Last Post Wins !!!11one
- maddjuro
Re: Last Post Wins !!!11one
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Metalcamp
Da, kopirao sam radi istine. Stavio sam tako i onaj upis gradana, rekao sam.filmophil wrote:metalcamp ti nisi normalanovo što si napisao nije tvoje...isti taj post sam pročitao na drugom forumu, a nekako ne vjerujem da si ga ti tamo pisao
http://www.forum.hr/showthread.php?p=26441175
post #26329
http://www.net.hr/sport/page/2010/05/04/0749006.html
@Constantine, moras shvatit da vise nisu glavna stvar BBB. I nemojte mi sada one price "nasli su se u krivo vrijeme u krivo mjesto". Ne, policajci ne smiju tuci klince, cure, stare dedeke. Ovaj put su policajci krivi za ovakvu brutalnost. Svakako da treba huligane zatvorit, ali ovaj put policajce. Sramota je ovo sto su napravili. Ne mozes samo tako dokaze odbacivat, ali ja znam u cemu je vas problem. Svi vi koji ste se jasno izjasnili da prezirete huligane i to ste si utuvili u glavu i to nema sanse da vise promjenite. To je vas problem i usprkos dokazima, necete promjeniti misljenje. Mediji, krivi su mediji. Pogledajte vecernji pa sve do indexa. Pisu odmah nakon utakmice, stali na stranu policije, ali nakon sto su dobili slika, snimaka, svjedocanstva ljudi, BBB, gradani, okrenuli su se na stranu navijaca i vidi se sada po anketama. Policija polagano pada, zasluzeno.
Kopirano sa foruma hr. da ne bi opet bilo, nismo znali.
zasto je ovom policajcu oznaka na kacigi preljepljene?

ti brojevi sluze za indentifikaciju policiskih sluzbenika i nesmiju biti prikriveni
Ma dokazi dolaze i dolaze. Policija pada. Tako mi je hebeno drago. Ali se slazem sa vama da ove retardose zvani huligani, takoder treba zatvoriti, ali oni u subotu su bile bubice naspram policije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/poli ... 89503.aspx
I zasto objavljuju imena huligana, mislim, neka objavljuju, ali jesu li objavljivali imena pedofila, silovatelja policajca. Nisu, samo inicijali.
@Drugsbunny, medicinska dokumentacija
"Good night boils and ghouls."
- DrugsBunny
Mislim da je ustvari suprotno, ali ne samo u ovom slučaju već općenito - znači da su huligani ustvari taki.Metalcamp wrote:Svi vi koji ste se jasno izjasnili da prezirete huligane i to ste si utuvili u glavu i to nema sanse da vise promjenite. To je vas problem i usprkos dokazima, necete promjeniti misljenje.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
Metalcamp
Ok, slazem se donekle, ali me najvise nervira kada se ne cuje druga strana price, druga strana price huligana, navijaca, gradana. Nista ja ne bi rekao. Takoder sam protiv svakog nasilja, ali vecernji i ostali portali odmah nakon utakmice stali na stranu policije. Naravno, ja kao ja, uvijek za pravdu, slab sam na to, htio sam cuti tu drugu stranu dok se sve ne smiri, i zacudilo me da su uz Boyse stali obicni gradani kada su vidjeli dokaze, a od pocetka su imali iza sebe sve ljude koji su bili na utakmici. Vidjet ces, posustat ce na kraju policija. Sami sebe su sjebali, to jest nasa draga JacaDrugsBunny wrote:Mislim da je ustvari suprotno, ali ne samo u ovom slučaju već općenito - znači da su huligani ustvari taki.Metalcamp wrote:Svi vi koji ste se jasno izjasnili da prezirete huligane i to ste si utuvili u glavu i to nema sanse da vise promjenite. To je vas problem i usprkos dokazima, necete promjeniti misljenje.
- DrugsBunny
Slažem se sa druge strane, za to sam i ja uvijek. Samo problem nastaje zbog toga što sam ja upoznat sa profilima navijača te znam što su sve spremni učiniti tako da...
