sad idem šljakat, al u mek
Last Post Wins !!!11one
- metallicat
Re: Last Post Wins !!!11one
je, jedino što je meni bolje što mogu uzet slobodan bilo koji dan. i tom će jednom doći kraj

- Wendigo
i bolje, koliko sam čuo od drugih tamo zaista nije bajno raditi, a nakon kaj sam pročitao par sljedećih postova vidim da je i u rijeci (u tvom slućaju) koma..metallicat wrote:dobar dan. jučer sam dala otkaz u cinestaru. ''jedno'' nerviranje manje.
- elrania
- elrania
John_Ryder wrote:a dobro,imaš pravo,zrelost varira od osobe do osobe,al kolko gledam po medijima,u zadnje vrijeme ženske češće počinjaju samoubojstva ili bar pokušaje,a dobro sad reć da su nazadne nije baš uljudno,sad samo čekam reakciju elranieGhostface wrote:Ma vraga su cure razvijenije psihički od muških, nikada nisu niti će. Znan po svojoj sestri, ona sa svojih 16 sigurno nije zrelija nego kad san ja ima toliko. Uvik postoje iznimke u oba spola, ja bi čak reka da su žene malo nazadne al zbog uvriježene činjenice da nisu po defaultu kao one prije sazriju. Gluposti. Zvuči možda seksistički, al iman dosta i muških i ženskih poznanika i ovo je čista realna opservacija.
A koji je njen razlog je nemoguće znat, šta može bit toliko jako da te natira da se ubiješ ja ne znan.
hahahah
još sam bila natipkala u predzadnjem postu '@ghostface' i napisala koji red, al odlučih da mi je besmisleno nastavljati ovu temu pa sam odustala
jedino što baš mogu komentirati jer da je dobar dio muških osoba koje znam dost djetinjast i budalast (i češće mi djeluju napuhanijeg ega), te da sam više odgovornosti vidjela kod ženskog roda.
al opet, ovo je ono s čime sam se ja susrela i ne mogu na osnovu svojih poznanstava stvarati neke pravovaljane zaključke. bilo bi jednako besmisleno ko ghostovo spominjanje sestre.
mogu ko fun fact navesti da židovi svoje bat i bar mitzve (ulazak u svijet odraslih, židovska punoljetnost) vrše posebno za djevojčice i dječake. naime, dječaci to slave
kad navrše 13 god i 1 dan, a djevojčice s 12 i 1 danom, jer ih se smatra zrelijim spolom.
- Boby
Ta zrelost je dvosjekli mač i u većini slučajeva kasno "sazrele" osobe smatram boljim osobama.
@elrania
Primjetih da dosta pišeš o judaizmu; jel ti to neki kolegij ili...?
@elrania
- elrania
Boby wrote: @elrania
ma je, slušala ga i dala ovaj semestar pa sam još pod dojmom
a svako malo se nađe neš s čime se da povezati pa moram dodati.
- Wendigo
je, ali ipak mislim da žene prije sazriju što se tiče odgovornosti i ozbiljnijeg pristupa životu.Boby wrote:Ta zrelost je dvosjekli mač i u većini slučajeva kasno "sazrele" osobe smatram boljim osobama.
@elrania
primjer: uspoređujem neke muške i ženske osobe s kojima se družim, a od nedavno žive u svojim stanovima, sami se hrane, oblaće, plaćaju račune itd.
Last edited by Wendigo on 17 Jun 2010, 18:12, edited 1 time in total.
- Boby
@elrania
Ma samo daj; osobito ako se je na tome učilo i kako najjednostavnije zaraditi novac

Ma samo daj; osobito ako se je na tome učilo i kako najjednostavnije zaraditi novac
- elrania
nije se učilo, al u zadnje vrijeme sam primjetila kak sam sve nezadovoljnija kad mi u menzi npr. ne izvrate natrag mojih 5 lipa. bit će da je kolegij ipak imao utjecajaBoby wrote:@elrania
Ma samo daj; osobito ako se je na tome učilo i kako najjednostavnije zaraditi novac![]()
- john_constantine
hm, imam previše iskustva u vezi samoubojstava. Tijekom srednje škole i dopisivanja (tada još nije bio rapidshare, flat i slično), dopisivalo se emailom i imao sam par dopisivanja za curama koje su imale pokušaje samoubojstava, većinom radi ljubavi. Ona je očekivala da će njezin dečko opet vratiti njoj i slično...
A i sam sam isto imao dosta pokušaja, ali srećom, nisam previše otišao daleko. Kada je čovjek usamljen i to još u srednjoj, izdvojen od društva, maltetriran, otac koji me udara po glavi tijekom učenja ako krivo odgovorim, i sve to. Najgore je kada imate negativne misli u glavi i onda se sve to nakupi, a nemate nikoga za razgovor, i svi vas samo ignoriraju. Na poslu je bilo još gore, ali danas mi je sve to "smiješno". Izbacujem iz glave negativne misli i slično, i svaki dan pozitivno gledam bez obzira na sve.
