to se nikada nisam usudio pogledati, al budem jednog dana. moram..chatterer wrote:što imaš onda za reći za dvojku, baš me zanima

to se nikada nisam usudio pogledati, al budem jednog dana. moram..chatterer wrote:što imaš onda za reći za dvojku, baš me zanima
da, dobro kažeš to... Ali s obzirom na budžet, nije se niti moglo bolje, tako da sam bio zadovoljan time. A dvojka je, istina, lošija od prvog (ostali nastavci su smeće koje nemaju više nikakve veze s MK franšizom), ali je fora to što su ubacivali brojne likove iz igara...Wendigo wrote:jbg, ja sam fakat veliki fan MK franšize (to je jedan od razloga zašto ću ga ziher još koji put pogledati - jbg, volim MK svijet jako) i puno toga u filmu me bode u oko.john_constantine wrote:pa što fali filmu?Wendigo wrote:ovaj vikend je bio borilački maraton:
enter the dragon - 4/5
drunken master - 4/5
mortal kombat - 2/5
snake in the eagle´s shadow - 3,5/5
1. scorpion umjesto kunai-a na špagi ima nekakvu lol metalnu zmiju koja mu izlazi iz dlana - neoprostivo
2. too much cheese, čak i za film rađen po igrici (takvo mišljenje sam imao i kad sam ga prvi put gledao kao klinac)
3. kostimi su stvarno mogli bit bolji i uvjerljiviji (sub zero, scorpion i reptile imaju odijela koja izgledaju kao da su doslovno od papira, c´mon..)
4. christophera lamberta ne volim ni pod razno
5. goro - katastrofa
da se razumijemo - ne mrzim film, ali moglo je to sve skupa puno puno bolje..
Ma bit će nstavka sigurno, uskoro stiže i ekranizacija Percy Jacksona and Olimpians, koja je još bolja fantasy knjiga od Darrena Shana, jer sad je izgleda jako popularan taj đir dječjeg fantasyja, s jednim od sudbine odabranim protagonistom.john_constantine wrote:Cirque du Freak: The Vampire's Assistant - dobar i zabavan dječji film, ali izgleda da su ubacili čak tri romana, tako da je cijeli film nevjerojatno zbrzan, da povremeno djeluje kao da su scene izrezane ili izbačene... Naravno, zbog toga su izmijenili dosta detalja i scena, ali bez obzira na to, vrlo zabavno ostvarenje s dobrom glumom, zanimljivim likovima, scena predstave cirkusa nakaze i dobre maske. Sada, pitanje je samo da li će biti uopće nastavka ili će završiti u zaborav kao limony snicket i Golden compass... 3/5
Baš mi je drago. Ja taj film stalno preporučavam da ga se pogleda. Pravo osviježenje u moru loših modernih komedija.GreenHornet wrote:"In Bruges"
Odličan,odličan!
Prejebeni dijalozi,masu smijesnih scena,odlicno razradeni likovi,izmedu ostalog i poprilicno tuznih scena...Sto mi je mozda najbolje te tuzne scene u sebi imaju i dosta humora.Meni osobno jedna od boljih Colinovih uloga.Patuljak iz filma jedan od jacih likova u zadnje vrijeme!![]()
9/10