zato sto nije grind deathJohn_Ryder wrote:zašto?Ašow wrote:Failtallica.
Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- Ašow
Re: Last Post Wins !!!11one
Nije zato sto nije grind/death, slusao sam ja metallicu prije, ali ovo sto je sad metallica, to nije nista.
Nista.
Zato fors i zato fail.
Nista.
Zato fors i zato fail.
- Decadentor
Ašow wrote:Nije zato sto nije grind/death, slusao sam ja metallicu prije, ali ovo sto je sad metallica, to nije nista.
Nista.
Zato fors i zato fail.
al opet svi idu samo da cuju stare hitove uzivo (pa tako i ja)

-
Hec
sve je dobro u odredjenom stanju svijesti...
kad si pijan ko letva, meni je bitno da cujem gitaru uzivo i to bez obzira koja pjesma bila, dobre pjesme su mi i dalje dobre sve dok jos nisam pijan, kad dodje pola koncerta, vise nije bitno, pjeva se sve sto se svira
kad si pijan ko letva, meni je bitno da cujem gitaru uzivo i to bez obzira koja pjesma bila, dobre pjesme su mi i dalje dobre sve dok jos nisam pijan, kad dodje pola koncerta, vise nije bitno, pjeva se sve sto se svira
"Six strings to cover fear..."
- Decadentor
mislim da te kuzimHec wrote:sve je dobro u odredjenom stanju svijesti...

- Wendigo
potpis na ovo. nisam htio boldati ostatak rečenice jer i dalje stvaraju glazbu (meni osobno lošu podosta), izdaju albume i rokaju ogromne turneje, pa nebih rekao da su "ništa".Ašow wrote:Nije zato sto nije grind/death, slusao sam ja metallicu prije, ali ovo sto je sad metallica, to nije nista.
Nista.
Zato fors i zato fail.
ali baš šteta kaj su tako daleko otišli od late 80´s "svojeg" trash zvuka.
ovo nije glumatanje "iskusnog starog metalca" koji turbozanlački prati scenu, samo da se zna...
@ dec: mislim da će prevladavati nove stvari, ipak je to turneja povodom novog albuma, nema veze što su prvi put u htvatskoj. i rammstein su svirali čak 8 stvari s novog makar su prvi put nastupili kod nas.
-
Hec
je, i meni je st.anger isto najgori od svih, pogotovo ona stvar frantic, kad govori tic tic tic...omg odma mi digne zivce...
al death magnetic je koliko toliko popravio stvar nakon st. angera
steta sto neradi nista vise ko prije, m.of pupet, sanatorium itd.... nece toga vise ni bit...
steta sto neradi nista vise ko prije, m.of pupet, sanatorium itd.... nece toga vise ni bit...
"Six strings to cover fear..."
- Wendigo
meni je bilo jako nejasno kada je lars nakon (ili prije) release-a st. anger-a izjavio kako su se vratili starom trash zvuku. ma daj molim te...Hec wrote:je, i meni je st.anger isto najgori od svih, pogotovo ona stvar frantic, kad govori tic tic tic...omg odma mi digne zivce...
meni sve pjesme na tom albumu zvuče zbrda zdola nabacane i bez smisla, kao kad laici opisuju metal glazbu kao "obično nabijanje i deranje".
ok... znači po toj filozofiji ako je metal sirov i ako se pjesme sastoje od "jednostavnih" riffova to je znači old school 80´s trash metal? nebih rekao...
Last edited by Wendigo on 07 May 2010, 14:44, edited 1 time in total.
- John_Ryder
meni ne smeta to što će promovirati novi album,bit će i starih klasika,ustvari mislim da je i bolje da se čuju novije pjesme,jer ako si fan tog benda želiš čuti i nove pjesme,a ne samo derat po master of puppets i ostalima,a ovo kakanje nekih forumaša kako nejdu na koncert zbog toga da se metallica kakti prodala bla bla i sto drugih razloga su obična sranja i izgovori da se nemora dat para i zbog lijenosti. pusa svim fanovima metalke

"Im gonna touch you now." 
- John_Ryder
ček,po čemu to su oni ništa? kaj briješ ti?Ašow wrote:Nije zato sto nije grind/death, slusao sam ja metallicu prije, ali ovo sto je sad metallica, to nije nista.
Nista.
Zato fors i zato fail.
- Wendigo
nisam lijen otiči na konc.John_Ryder wrote:meni ne smeta to što će promovirati novi album,bit će i starih klasika,ustvari mislim da je i bolje da se čuju novije pjesme,jer ako si fan tog benda želiš čuti i nove pjesme,a ne samo derat po master of puppets i ostalima,a ovo kakanje nekih forumaša kako nejdu na koncert zbog toga da se metallica kakti prodala bla bla i sto drugih razloga su obična sranja i izgovori da se nemora dat para i zbog lijenosti. pusa svim fanovima metalke![]()
a škrt jesam jer sam ljubitelj stare metallice, a već sam se dosta puta na ovom forumu izjasnio što mislim o novoj.
jednostavno mi ne paše taj zvuk, stil, sve i moš´ ga jebat..
i ponavljam po drugi put: nisam nikakav "old school" brijač koji priznaje samo prva 2-3 albuma nekih bandova već slušam ono što mi paše, a nova metallica je daleko od toga, jbg.
Last edited by Wendigo on 07 May 2010, 14:50, edited 1 time in total.
- John_Ryder
znači samo zato jer slušaš jedino njihova prva 3 albuma nećeš otić na koncert ?
- Wendigo
već sam rekao zakaj ne želim ići.John_Ryder wrote:znači samo zato jer slušaš jedino njihova prva 3 albuma nećeš otić na koncert ?
prevladavat će nove stvari koje zaista ne želim čuti a glupo mi je zujati okolo na koncertu i eventualno slušati mp3
to nije više ona metallica kakvu ja volim i u kakvom sjećanju mi je ostala kad me prije jako puno godina ufurala u metal zajedno sa maidenima i ne želim si pokvariti to.
- Boby
Ja mislim da još od crnog albuma nisu snimili studijski album koji bi se mogao mjeriti s njihovim posljednjim tak da se nije moglo bolje potrefiti kada je u pitanju tempiranje.
- Wendigo
"crni" je meni zadnji dobar album, load i garage inc. imaju par zaista izvrsnih stvari (until it sleeps, turn the page...) ali u globalu mi se ne sviđaju.Boby wrote:Ja mislim da još od crnog albuma nisu snimili studijski album koji bi se mogao mjeriti s njihovim posljednjim tak da se nije moglo bolje potrefiti kada je u pitanju tempiranje.
nisu to oni albumi koje slušam od početka do kraja.