Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 25 May 2010, 19:44

biološke ritmove, spavanje (teorije, deprivacija, neurofiziološka osnova, poremećaji), emocije (ovo je neš općenito, u narednom semestru kreće kolegij samo o tome) i još neš što nisam nabavila :lol:
a to je sam jedan kolegij :)

oduševio me i uvod u judaizam koji sam uzela na blef :D

Jandra

Post by Jandra » 25 May 2010, 19:54

Nije loše. Nije sad ono neš predobro, al dosta zanimljivo.

elrania

Post by elrania » 25 May 2010, 20:00

Jandra wrote:Nije loše. Nije sad ono neš predobro, al dosta zanimljivo.

:lol:

onome kom će to biti struka je svakako prezanimljivo.

Jandra

Post by Jandra » 25 May 2010, 20:30

Istina, istina :D

Scarface

Post by Scarface » 25 May 2010, 22:04

Ma vraga, mene ne zanima 90 % stvari u medicini.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 25 May 2010, 22:24

Ghostface wrote:Ma vraga, mene ne zanima 90 % stvari u medicini.
mogu shvatiti osobu s prava kad ovak neš izjavi, al medicina je toiko živopisno i svakodnevno praktično poručje da mi ovo zvuči ko pretjerivanje od strane tebe koji to studiraš.

meni je na ovom mom skoro svako predavanje proširivanje interesa i zanimljivo mi je.
ovo sad je odlično, neke stvari su pak tak-tak, al u globalu me sve živo zanima što mi je nekak i bit studiranja.

za razliku od prošlog studija gdje sam se silila da uopće dolazim na vježbe/predavanja, a kamo da neš uzmem učiti. :?

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 25 May 2010, 22:31

Što ti studiraš uopće?
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

elrania

Post by elrania » 25 May 2010, 22:37

sada psihologiju.

u srednjoj mi je bila živa dosada, al opametih se nakon mnogo godina.

metallicat

Post by metallicat » 25 May 2010, 22:51

odoh ja na 24s5. jebeno je počela, nadam se da će tako i nastavit.
Image

Scarface

Post by Scarface » 25 May 2010, 23:03

elrania wrote:
Ghostface wrote:Ma vraga, mene ne zanima 90 % stvari u medicini.
mogu shvatiti osobu s prava kad ovak neš izjavi, al medicina je toiko živopisno i svakodnevno praktično poručje da mi ovo zvuči ko pretjerivanje od strane tebe koji to studiraš.

meni je na ovom mom skoro svako predavanje proširivanje interesa i zanimljivo mi je.
ovo sad je odlično, neke stvari su pak tak-tak, al u globalu me sve živo zanima što mi je nekak i bit studiranja.

za razliku od prošlog studija gdje sam se silila da uopće dolazim na vježbe/predavanja, a kamo da neš uzmem učiti. :?

Nažalost, u krivu si, ne pretjerujem.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Sammy

Post by Sammy » 25 May 2010, 23:07

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Hec

Post by Hec » 25 May 2010, 23:16

sretan rodjendan forumasici pod nickom sa facea voodoo, neznam koja je to :lol:
"Six strings to cover fear..."

Asfodel

Post by Asfodel » 25 May 2010, 23:25

elrania wrote:mogu shvatiti osobu s prava kad ovak neš izjavi, al medicina je toiko živopisno i svakodnevno
Hmm...ovo za živopisnost i svakodnevnost se apsolutno mora odnositi i na pravo...nije bez razloga drugi najmnogoljudniji fucks kad ljudi skuže koliki je spektar mogućnosti (pritom ne mislim na zapošljavanje, nego na informacije o svemu koje ti se nude i svakodnevno upotrebljavanje znanja na stvarima koje viđaš oko sebe)

A osobno tamo mi je sve jebenica osim ekonomskih predmeta (koje ipak poštujem i drago mi je da ih znam, jer je nemoguće živjeti na kugli zemaljskoj bez tih saznanja) ali to je i skroz razumljivo s obzirom na kakve si pojmove i zanimljive opisne rečenice naviknut, a onda ti dođe nešto a la "Granični prihod je pozitivan kad je potražnja elastična" a u tome nema ništa privlačno :(
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 25 May 2010, 23:47

Asfodel wrote:
elrania wrote:mogu shvatiti osobu s prava kad ovak neš izjavi, al medicina je toiko živopisno i svakodnevno
Hmm...ovo za živopisnost i svakodnevnost se apsolutno mora odnositi i na pravo...nije bez razloga drugi najmnogoljudniji fucks kad ljudi skuže koliki je spektar mogućnosti (pritom ne mislim na zapošljavanje, nego na informacije o svemu koje ti se nude i svakodnevno upotrebljavanje znanja na stvarima koje viđaš oko sebe)
gle, ja ovo govorim iz svoje perspektive i onoga što mene najviše zanima i kako vidim stvari. glupost je uopće reć da pravo niš ne nudi i valjda nam je svima jasno to što govoriš, al opet će mi jedno područje biti interesantnije od drugog.
govorim također gledajući na to što sam čula i vidjela od onih koji su na pravu il medicini i više je ovih na med. koji su bili zainteresiraniji za svoj faks neg pravaša, pa mi je ovo ghostovo bilo čudno za vidjeti. samo to.
"Granični prihod je pozitivan kad je potražnja elastična"
eto, svaki faks ima svoje. sretnije bih se osjećala da sam u nekim trenucima učila neš korisno nego trošila vrijeme na objašnjavanje i razumijevanje ovakvih definicija :lol: :

Deconstruction generally tries to demonstrate that any text is not a discrete whole but contains several irreconcilable and contradictory meanings; that any text therefore has more than one interpretation; that the text itself links these interpretations inextricably; that the incompatibility of these interpretations is irreducible; and thus that an interpretative reading cannot go beyond a certain point.

Asfodel

Post by Asfodel » 25 May 2010, 23:52

Ma da, kužim da govoriš iz svoje perspektive i perspektive slušatelja drugih, baš zato i kažem, jer se kladim da 99% ljudi ima takvo mišljenje. A ono nije točno u tome što se tiče upotrebljivosti i raznovrsnosti :D

I suosjećam s fuj rečenicama :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Locked