Last Post Wins !!!11one
- elrania
Re: Last Post Wins !!!11one
ma ne nudi search niš na točno ime i prezime; nije se spominjalo nikada ovak javno. jedino kaj izbacuje je ovaj freddy post.
- Scarface
Ma gluposti.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
ma vjerojatno zna takve podatke o svima jer smo na fejsbuku...nije to neki problem saznat, ionako smo svi ovdje ostavljali ime, a otkad je horrorhr napravio fejsbuk svi smo ga dodali pa mu je u friends mogo pogledat
This is the Zodiac speaking.
- Sammy
nekad se stvarno zapitam..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
mah glupost... ignor i to je to.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Asfodel
Ne znam baš da si se ti razbacivao svojim imenom, ja pamtim svakakve gluposti, jedino u novom topicu Imena i prezimena gdje ti i Dingo pričate o tome. A ovo s fejsom prvo pada na pamet, iako, puuno je Igora i nitko ne jamči da si ti točno na fejsu ili da imaš Horrora kao prijatelja ili da se identično tako zoveš tamo...filmophil wrote:ma vjerojatno zna takve podatke o svima jer smo na fejsbuku...nije to neki problem saznat, ionako smo svi ovdje ostavljali ime, a otkad je horrorhr napravio fejsbuk svi smo ga dodali pa mu je u friends mogo pogledat
Znam gluposti za opterećivat se al samo da kažem
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
a gle, ako je već stavio svoju sliku na forum i ak je ima ko prof pic na fejsu, lako se da povezati.
a naš mili alen već dost dugo troluje tu i stigo je sve povezati.
- Jandra
elrania wrote:a gle, ako je već stavio svoju sliku na forum i ak je ima ko prof pic na fejsu, lako se da povezati.
- boyko
gablec
- John_Ryder
jutro
fala bogu da sam prestao s kladionicom jer bi bilo failova
"Im gonna touch you now." 
- Wendigo
jutro. vidim, opet netko divlja po forumu... 
- Sammy
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
takođerJohn_Ryder wrote:jutro![]()
- John_Ryder
evo prokomentirajte malo ovo http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2 ... 97006.html
čitam komentare na net.hr i prestrašno je to,kakvi kreteni,mislim da ovdje ipak ima pametnijih ljudi
čitam komentare na net.hr i prestrašno je to,kakvi kreteni,mislim da ovdje ipak ima pametnijih ljudi
"Im gonna touch you now." 
- Scarface
Pa uvik je bilo kretena, pogotovo kad se skupe na tim komentiranjima vijesti, svašta čovik pročita. Tih par debila koji su ili pubertetlije ili na neki drugi način zakinuti ljudi bez empatije ili budala koja se odrekla kćeri su po meni jedna posebna rasa zrela za eutanaziju.
A cura je imala sriće šta su je spasili, da je bar svim samoubojicama tako. Osjećaj spasa nakon u tvojoj glavi "gotove odluke" mora da je nešto najkompleksnije od svih emocija, i mislin da veći poriv za život ne moš dobit od toga.
A cura je imala sriće šta su je spasili, da je bar svim samoubojicama tako. Osjećaj spasa nakon u tvojoj glavi "gotove odluke" mora da je nešto najkompleksnije od svih emocija, i mislin da veći poriv za život ne moš dobit od toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.