Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Decadentor

Re: Igre, konzole i slično

Post by Decadentor » 13 Apr 2010, 22:36

Hec wrote:a to :lol: :lol:
a znam za mtg workstation, u njemu dodajem kolekciju svoju...
ja sam mislio da ti igras onaj pravi official Magic Online :lol: :lol: :lol:
iams tamo par deckova free pa mos i to igrat
Image

Hec

Post by Hec » 13 Apr 2010, 22:51

awww nije to to, ja bi svoje...al jbga, plati pa uzivaj :lol: :lol:
"Six strings to cover fear..."

Decadentor

Post by Decadentor » 21 Apr 2010, 00:07

haha vratili me u Ogmae 8)
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Apr 2010, 17:10

ja ponovo igram god of war, pa ću nakon toga opet i dvojku preći.. :)

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Apr 2010, 17:59

igram fatal frame 2. Ali tek poslije 21 sat, kada je potpuni mrak. Jbt, čista jeza, i atmosfera. Inače ne volim previše filmove s duhovima, bezveze su, ali ovo, baš odlična atmosfera, radnja, glavni lik, i okolina... Bolje od jedinice.
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Apr 2010, 18:03

john_constantine wrote:igram fatal frame 2. Ali tek poslije 21 sat, kada je potpuni mrak. Jbt, čista jeza, i atmosfera. Inače ne volim previše filmove s duhovima, bezveze su, ali ovo, baš odlična atmosfera, radnja, glavni lik, i okolina... Bolje od jedinice.
mene je to strah igrati... :mrgreen:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Apr 2010, 18:05

Wendigo wrote:ja ponovo igram god of war, pa ću nakon toga opet i dvojku preći.. :)

Ja odigrah sinoć demo trojke...OMG...kako brutalno!!! Jedva čekam nabaviti komplretnu igru :D :D :rock: :rock:

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Apr 2010, 18:09

Dragonrage wrote:
Wendigo wrote:ja ponovo igram god of war, pa ću nakon toga opet i dvojku preći.. :)

Ja odigrah sinoć demo trojke...OMG...kako brutalno!!! Jedva čekam nabaviti komplretnu igru :D :D :rock: :rock:
ah, pričaj mi... :( ja bih samo zbog toga kupio PS3 jednog dana.. :lol:
tako sam kupio PS2, najviše zbog GOW 1 i 2.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Apr 2010, 18:12

Znaš da su sad reizdali i prve dve ua PS3...brijem i to nabaviti pa ih sve odigrati po redu...

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Apr 2010, 18:16

Dragonrage wrote:Znaš da su sad reizdali i prve dve ua PS3...brijem i to nabaviti pa ih sve odigrati po redu...
aha, vidio sam. to ti je super ideja da kompletno prođeš priču.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Apr 2010, 18:23

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:igram fatal frame 2. Ali tek poslije 21 sat, kada je potpuni mrak. Jbt, čista jeza, i atmosfera. Inače ne volim previše filmove s duhovima, bezveze su, ali ovo, baš odlična atmosfera, radnja, glavni lik, i okolina... Bolje od jedinice.
he, to je bar lako igrati. Si probao Forbidden siren? Jbt, strašno da boli, strah, osjećaj nemoći i težina...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Apr 2010, 18:36

john_constantine wrote:
Wendigo wrote:
he, to je bar lako igrati. Si probao Forbidden siren? Jbt, strašno da boli, strah, osjećaj nemoći i težina...
meni je fatal frame strašan zbog fakin japanskih duhova i faktora iznenađenja od kojeg se ruše stvari i kontroler zna poletjeti u zrak.. :lol:

Jandra

Post by Jandra » 26 Apr 2010, 18:56

Cod 2 prijeđen. Sad modern warfare 2, a počeo sam i igrat WoW preko frendovog accounta.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Apr 2010, 19:02

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:
Wendigo wrote:[quoe="john_constantine"]igram fatal frame 2. Ali tek poslije 21 sat, kada je potpuni mrak. Jbt, čista jeza, i atmosfera. Inače ne volim previše filmove s duhovima, bezveze su, ali ovo, baš odlična atmosfera, radnja, glavni lik, i okolina... Bolje od jedinice.
meni je fatal frame strašan zbog fakin japanskih duhova i faktora iznenađenja od kojeg se ruše stvari i kontroler zna poletjeti u zrak.. :lol:[/quote]

je, baš ta atmosfera, kada nikad ne znaš kada će negdje koji duh iskočiti... npr, ogledalo. Najbolja stvar mi je kada ti neki predmet izgleda bezazleno, pa ga ideš gledati fotoaparatom...

E da, grafika je čak puno bolja od jedinice, kao i način igranja, a bar nije previše naporan "drugi" lik kojega vučeš za sobom...
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 27 Apr 2010, 10:42

fatal frame sam igro sam 2. dio, preso sam ga, bas mi je odlicna prica, a o igrivosti i ambijentu da nepricam, cak u nekim slucajevima mi je bolji nego silent hilla al tesko da ce ga iko nadmasit....

a forbidden siren mi se cini pre-dugacak, nakon par misija kad sam vidio koliko likova i onih prica i dijelova, odusto sam.
al u tako malom roku mi se brzo svidjela igra, zvuk mi je prejeben, a pogotovo onaj osjecaj od mora i oni valovi a ono sve krvavo :)
"Six strings to cover fear..."

Post Reply