Vrijeme će još reći sve pojedinosti što su se, ustvari, dogodile tog dana. Ali i dalje ne vidim kakvu veze Jaca ima sa ovim.
Vrijeme će još reći sve pojedinosti što su se, ustvari, dogodile tog dana. Ali i dalje ne vidim kakvu veze Jaca ima sa ovim.
-
Metalcamp
Vec su poceli privoditi navijace. Imas slike na MUP-ovoj stranici, zaokruzeni su navijaci koji ce biti privedeni.
Jaca - 1. 5., prosvjedi, Grcka itd., nije nikakva teorija zavjere, ali da je meni sumnjivo, je.
A uostalom, koji su k.... kupovali najbolje videonazore u ovom djelu Europe. Uvijek se radilo da tko pali baklju, snimi ga se i saceka. Dao sam link na prosloj stranici, i policajac govori isto sto i ja sada. Snime ga i na kraju ga docekaju, a ne uletavaju medu masu.
Jaca - 1. 5., prosvjedi, Grcka itd., nije nikakva teorija zavjere, ali da je meni sumnjivo, je.
A uostalom, koji su k.... kupovali najbolje videonazore u ovom djelu Europe. Uvijek se radilo da tko pali baklju, snimi ga se i saceka. Dao sam link na prosloj stranici, i policajac govori isto sto i ja sada. Snime ga i na kraju ga docekaju, a ne uletavaju medu masu.
- DrugsBunny
Da, vidio sam baš nešto o zaokruženim navijačima prd par minuta.Metalcamp wrote:Vec su poceli privoditi navijace. Imas slike na MUP-ovoj stranici, zaokruzeni su navijaci koji ce biti privedeni.
A ovo sa teorijama zavjere i sumnjama je glupo (pritom ne vrijeđam tebe da se razumijemo već govorim općenito).
Jer kao 1. prosvjedi koji su valjda trebali biti diljem Hrvatske nisu dobili većeg zamaha.
Kao 2. ti isti prosvjedi su se događali satima prije incidenta sa stadionom.
To je osnovno, ostatak može zaključiti zdrav razum. Ali, dakako,Hrvatska je zemlja puna probisvijeta koji misle da je kul tako razmišljati te da time ispadaju intelektualci.
Još jednom, ne govorim o tebi već općenito
-
Metalcamp
Ma nema problema
rekao sam da je sumnjivo, a uvijek je dobro sumnjati, no kako bilo da bilo vidjet cemo sto ce dalje biti.
-
Metalcamp
Ovdje nista ne moze biti offtopic?
Pa evo nesto malo starije http://www.index.hr/vijesti/clanak/quot ... 30479.aspx pazite, englezi
Pa evo nesto malo starije http://www.index.hr/vijesti/clanak/quot ... 30479.aspx pazite, englezi
- Studeni
Da je tako nešto bačeno pod "vezir" (kako kažeš) policajcu, to bi značilo da policajci jašu vezire (razne vrste dužnosnika) i veziru bi nagorilo dupe....Metalcamp wrote:
I sad si zamislite da je ovako nesto "baceno pod vezir policajcu"![]()
![]()
A, da mu bace pod vizir...e,to je već drugi padež......
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- John_Ryder
uopće mi se neda raspravljat o tome niti filozofirat,svako ima svoe mišljenje,ali samo se nastavit klat cons i green,zabavno je
a ovaj metalcamp je freddy,to se odavno zna 
"Im gonna touch you now." 
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
mah, i meni je dojadilo.John_Ryder wrote:uopće mi se neda raspravljat o tome niti filozofirat,svako ima svoe mišljenje,ali samo se nastavit klat cons i green,zabavno jea ovaj metalcamp je freddy,to se odavno zna
Michel puši karu.
- john_constantine
Ste čitali? Preminuo je "Ševa"... RIP. Bez njega, Nočne more više neće biti isti.
Michel puši karu.
- Boby
Jesam, još prijepodne.
R.I.P.
R.I.P.