A i sam sam isto imao dosta pokušaja, ali srećom, nisam previše otišao daleko. Kada je čovjek usamljen i to još u srednjoj, izdvojen od društva, maltetriran, otac koji me udara po glavi tijekom učenja ako krivo odgovorim, i sve to. Najgore je kada imate negativne misli u glavi i onda se sve to nakupi, a nemate nikoga za razgovor, i svi vas samo ignoriraju. Na poslu je bilo još gore, ali danas mi je sve to "smiješno". Izbacujem iz glave negativne misli i slično, i svaki dan pozitivno gledam bez obzira na sve.
Michel puši karu.
- boyko
iz vlastitog iskustva znam da su cure u tim godinama (pubertet i to..) puno povodljivije takvim stvarima nego dečki..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
da, ali ima i ekstremnijih primjera. Lik iz varaždina, mislim 15 ili 14 godina, polio se benzinom i zapalio samo radi ljubavi. I što je time dobio? Preživio je i cijeli život će imati traumu. Tijelo mu je obnovljeno operacijom. A penis više niti nema, nego piša kroz cjevčicu. I sve to radi neke cure koja ga nije čak niti posjetila poslije "samoubojstva".boyko wrote:iz vlastitog iskustva znam da su cure u tim godinama (pubertet i to..) puno povodljivije takvim stvarima nego dečki..
Michel puši karu.
- elrania
djevojke jesu emotivnije i samim time je nesigurnost jača. znam ovo i po sebi i kak je meni bilo u tim godinama.
al to opet ovisi dosta o sredini i prihvaćenosti u istoj. kad si klinac, takvo što jako utječe na razvoj i razmišljanje i vrlo je vjerojatno da će netko tko ko dijete nema odgovarajuću potporu od roditelja/prijatelja krenuti u lošem smjeru. bilo to muško il žensko u pitanju.
al to opet ovisi dosta o sredini i prihvaćenosti u istoj. kad si klinac, takvo što jako utječe na razvoj i razmišljanje i vrlo je vjerojatno da će netko tko ko dijete nema odgovarajuću potporu od roditelja/prijatelja krenuti u lošem smjeru. bilo to muško il žensko u pitanju.
- Scarface
Zašto pod zrelost gledat samo neku odgovornost, meni je puno bitniji opći pogled na život iz nekog filozofskog ugla. Skrbit o sebi i ispunjavat svoje obveze na vrime i točno nije sve, isto tako budalasto ponašanje neke osobe ne znači da je nezrela. Uči se i u biologiji da žene psihički i fizički ranije sazriju, pa mi je za ovo drugo ta činjenica debilna. Isto to mislin i o judaizmu i bilo kojem drugom obliku di se ovo poštuje. Najgore od svega je šta je to toliko uvriježeno da cure u pubertetu odma misle da su zrelije (a nisu, dapače) da odma gledaju neke starije momke, čisto zato šta ih njihovi vršnjaci ne mogu shvatit, jer ej, oni su ipak prenezreli za njih. U kurcu je ovo šta ću reć, al cila mi se ekipa sastoji od 20+ godišnjih debila koji vataju te curice iz nižih srednjih škola i onda san nemali broj puta prisustvova preglumljivanju u kojem one idu dokazat kako su zrele, a na svaku im rečenicu ide double facepalm od količine gluposti i ljigavosti. Na ovo san posebno osjetljiv jer mi je sestra u tim godinama i možda me ovo sve skupa ne bi ni zabrinjavalo da nije tako. Na kraju, same podjele su suvišne, i zato mi je totalno glupo šta se tako uopće misli, e pa onda ako ćemo tako, ja mislin baš suprotno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Naravno kad je sve očito bilo hiperbolizirano u njegovoj glavi i čisto platonski. Možda bi se Patnje mladog Werthera tribale stavljat odma u 1. razred za lektiru ka terapija nestabilnim osobama, da ne kažen p******a. A možda bi i na njih djelovalo ka onomad na njemačku mladež i samo im išlo u prilog. E onda jbg...john_constantine wrote:da, ali ima i ekstremnijih primjera. Lik iz varaždina, mislim 15 ili 14 godina, polio se benzinom i zapalio samo radi ljubavi. I što je time dobio? Preživio je i cijeli život će imati traumu. Tijelo mu je obnovljeno operacijom. A penis više niti nema, nego piša kroz cjevčicu. I sve to radi neke cure koja ga nije čak niti posjetila poslije "samoubojstva".boyko wrote:iz vlastitog iskustva znam da su cure u tim godinama (pubertet i to..) puno povodljivije takvim stvarima nego dečki..
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.