Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- metallicat
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
24 S1- zanimljiva serija s par dobrih obrata. mada su malo pretjerali s otimanjem
9/10

- john_constantine
Son of the Mask - glupost od filma, od par likova koji se ponašaju kao da su nakljukani lijekovima za smirenje do blesavog negativca za još gorom frizurom. Ima tu par fora, ali jednostavno, smeće od filma, od dijaloga do radnje i patetičnog završetka. 1/5
Michel puši karu.
- Sammy
mislio sam to pogledat, al kad sam procitao radnju, izgubio sam volju..john_constantine wrote:Son of the Mask - glupost od filma, od par likova koji se ponašaju kao da su nakljukani lijekovima za smirenje do blesavog negativca za još gorom frizurom. Ima tu par fora, ali jednostavno, smeće od filma, od dijaloga do radnje i patetičnog završetka. 1/5

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- chatterer
Someone's gotta give 2,5/5
Stardust 2,5/5
The Mask of Zorro 3/5
Tajna starog tavana 3/5
Cars 3/5
Team America 3,5/5
Ice Age 2 3/5
Stardust 2,5/5
The Mask of Zorro 3/5
Tajna starog tavana 3/5
Cars 3/5
Team America 3,5/5
Ice Age 2 3/5
- Decadentor
Beowulf (2007)
kako odlican i brutalan crtic, ocekivao sam nesto losije al ovo rulla, cak mislim da mi je bolji od onog iz 99
Svakako preporuke

Svakako preporuke

-
Gandster no. 1 - jako dobar film, dobra gluma Paula Bettanya
- Jandra
Fawlty towers hahahahahaha
najbolja epizoda kad su došli njemci pa nije smio spominjat rat. Još se uvijek smijem

najbolja epizoda kad su došli njemci pa nije smio spominjat rat. Još se uvijek smijem

-
Danny the dog - Jet Li u ovom filmu uz to što se tuče i glumi
- boyko
Esoteric Agenda (2008) - super zanimljiv dokumentarac sličan zeitgeistu.
ko je gledal zeitgeista nek pogleda i ovo..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Jandra
Čim si spomenuo zeitgeista ja sam se zainteresirao. Pogledao malo na youtubeu i čini se zanimljivo. Pokušavam nać al nema, ako može link za torrent na PM (ako se sijećaš di si to našao)boyko wrote:Esoteric Agenda (2008) - super zanimljiv dokumentarac sličan zeitgeistu.
- boyko
može,može.pošaljem ti gaJandra wrote:Čim si spomenuo zeitgeista ja sam se zainteresirao. Pogledao malo na youtubeu i čini se zanimljivo. Pokušavam nać al nema, ako može link za torrent na PM (ako se sijećaš di si to našao)boyko wrote:Esoteric Agenda (2008) - super zanimljiv dokumentarac sličan zeitgeistu.

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- metallicat
The Young Victoria - dosadnjikav. nema mi neku radnju. vrti se uglavnom oko slanja pisama

-
"Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief"
Nisam citao knjigu tako da ne mogu usporedivati s filmom;ali sam proveo 110 vrlo ugodnih i zabavnih minuta.
Nisam citao knjigu tako da ne mogu usporedivati s filmom;ali sam proveo 110 vrlo ugodnih i zabavnih minuta.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- dr mladjo
eto nisam pisao nakon duže vremena ..a nakupila se mala hrpica
I Love You, Man (2009)-ah solidna komedija.iskreno nisam ni očekivao nešto više..7/10
The Doors (1991)-jedan od rijetkih stoneovih starijih filmova koji nisam pogledao.ne znam ni sam zašto sam ga toliko izbjegavao kad mi očito pasaju njegovi biografski filmovi.iskreno nikad nisam bio poznavatelj ni ljubitelj the doorsa ali mi je došlo da nabavim koji njihov album.šteta što killmer ne radi više onako ozbiljne uloge.. 7,5/10
e onda je došao red na 2 sigurna filma-gledanje The Shawshank Redemption (1994) i Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)..jednostavno ova 2 meni veoma draga filma moraju se pogledat bar 1 godišnje.ako se pogledaju u nizu još je bolje 10/10
onda je došao red na 2 nepixar animirana filma-How to Train Your Dragon (2010) te The Princess and the Frog (2009).dokazali su da i druge kompanije mogu napravit dobre filmove..možda nisu odlični ali..princeza mi se ekstra svidjela zbog samog načina izrade.lijepo je vidjet filmove napravljen na stariji način.još kad se odaberu dobri glumci za glasove..iskreno how to train sam pogledao prvenstveno jer craig ferguson daje glas jednom od likova(gledam njegove starije showove,pa sam zato gledao dosta manje filmova) dragon 7,5 princes 8,5/10
ovo je bila godina woody harlesona.pogledao sam 3 od 4 pa je došao red i na Defendor (2009).ni ovdje nije razočarao.nisam očekivao pravu komediju pa se nisam razočarao kao neki ovdje.očekivao sam crno humornu dramu i to sam dobio. 8,5/10
Sherlock Holmes (2009)-ritchi me opet nije razočarao( nisam gledao revolver i swept away pa kod mene zasad ima 100% pozitivan učinak..zasad
).iskreno samo bih više volio da se malo češče prikazivalo razmišljanje SH u određenim situacijama(kao borba u ringu) a ne tek na kraju kad sve objasni.. 7,5/10
I Love You, Man (2009)-ah solidna komedija.iskreno nisam ni očekivao nešto više..7/10
The Doors (1991)-jedan od rijetkih stoneovih starijih filmova koji nisam pogledao.ne znam ni sam zašto sam ga toliko izbjegavao kad mi očito pasaju njegovi biografski filmovi.iskreno nikad nisam bio poznavatelj ni ljubitelj the doorsa ali mi je došlo da nabavim koji njihov album.šteta što killmer ne radi više onako ozbiljne uloge.. 7,5/10
e onda je došao red na 2 sigurna filma-gledanje The Shawshank Redemption (1994) i Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)..jednostavno ova 2 meni veoma draga filma moraju se pogledat bar 1 godišnje.ako se pogledaju u nizu još je bolje 10/10
onda je došao red na 2 nepixar animirana filma-How to Train Your Dragon (2010) te The Princess and the Frog (2009).dokazali su da i druge kompanije mogu napravit dobre filmove..možda nisu odlični ali..princeza mi se ekstra svidjela zbog samog načina izrade.lijepo je vidjet filmove napravljen na stariji način.još kad se odaberu dobri glumci za glasove..iskreno how to train sam pogledao prvenstveno jer craig ferguson daje glas jednom od likova(gledam njegove starije showove,pa sam zato gledao dosta manje filmova) dragon 7,5 princes 8,5/10
ovo je bila godina woody harlesona.pogledao sam 3 od 4 pa je došao red i na Defendor (2009).ni ovdje nije razočarao.nisam očekivao pravu komediju pa se nisam razočarao kao neki ovdje.očekivao sam crno humornu dramu i to sam dobio. 8,5/10
Sherlock Holmes (2009)-ritchi me opet nije razočarao( nisam gledao revolver i swept away pa kod mene zasad ima 100% pozitivan učinak..zasad

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Jandra
2012 - Užasno nerealan, to mogu prodavat djeci u vrtiću. Ostalo nije bilo tako loše. 6/10
Yes Man - Jim Carrey faca, nije baš smiješan film, al dobar je ovak za pogledat 7/10
Yes Man - Jim Carrey faca, nije baš smiješan film, al dobar je ovak za pogledat 7/10