljena. A tek te priče o tome kako će indigo djeca "istrijebiti" naraštaj i ostati će samo inteligetni ljudi i tko zna što sve.
Michel puši karu.
- Decadentor
bolesno me pere dejavujohn_constantine wrote:zanima me da li vjerujete da postoje indigo djeca?
Prije mjesec dana sam bio s jednom djevojkom koja za sebe govori da je indigo djevojka - dobro, pametna je, puno priča (ali baš puno), pokazuje se drugačijom od ostalih (ono, posebne igračke i što već), ali jbt, kučka u pm da ne povjeruješ.![]()
jesi mozda vec postavio slicno pitanje?????

- john_constantine
ne sjećam se, samo znam da ne mogu tamo postaviti ovu temu jer ću se samo posvađati s njom u raspraviDecadentor wrote:bolesno me pere dejavujohn_constantine wrote:zanima me da li vjerujete da postoje indigo djeca?
Prije mjesec dana sam bio s jednom djevojkom koja za sebe govori da je indigo djevojka - dobro, pametna je, puno priča (ali baš puno), pokazuje se drugačijom od ostalih (ono, posebne igračke i što već), ali jbt, kučka u pm da ne povjeruješ.![]()
Michel puši karu.
- Scarface
Decadentor wrote:bolesno me pere dejavujohn_constantine wrote:zanima me da li vjerujete da postoje indigo djeca?
Je, zapravo identično pitanje. A moj ti je odgovor johne, da su to ništa drugo do osobe koje zrače nečim posebnim, ali bitna stvar- ko za sebe kaže da je indigo dijete- NIJE.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Decadentor
bila je prije par mjeseci neka emisija o ultra pametnoj djeci, toliko su znatizeljni da se ponassaju pasivno agresivno...i toliko toga ispitiju da im roditelji moraju uvijek imat enciklopediju uz sebe....a sad jesu li indigo ili????