Materijal za EPIC FAIL!Ašow wrote:Javila mi se osoba koju nisam vidio pola godine.
A zadnje sto sam joj rekao je ...ali ja imam curu.
Jebem ti boga jesam bio glup.
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- callac
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
a i bilo je nesto takvo. A s tadasnjom curom nakon 2 tjedna prekinio.
Neš ti crnjaka.
- Decadentor
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Ašow
- Asfodel
U nadi da će lijepo vrijeme biti cijeli dan
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Predobro, konačno iman priliku svirat tehnički zahtjevne pisme, jer su i basist i gitarist frikovi za progresivu i nepravilne ritmove. Za subotu se sprema Schism od Tool-a i Tom Sawyer od Rush-a.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
schism ti je super stvar za sviranje.
ja sam ju na basu svirao sa jednim bivšim bendom.
ali na bubnjevima je to tako nenormalno da ti to nemogu opisati. pogotovo sto se pjesma blizi kraju.
Pretpostavljam da si bubnjar, pa evo ti nesto progresivno sto bi ti se mozda svidjelo za svirati
http://www.youtube.com/watch?v=jQJkjmlMyhE
ja sam ju na basu svirao sa jednim bivšim bendom.
ali na bubnjevima je to tako nenormalno da ti to nemogu opisati. pogotovo sto se pjesma blizi kraju.
Pretpostavljam da si bubnjar, pa evo ti nesto progresivno sto bi ti se mozda svidjelo za svirati
http://www.youtube.com/watch?v=jQJkjmlMyhE
- Scarface
Je, Schism je zakon, i mada će zvučat umišljeno, nije mi teška. Danny Carey je inače jako težak za skidat zbog samo jedne stvari- metronoma. Sama kompleksnost ritmova nije problem, čudni su, istina, i nepravilni, ali ih je najteže održavat takvima. Schism je još jedna od najlakših stvari na bubnjevima od Tool-a, za razliku od Lateralusa ili Pot-a. Zato smo i počeli s njom, kasnije se nadam skidanju dviju prethodno navedenih pisama, a kasnije, who knows. Ista stvar vridi i za Tom Sawyer, Rush općenito i Neil Peart-a. Ako si sluša Porcupine Tree, tamo su bubnjevi prava tehnikalija, kakav Dream Theater, Tool, Symphony X i šta ja znam, kad san skida Sounds of Muzak, doživija san svirački preporod.
I dobra je ova pisma, mada Necrophagist i dalje prednjači po težini, bar meni.
I dobra je ova pisma, mada Necrophagist i dalje prednjači po težini, bar meni.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Nisam procupine tree slusao, ali znam sto mi pricas.
Moji bubnjari su svirali stvarno nenormalne stvari.
Necrophagist je recimo negdje pri vrhu tehnikalije sa bubnjevima.
Muhamed je one of a kind.
Kao i suzuki koji je bio u vital remainsima.
Evo, linkat cu ti samo da vidis koji je to napor.
http://www.youtube.com/watch?v=ExtFZGO2WZM
Moj bubnjar dođe do blasta. I moze malo blast, ali toliko ti se ruke isplešu, da jednostavno se usporiš. Cudna stvar
Moji bubnjari su svirali stvarno nenormalne stvari.
Necrophagist je recimo negdje pri vrhu tehnikalije sa bubnjevima.
Muhamed je one of a kind.
Kao i suzuki koji je bio u vital remainsima.
Evo, linkat cu ti samo da vidis koji je to napor.
http://www.youtube.com/watch?v=ExtFZGO2WZM
Moj bubnjar dođe do blasta. I moze malo blast, ali toliko ti se ruke isplešu, da jednostavno se usporiš. Cudna stvar
- Scarface
Suzuki je poput Kollliasa i sličnih bubnjara potpuno druga strana tehnike- a to je ekstremna brzina. Suzuki je u blastanju kralj, Kollias u duploj (iman njegov dvd), a spoj njih dvojice je Tim Yeung. Prije san se dosta koncentrira na brzinu i postiga san dobru razinu, dupla na 230-240 i to sa heel up, dakle čista snaga (kad nabavin bolju duplu krećen na vježbanje swivel ili heel toe tehnike jer je s ovom starudijom to uistinu nemoguće), a blastanje na nekih 250. Tad san se malo maka s metala i sad radin na usavršavanju brzine rudimenata, i uskoro krećen na po meni najzahtjevniju tehniku u bubnjanju, koju ako savladaš doista možeš sve, pa i blastat na 300 bpm, a to je one hand roll (kao gravity blast ali bez rima, već su sami prsti amortizeri). Al ok, malo smo previše u off topic otišli.

- Sammy
samopouzdano..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
- Wendigo
malo u šoku od full realnog sna koji me upozorio na neke stvari.
- Sammy
neodlucno..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.