Teretane
-
Hec
Re: Teretane
sa ovim PP je zakon radit ono uranjanje prema podu...dosta tesko ali najdjelotvornije 
"Six strings to cover fear..."
- Wendigo
ja sam jučer počeo vježbati nakon duge pauze, pa se lagano mučim i sa običnima (treba podić 90kgHec wrote:sa ovim PP je zakon radit ono uranjanje prema podu...dosta tesko ali najdjelotvornije
evo uskoro krećem s vježbama.
-
Hec
ako hoces, pokusaj radit 5 tibetanaca, vjezba za vracanje kondicije, preporodjenje kicme i razvijanje "...ono..."
ali cisto iz fore je vrlo dobro uradit svako jutro, svaki dan po 5min:

nemoze bit jednostavnije, a tako mocno i djelotvorno, jedini problem ce biti napraviti kut od 90° u zadnjoj vjezbi
EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=juZxrvc8-A4
evo video kako to profić radi

nemoze bit jednostavnije, a tako mocno i djelotvorno, jedini problem ce biti napraviti kut od 90° u zadnjoj vjezbi
EDIT:
- Wendigo
na treningu nakon trčanja, razgibavanja/istezanja radimo surya namaskar što je dosta slično ovome, moram se naučiti da i doma to radim svaki dan.Hec wrote:ako hoces, pokusaj radit 5 tibetanaca, vjezba za vracanje kondicije, preporodjenje kicme i razvijanje "...ono..."
EDIT:
uh, vidim da tu treba i most napraviti, a to nemogu još, damn...
-
Hec
radite sa mantrama ili bez njih?
kako god ona je isto odlicna
- Wendigo
bez mantri, nismo yoga.Hec wrote:radite sa mantrama ili bez njih?
počnemo sa dubokim udisajem i tako po redu, lijeva pa desna noga/strana.
- Ašow
-
Hec
hehehe, svejedno zakon, cek ninjutsu si upiso?Wendigo wrote:bez mantri, nismo yoga.Hec wrote:radite sa mantrama ili bez njih?
- Wendigo
yep u bujinkanu sam već skoro 3 mj.Hec wrote:hehehe, svejedno zakon, cek ninjutsu si upiso?Wendigo wrote:bez mantri, nismo yoga.Hec wrote:radite sa mantrama ili bez njih?
-
Hec
- Wendigo
da, dean sensei vodi, to je glavni bujinkan dojo za hrvatsku.
btw, nisam baš za to da se spominju imena i prezimena online.
btw, nisam baš za to da se spominju imena i prezimena online.
-
Hec
znam ja tog tipa iz vidjenja i online i vidio sam par seminara uzivo, a moj buraz ga pozna i isao je na njegove seminare i kod spec woga i gledao ninjutsu treninge...duga prica 
- Wendigo
i kak ti se čine treninzi? ja sam oduševljen tom vještinom samo kaj ne vježbam doma, a trebao bih inače mi badava sve. evo sad za pola sata idem kod frenda pa ćemo vježbati kolutove, padove itd. nabavili smo metar X 2 metra tatami i po tome se hićemo, ipak je "ugodnije" od parketa.Hec wrote:znam ja tog tipa iz vidjenja i online i vidio sam par seminara uzivo, a moj buraz ga pozna i isao je na njegove seminare i kod spec woga i gledao ninjutsu treninge...duga prica
btw, 22. i 23. svibnja ti je japan kanjo seminar na tuškancu. samo kaj nisam ziher dali se još stigne prijaviti...
-
Hec
treba vidit na netu negdje....btw:
eto to je bas fora kad imas s kime vjezbat, ja isto tak nekad odem sa frendovima na savicu dole ti je puko onaj most, pa se zajebavamo, ponesemo par fokusera, rukavice, malo sparinga, ima trave, mjesta za trcanje, uzbridca za vjezbanje, ima zeljeza za hvatanje pa se pentramo po mostu lol, ispod nas sava xD dobro ajde jos sam ziv al eto i dalje ima mjesta za vjezbanje, nisam pao u savu i evo me jos na forumu

eto to je bas fora kad imas s kime vjezbat, ja isto tak nekad odem sa frendovima na savicu dole ti je puko onaj most, pa se zajebavamo, ponesemo par fokusera, rukavice, malo sparinga, ima trave, mjesta za trcanje, uzbridca za vjezbanje, ima zeljeza za hvatanje pa se pentramo po mostu lol, ispod nas sava xD dobro ajde jos sam ziv al eto i dalje ima mjesta za vjezbanje, nisam pao u savu i evo me jos na forumu
- Wendigo
odi na bujinkan.hr tamo imaš info o seminarima.Hec wrote:treba vidit na netu negdje....btw:
eto to je bas fora kad imas s kime vjezbat, ja isto tak nekad odem sa frendovima na savicu dole ti je puko onaj most, pa se zajebavamo, ponesemo par fokusera, rukavice, malo sparinga, ima trave, mjesta za trcanje, uzbridca za vjezbanje, ima zeljeza za hvatanje pa se pentramo po mostu lol, ispod nas sava xD dobro ajde jos sam ziv al eto i dalje ima mjesta za vjezbanje, nisam pao u savu i evo me jos na forumu![]()
da, u ninjutsu je dosta bitno vježbati s partnerom (nije sparing, već vježbanje tehnika u paru), a obavezno sad pri kraju semestra kad radimo razne tehnike bacanja, poluge, izvrtanja ruku i sl. divote.
i da, otišli smo offtopic.