da ne bi bilo svadja..lol..slazem se sa tobom..samo su se svi nes sad digli i poceli raspravljat o tome, a bilo je puno gorih stvari na tvu i svi su sutili..pa mi cudno..
Last Post Wins !!!11one
- A$H
Re: Last Post Wins !!!11one
pa ovo prvo si u krivu..pustali su i explozije na nascaru i forumlama pa i samo samoubojstvo ljudi koji su skakali sa wtca u sigurnu smrt..pa opet nije bilo ovakvih reakcija kao na snimku na kojoj se bas nista ne vidi..da nisu prije toga rekli da je mrtav niti to ne bi znali..a nase televizije ne znaju za upozorenja niti za slicne stvari..nisam nikad vidio da je tv voditelj na dnevniku nekog upozorio na nes..ili da su cekali odredjeno vrijeme(kasne sate) kad su klinci u krevetu da puste tak nes..
da ne bi bilo svadja..lol..slazem se sa tobom..samo su se svi nes sad digli i poceli raspravljat o tome, a bilo je puno gorih stvari na tvu i svi su sutili..pa mi cudno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
premalo vijesti i dnevnika gledasA$H wrote:a nase televizije ne znaju za upozorenja niti za slicne stvari..nisam nikad vidio da je tv voditelj na dnevniku nekog upozorio na nes..
a jbga, meni je ovo bas zapelo za oko kad sam gledala tv i ostavilo je neugodan utisak pa eto mi motivacije za kratku raspravu.da ne bi bilo svadja..lol..slazem se sa tobom..samo su se svi nes sad digli i poceli raspravljat o tome, a bilo je puno gorih stvari na tvu i svi su sutili..pa mi cudno..
- Boby
Kada god se na telki objavljuju privatne snimke smaknuća od strane terorista uvijek uslijedi upozorenje.
Sada kad ste već načeli ovo, baš sam prošli tjedan na vijestima vidio, odnosno čuo, snimku obitelji u autu kojem su otkazale kočnice a vozili su se na autocesti. Doslovno čujete oca kako razgovara preko telefona sa sigurnosnom službom i govori kako ne mogu stati, da je pred njima pregrada, kako ćeju udariti a u pozadini se čuju žena i klinici dok je čovjek s druge strane linije poptpuno bespomoćan. I onda očevo "o moj Bože, udarti ćemo, pomolite se..." i na kraju glasan udarac.
Eh, to mi je baš loše sjelo.
Sada kad ste već načeli ovo, baš sam prošli tjedan na vijestima vidio, odnosno čuo, snimku obitelji u autu kojem su otkazale kočnice a vozili su se na autocesti. Doslovno čujete oca kako razgovara preko telefona sa sigurnosnom službom i govori kako ne mogu stati, da je pred njima pregrada, kako ćeju udariti a u pozadini se čuju žena i klinici dok je čovjek s druge strane linije poptpuno bespomoćan. I onda očevo "o moj Bože, udarti ćemo, pomolite se..." i na kraju glasan udarac.
Eh, to mi je baš loše sjelo.
- cactus
Donekle umoran,morao sam tegliti na peti kat (namjerno ne piše što)
,ma ......
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- Decadentor
gajbucactus wrote:Donekle umoran,morao sam tegliti na peti kat (namjerno ne piše što),ma ......

- cactus
neDecadentor wrote:gajbucactus wrote:Donekle umoran,morao sam tegliti na peti kat (namjerno ne piše što),ma ......
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
- Sammy
2 gajbe?cactus wrote:neDecadentor wrote:gajbucactus wrote:Donekle umoran,morao sam tegliti na peti kat (namjerno ne piše što),ma ......
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Asfodel
- Decadentor
- Sammy
ma nosio je paketic maramica pa se sad tu nes kurci 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- John_Ryder
- Asfodel
Kauč...ormar...veeliku pošiljku droge...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- A$H
gotovo jos jedno valentinovo..sad opet mir sljedecih 365 dana..lol.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Sammy
dan