Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
jeba

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by jeba » 27 May 2010, 23:44

After Hours - sreća da se i u ovom filmu Scorsese nije odlučio za suradnju s de Nirom zato što je Griffin Dunne odradio vrhunsku ulogu

boyko

Post by boyko » 28 May 2010, 02:17

The Book of Eli (2010) - odličan.
kako obožavam taj postapokaliptičan izgled!dobra mi je radnja.jedino mi je kraj ispal baš onak kak sam i očekival..
prejaki su mi kanibali dedek i bakica.
9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

remike2

Post by remike2 » 28 May 2010, 18:30

A Clockwork Orange (1971.) - odličan film, duboko sam impresioniram filmom, najdraži mi Kubrickov film skupa sa The Shining, odlična gluma, klasična glazba na svakom koraku, odlična satira i prikaz modernog društva, 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 May 2010, 10:36

Justice League season 1 - obožavam tu animiranu seriju. :rock: 5/5
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 30 May 2010, 19:13

Book Of Eli-4/5-volim te postapokaliptične filmove pa mi je ovajjako lijepo sjeo sa odlično koregrafijom akcijskih scena, odličnom fotografijom i standardno dobrim Washingtonom. definitivno preporuka
J...š film u kojem nema tuče

john_constantine

Post by john_constantine » 30 May 2010, 22:30

The Patriot - jedan od najslabijih njegovih filmova poslije svih ovih zabavnih filmova... Totalno debilna ideja o virusu, a baš sam očekivao da će ta vojska neonacista opkoliti cijelo mjesto iz nekog razloga, a ono virus i sve to... A tek urnebesne scene tetošenja virusa koje čak i obični ljudi koji nemaju uopće pojma o medicini mogu skužiti. Ima ponekih dobrih akcijskih scena, ali tek poslije 40 minuta, i cijeli film je više nekakva virusna drama, nego akcijski triler. Slabo, ali gledljivo. 3/5
Michel puši karu.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 30 May 2010, 23:41

Rescue me season 2. Par dan nakon što sam pogledao prvu sezonu, završih i sa drugom. Malo mi je slabija od prve doduše, ali svejedno dobra. Već sam započeo treću.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Ghrall

Post by Ghrall » 31 May 2010, 11:52

Spellbound (1945) - Nisam neko vrijeme pogledao film od Alfreda pa sam se bacio na gledanje ovog. Film je odličan u svakom pogledu što naravno nije iznenađenje. 9/10

Sammy

Post by Sammy » 01 Jun 2010, 00:57

How I Met Your Mother - Season 5 - još uvijek serija nije izgubila onu žar i ono zbog čeg ju volim tako da sam i dalje jedva iščekivao nove epizode.. - 10/10

It's Always Sunny In Philadelphia - Season 3 - evo konačno sam pogledao i tu treću sezonu nakon jako velike stanke poslije prve dvije, još uvijek urnebeseno i zabavno, svaka epizoda je na drugu foru i to mi se jako sviđa - 9/10

Chuck - Season 3 - meni jako veliko razočaranje, nevjerojatno kako je serija pala, izgubila je onu dušu i ostala samo na blesavoj zabavi, da nisu ove zadnje epizode bile dobre, a pogotovo kraj zadnje epizode, ocjena bi bila i niža - 6/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

boyko

Post by boyko » 01 Jun 2010, 02:16

The Fountain (2006) - dost dobra drama.al nije ju baš lako shvatit,tjera te da malo razmisliš.i ima jebenu poruku na kraju..naravno ak ga se shvati na pravi naćin..
super mi je glumačka postava.
9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Jandra

Post by Jandra » 01 Jun 2010, 11:13

Sammy wrote:How I Met Your Mother - Season 5 - još uvijek serija nije izgubila onu žar i ono zbog čeg ju volim tako da sam i dalje jedva iščekivao nove epizode.. - 10/10
Ajde valjda smo nas dvojica jedini koji tako misle. Meni serija sa sezonama postaje sve bolja, a drugi tvrde obratno.

chatterer

Post by chatterer » 01 Jun 2010, 22:51

Following - s ovim filmom je Nolan postavio temelje za Memento. Neuobičajen crno-bijeli rad sa sjajnom pričom, idejom i obratima. Odličan primjer kako sa jako malim budžetom se ipak može napraviti djelo koje nije daleko od remek-djela kakvo je Memento. 4/5

Absynthia

Post by Absynthia » 01 Jun 2010, 23:04

Upravo gledam Mortal Kombat na a kanalu.
Obožavala sam taj film prije ohoho godina... imam i njega, i soundtrack. Drugi nastavak je bio sranje. Bilo par dobrih poteza u filmu, al to je to. Al.. imam i njega, ipak je Robin Shou glumio u njemu :lol:

elrania

Post by elrania » 01 Jun 2010, 23:37

Absynthia wrote:Upravo gledam Mortal Kombat na a kanalu.
Obožavala sam taj film prije ohoho godina... imam i njega, i soundtrack. Drugi nastavak je bio sranje. Bilo par dobrih poteza u filmu, al to je to. Al.. imam i njega, ipak je Robin Shou glumio u njemu :lol:

meni je taj prvi prije sranje zbog užasne Sonye.
u 2. dijelu je zenska skroz nabrijana i ima puno bolje pokrete. ma i svi fajtovi su puno bolji.
naravno, općenito gledajući, oba filma su sranje, al eto, drugi mi je malo više prirastao srcu.

sad će me izjedati što nemam a-kanal ovdje. baš mi se gleda to, bio prvi il 2. dio u pitanju :lol:

Absynthia

Post by Absynthia » 02 Jun 2010, 01:01

elrania wrote: meni je taj prvi prije sranje zbog užasne Sonye.
u 2. dijelu je zenska skroz nabrijana i ima puno bolje pokrete. ma i svi fajtovi su puno bolji.
naravno, općenito gledajući, oba filma su sranje, al eto, drugi mi je malo više prirastao srcu.

sad će me izjedati što nemam a-kanal ovdje. baš mi se gleda to, bio prvi il 2. dio u pitanju :lol:
A meni je pak Sonya iz drugog dijela užasna xD

Sindel mi je najjači lik u drugom dijelu :twisted:
Žena rawks! :finga:

Image

Post Reply