Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Boby

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Boby » 20 Jun 2010, 19:26

Naravno, kada imamo tebe :P :wink:

boyko

Post by boyko » 20 Jun 2010, 19:43

fuck yeah!
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2010, 19:52

Izgleda da će se ipak ić na Urban Fest, sad ne znan oću li samo u subotu na Behemoth il sva 3 dana, ovisi kolko nas ide, jer ako budu išlo ovih par electro zaluđenika, ide se sva 3. Ide li iko odavde?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 20 Jun 2010, 20:02

Ja.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2010, 20:10

Anyone? :mrgreen:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 20 Jun 2010, 20:18

bravo za bad things :mrgreen:
večer, evo me na marendi.
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 20 Jun 2010, 20:58

ghost ja vejrovatno dolazim na behemoth znaci 10.07
Image

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2010, 21:03

Decadentor wrote:ghost ja vejrovatno dolazim na behemoth znaci 10.07

Odlično, ja san 90 % siguran, pa ajde da ispravimo log. :D

Decadentor

Post by Decadentor » 20 Jun 2010, 21:06

Ghostface wrote:
Decadentor wrote:ghost ja vejrovatno dolazim na behemoth znaci 10.07

Odlično, ja san 90 % siguran, pa ajde da ispravimo log. :D
a i slipknot :lol: :lol: :oops:
Image

callac

Post by callac » 20 Jun 2010, 21:38

Ghostface wrote:Moran se pohvalit da san uspija nagovorit bend da sviramo Bad Things od Jace Everetta i Carry on my wayward son od Kansasa, virujen da svi znaju zašto baš te dvi. Ženski nam je vokal, pa nije baš najidealnije rješenje, al jbg. Ajme šta jedva čekan sljedeće probe. :mrgreen: :mrgreen:
To ja pjevam u svom bendu i jebeno zvuči! A ak ti ne valja što je ženski vokal, onda je to do vokala, a ne do činjenice da je žensko :P
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 20 Jun 2010, 21:44

Ghostface wrote:Anyone? :mrgreen:
:P
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2010, 21:56

callac wrote:
Ghostface wrote:Moran se pohvalit da san uspija nagovorit bend da sviramo Bad Things od Jace Everetta i Carry on my wayward son od Kansasa, virujen da svi znaju zašto baš te dvi. Ženski nam je vokal, pa nije baš najidealnije rješenje, al jbg. Ajme šta jedva čekan sljedeće probe. :mrgreen: :mrgreen:
To ja pjevam u svom bendu i jebeno zvuči! A ak ti ne valja što je ženski vokal, onda je to do vokala, a ne do činjenice da je žensko :P

Ma nismo još to svirali, tek je na idućim probama u planu. Ma cura super piva i sve je to ok, al nikad nisan bija pobornik ženskih vokala za pisme koje u originalu pivaju likovi s onim pravim hrapavim rockerskim glasom, i unatoč tome šta san puno češće bija u bendovima sa ženskim vokalom (jer, trula istina je- puno ih je više od muških vokala, a da znaju nešto), i to mi je onako- nužno zlo. Ok kad je gothic ili bendovi u kojima žena i piva, recimo Skunk Anansie ili Guano Apes koje isto sviramo, ali Ozzy Osbourne, Smashing Pumpkins ili eto Everett- no can do. Isto to zvuči ok, obradi ona to, al nisan pobornik toga.

elrania

Post by elrania » 20 Jun 2010, 22:01

Ghostface wrote:vokala za pisme koje u originalu pivaju likovi s onim pravim hrapavim rockerskim glasom
a baš i nije jace nešto hrapav u ovoj pjesmi :D

Scarface

Post by Scarface » 20 Jun 2010, 22:02

elrania wrote:
Ghostface wrote:vokala za pisme koje u originalu pivaju likovi s onim pravim hrapavim rockerskim glasom

Kužiš šta san tija reć, nije u svakom slučaju nešto lako zamjenjivo ženskim vokalom. Al eto, kad već sviramo svašta jer se odrađuju gaže po kafićima i klubovima di se to traži, onda san i ja ovo doda.

callac

Post by callac » 20 Jun 2010, 22:06

elrania wrote:
Baš sam to htjela reći, hehe, čak kad počnem pjesmu zvuči identično, jedino refren podignem lagano pa se kuži da sam cura :mrgreen:
Al znam šta misliš Ghost, ja se borim sa svojima svakodnevno naročito jer mi ne prilagođavaju pjesme glasu pa ih pjevam sve iz originala, nadam se da će se to promjeniti otkako je moja profesorica saznala za to i dobrano ih oprala :lol: l ipak rađe pjevam dobre muške stvari nego neke osrednje ženske. Radi se o kvaliteti pjesme, a činjenica je da ima više odličnih pjesmama sa muškim vokalima...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Locked