Last Post Wins !!!11one
- Boby
Re: Last Post Wins !!!11one
Meni je od post-blackovskih albuma najbolje sjeo "Reload" iako mi se "Death Magnetic" čini tehnički najbliži njihovom nekadašnjem zvuku iz 80-tih.
U biti, "Day That Never Comes" mi se čini kao modernizirani "One".
U biti, "Day That Never Comes" mi se čini kao modernizirani "One".
- John_Ryder
ma wendigo je stari lisac,prošao je on koncerata

"Im gonna touch you now." 
- Ašow
Izvlacis mi rijeci iz konteksta.John_Ryder wrote:ček,po čemu to su oni ništa? kaj briješ ti?Ašow wrote:Nije zato sto nije grind/death, slusao sam ja metallicu prije, ali ovo sto je sad metallica, to nije nista.
Nista.
Zato fors i zato fail.
U usporedbi sa starom metallicom, nova metallica je nista.
Nista.
Po tome su oni nista. i to ja brijem.
na ovo zadnje od wendiga potpis.
- John_Ryder
ma ti si bedastAšow wrote:Izvlacis mi rijeci iz konteksta.John_Ryder wrote:ček,po čemu to su oni ništa? kaj briješ ti?Ašow wrote:Nije zato sto nije grind/death, slusao sam ja metallicu prije, ali ovo sto je sad metallica, to nije nista.
Nista.
Zato fors i zato fail.
U usporedbi sa starom metallicom, nova metallica je nista.
Nista.
Po tome su oni nista. i to ja brijem.
na ovo zadnje od wendiga potpis.
"Im gonna touch you now." 
- A$H
kaj si zapeo za stare teme 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
ovo prvo je istinaJohn_Ryder wrote:ma wendigo je stari lisac,prošao je on koncerata![]()
- Sammy
a gluposti, cim band malo promijeni stil nakon 30 godina i napravi los album - odma je dozvoljeno pljuvanje..
da sviraju cijeli Death Magnetic i samo novije stvari, ja bi svejedno isao iz razloga sto je to Metallica i sigurno bi napravili dobru atmosferu, te izvukli maksimum iz svake pjesme kaka god bila..
i...vecer
da sviraju cijeli Death Magnetic i samo novije stvari, ja bi svejedno isao iz razloga sto je to Metallica i sigurno bi napravili dobru atmosferu, te izvukli maksimum iz svake pjesme kaka god bila..
i...vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
- Wendigo
nisam ih popljuvao. vjerojatno ti tako djeluje kad se ovako "čitamo" na forumu.Sammy wrote:a gluposti, cim band malo promijeni stil nakon 30 godina i napravi los album - odma je dozvoljeno pljuvanje..
i...vecer
neću pljuvati po nećemu, u ovom slučaju po bandu kojeg sam svojedobno volio i aktivno slušao .
izrazio sam svoje mišljenje, a to je: nova metallica je meni loša i moš´ga slikati...
jbg, ljudi, ukusi, gledišta i razmišljanja se mijenjaju s vremenom.
da.. dobra večer i laku noć.
- Decadentor
- A$H
bilo bi bolje da se po guzici pocesao.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
- Sammy
@wendigo: dobro, pljuvanje je preteški izraz..nisam se dobro izrazio..
@linkovi: fejl do fejla
jutro
@linkovi: fejl do fejla
jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
dobar dan. na vrijeme sam ovaj put došla, mislim što se rasprave tiče
albumi su im različiti ali glupo je reć da su nitko i ništa. nije ni meni st.anger dobar, pa sam ga zanemarila. normalno je da se zvuk mijenja tijekom godina, malo experimentiranja. ima puno bendova koji desetljećim pile jedno te isto i postaju zamorni i dosadni. naravno da su im prva 4 albuma najbolja, ali meni su load i reload također odlični. znam da ih se isplati ići vidjet jer se nikad neznam kad će bit sljedeće prilike ^^ nekako mislim da neće svirat više od 4-5 pjesme s zadnja dva. znaju oni što publika očekuje.
albumi su im različiti ali glupo je reć da su nitko i ništa. nije ni meni st.anger dobar, pa sam ga zanemarila. normalno je da se zvuk mijenja tijekom godina, malo experimentiranja. ima puno bendova koji desetljećim pile jedno te isto i postaju zamorni i dosadni. naravno da su im prva 4 albuma najbolja, ali meni su load i reload također odlični. znam da ih se isplati ići vidjet jer se nikad neznam kad će bit sljedeće prilike ^^ nekako mislim da neće svirat više od 4-5 pjesme s zadnja dva. znaju oni što publika očekuje.

- Ašow
Ess, di iscupaste one vijesti 
crnjak.
a, eto kad smo kod metallice, stize mi njihova ploca jedna.
crnjak.
a, eto kad smo kod metallice, stize mi njihova ploca jedna.