Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- john_constantine
Transformers - solidna akcijska popcorn zabava. Akcija je dosta kaotična, priča solidna i naivna, s iritatnim tinejdžerima i na silu ubačenim likovima, ali odlični specijalni efekti i završne borbe na kraju makar je završna borba između Megatrona i Prisomusa ili kako već loša: prekratko traje i ograničeno... Zabavno, ali nikako film koji me privlači da ga još jedanput pogledam. 3/5
Michel puši karu.
- john_constantine
Rumble in the Bronx - solidna akcijska komedija s hrpom vratolomije, standarnih američkih stereotipa, loših negativaca, bande odjevena u šarenu odjeću, puno eksplozije i akcije s puno uništavanja i uobičajenim završetkom standarnim za njegove američke filmove. Niti malo na razini njegovih kineskih filmova, ali solidno i gledljivo. 3/5
Michel puši karu.
- Sammy
Batman Returns (1992) - zabavan filmic za nedjeljno podne.. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Paid in full - vrlo dobro. Harlem 80-ih prikazan kroz svijet dilera.
-
fandango 4/5
jedan od najboljih road filmova koje sam gledao...ne znam kako prije nisam čuo za film...glumačka postava savršena i traje taman sat i pol da ne bude dosadan
jedan od najboljih road filmova koje sam gledao...ne znam kako prije nisam čuo za film...glumačka postava savršena i traje taman sat i pol da ne bude dosadan
This is the Zodiac speaking.
-
transformers na tvu, to mi je vec treci put, a prva 2 puta sam iso u kino gledat koliko me film ocarao na pocetku, mozda ima neke mane ali negledam samo to, savrsen mi je i dosad najbolja ekranizacija crtica
10/10
10/10
"Six strings to cover fear..."
- john_constantine
Crows Zero - vrhunski akcijski film s odličnim soundtrackom, zanimljivim likovima, odlično režiranom akcijom, dobrom radnjom i frizurama, sve do odlične borilačke završnice. 4/5
Michel puši karu.
- Scarface
Bija bi red onda i navest šta oduzima taj 1 u ocjeni.john_constantine wrote:Crows Zero - vrhunski akcijski film s odličnim soundtrackom, zanimljivim likovima, odlično režiranom akcijom, dobrom radnjom i frizurama, sve do odlične borilačke završnice. 4/5
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
Predugo trajanje, na početku zbunjujuća radnja (tko tu koga mlati, zašto i tko je tko.. a kasnije se sve složi) i ne potiče me da pogledam iznova taj film za koju godinu, ali ću sigurno pogledati nastavak i pročitati mangu poslije nastavka filma.Ghostface wrote:Bija bi red onda i navest šta oduzima taj 1 u ocjeni.john_constantine wrote:Crows Zero - vrhunski akcijski film s odličnim soundtrackom, zanimljivim likovima, odlično režiranom akcijom, dobrom radnjom i frizurama, sve do odlične borilačke završnice. 4/5
Michel puši karu.
- Studeni
filmophil wrote:fandango 4/5
to sam uvijek volio pogledati, nisam dugo gledao,doduše....kul feelgood film...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
istina, film je dobra zajebancijaGreenHornet wrote:http://www.imdb.com/title/tt0113613/ "The Last Supper"
Jako dobra crna komedija!
7/10
-
Mislim da bi se "Bobyu" svidio...jeba wrote:istina, film je dobra zajebancijaGreenHornet wrote:http://www.imdb.com/title/tt0113613/ "The Last Supper"
Jako dobra crna komedija!
7/10

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Boby
Hvala na preporuci; ako ga nađem u videoteci budem posudio.
-
kako ti se da trošit pare na posuđivanje..Boby wrote:Hvala na preporuci; ako ga nađem u videoteci budem posudio.