Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
The Imaginarium of Doctor Parnassus
neznam
moram ga opet pogledat
6.9/10 zasad
neznam
moram ga opet pogledat
6.9/10 zasad
-
paths of glory 3.5/5
inače sam alergičan na starije filmove jer ih je sve redom vrijeme zgazilo, al ovaj mi je jako dobar...tehnički dobro izveden, glumci, poruka filma, napetost i tijek radnje...ima sve
inače sam alergičan na starije filmove jer ih je sve redom vrijeme zgazilo, al ovaj mi je jako dobar...tehnički dobro izveden, glumci, poruka filma, napetost i tijek radnje...ima sve
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
Eagle Eye - odličan, napet i uzbudljiv akcijski film s dobrim obratom, idejom i glumcima. Tih dva sata brzo prođe u komadu (ako ne računamo iritatne reklame koje unište gušt filma), s velikom količinom akcije, uništavanja, specijalnih efekata i vratolomnih situacija. Ideja je više puta korištena, ali dobro realizirana. Zabavno ostvarenje. 4/5
Michel puši karu.
- Sammy
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008) - jako dobar, taman za ubiti vrijeme u nedjeljno popodne, zagarantirana dobra zabava.. - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- dr mladjo
Harry Brown (2009)-cain što je stariji to je bolji
.njegova verzija death wish 8,5/10

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- elrania
The Insider [1999] - ovakva ocjena ponajviše zbog glume i ugođaja, iako mi nije jedan od onih filmova koji ostanu u sjećanju - 8/10
-
the ox-bow incident 4/5
surprise, surprise...u 2 dana drugi film o suđenju (skroz slučajno) i ispal je odličan makar datira još iz 2. svjetskog rata
čak poslije odjavne špice piše da možete kupiti nekakve američke ratne dionice
henryja fondu ću morat malo bolje istražit, ovo je tek drugi njegov film koji sam gledao, a čovjek ima karizmu kakva se rijetko nalazi
surprise, surprise...u 2 dana drugi film o suđenju (skroz slučajno) i ispal je odličan makar datira još iz 2. svjetskog rata

-
Cinderella Man
nisam očekivao nešto ovako dobro
9/10
nisam očekivao nešto ovako dobro

9/10
- Sammy
The Italian Job (2003) - uh, bas sam iznenađen koliko sam se uzivio u ovaj film, napeto i uzbudljivo do kraja uz odlicnu glumacku postavu..fora sa semaforima je pre epic.. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- boyko
ja sam pogledal zadnjih 20-tak minuta, i zgleda i više neg zabavno.moral bi ga skinut pa cijelog pogledatSammy wrote:The Italian Job (2003) - uh, bas sam iznenađen koliko sam se uzivio u ovaj film, napeto i uzbudljivo do kraja uz odlicnu glumacku postavu..fora sa semaforima je pre epic.. - 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
2012 - totalna glupost od filma, ali vrlo zabavno ostvarenje. Odlični prizori uništavanja, a tek naivna scena vožnje kroz grad za vrijeme potresa ili hrpa akcijskih elemenata, bezmozgovna zabava. Ali jbt, zadnjih pola sata je čisto nadrkavanje, niti mi je tako stalo do glavnih likova niti sam dijelio njihovo oduševljenje... Ma film je prepun iritirajućih sitnica (ono sranje za hidraulikom jer su morali raditi gluposti) tako da bi radije dao dvojku, ali s obzirom koliko je dva sata bio dosta zabavan, 3/5.
SpoilerShow
A razmišljam o završetku. Mislim, sada im je lakše naseliti Afriku pošto su svi tamo potopljeni. Ali kada skuže da ne mogu ništa uzgajati kao što nisu mogli niti prije ovi tamo 

Michel puši karu.
- boyko
Shutter Island (2010) - videl sam da je večini bil predvidljiv,a meni baš suprotno.tjekom gledanja nisam uopče razmišljal kaj bi se moglo događat,neg sam samo pozorno pratil i baš mi je super sjel.
meni osobno i više neg odličan.super uloga Leonardo Dicapria.
zanimljiva i odlična radnja s još boljim twistom.
ugodno provedenih 2 sata. 9/10
meni osobno i više neg odličan.super uloga Leonardo Dicapria.
zanimljiva i odlična radnja s još boljim twistom.
ugodno provedenih 2 sata. 9/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
john_constantine wrote:SpoilerShowA razmišljam o završetku. Mislim, sada im je lakše naseliti Afriku pošto su svi tamo potopljeni. Ali kada skuže da ne mogu ništa uzgajati kao što nisu mogli niti prije ovi tamo
SpoilerShow
mislim da će moći uzgajati jer su se polovi zemlje pomaknuli 

- chatterer
nije sve, ima itekako filmova koji radnjom i idejama ne zaostaju za današnjicomfilmophil wrote:paths of glory 3.5/5
-
jep, al još nisam naletio na puno takvih...tek sam počeo istraživati to crno-bijelo doba hollywoodachatterer wrote:nije sve, ima itekako filmova koji radnjom i idejama ne zaostaju za današnjicomfilmophil wrote:paths of glory 3.5/5