Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by elrania » 27 Jan 2010, 18:33

Asfodel wrote:Preodvratno od saznanja da mi stari ima fejsbuk :roll:

Gnjusno..

i ja sam bas danas saznala od majke da mi je ujak svrljao po fejsu vjerojatno preko acca od bratica i sve njoj objasnio kakve slikce imam, sto pisem itd.

jos mi je zapravo ok jer sam ocekivala nesto takvo pa nisam ni stavljala bog zna sta po profilu :lol:

ot: zadovoljno i prezadovoljno

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Jan 2010, 18:39

@elr - :lol: :lol: ...je, u takvoj situaciji su riječ tipa joint i kvizovi tipa Koliko dobro poznaješ Kamasutru - zaabranjeni :axe: :lol: , a i opscene slike...

ont: loše, jer mi auto nije u voznom stanju
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 27 Jan 2010, 18:40

ostao zatecen jednom informacijom..koja strava.. :roll:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

boyko

Post by boyko » 27 Jan 2010, 19:22

Asfodel wrote:@elr - :lol: :lol: ...je, u takvoj situaciji su riječ tipa joint i kvizovi tipa Koliko dobro poznaješ Kamasutru - zaabranjeni :axe: :lol: , a i opscene slike...

ont: loše, jer mi auto nije u voznom stanju
sad si i ja razmišljam kak bi to bilo da mi starci vide moj face.slike i tak to... :?:
a ubiti nebi ništ rekli...valjda :lol:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Ghrall

Post by Ghrall » 27 Jan 2010, 19:29

Bolesno loše.

callac

Post by callac » 27 Jan 2010, 19:47

elrania wrote:
Asfodel wrote:Preodvratno od saznanja da mi stari ima fejsbuk :roll:

Gnjusno..

i ja sam bas danas saznala od majke da mi je ujak svrljao po fejsu vjerojatno preko acca od bratica i sve njoj objasnio kakve slikce imam, sto pisem itd.

jos mi je zapravo ok jer sam ocekivala nesto takvo pa nisam ni stavljala bog zna sta po profilu :lol:

ot: zadovoljno i prezadovoljno
Pa, moj tajka je prije nekih par tjedana za rođendan od nas djece dobio laptop i logičan slijed događaja bio je da otvori fejs, skajp, gugl čet etc.... :lol: i moram priznati da meni uopće ne smeta, dapače baš mi je drago kad otvorim fejs i vidim da mi je tata online...totalni je noob i sve mu je zanimljivo i kao iz sf filmova i baš uživam u njegovom gotovo djetinjem oduševljenju kad ukuca u google nešto što ga zanima i izađe mu pet tisuća stranica o tome :D
jedino malo smara navečer kad krene sa video pozivima preko skypea pa se on i mama natakare pred ekran i mama krene: a šta ti je to na krevetu, aaaaa, kupila si novu posteljinu i sl. :lol: :lol:
A što se tiče slika, i ostalog sadržaja na fejsu, nema ničega što nisu vidjeli/čuli i što bi ih uostalom moglo iznenaditi o meni :P
p.s. Asfi, baš mi te žao
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Jan 2010, 19:58

ja se trudim izbjegavati familiju na facebooku.. :) sad sam mislio izbrisati neke, al mi je glupo to napraviti bez nekog posebnog povoda.

ot: umorno, neznam koji mi je kukac...
Last edited by Wendigo on 27 Jan 2010, 20:16, edited 1 time in total.

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Jan 2010, 20:11

callac wrote:p.s. Asfi, baš mi te žao
Hvala... :lol:
A za ovo sve drugo, normalno, razlikuje se situacija od situacije. Ja sam sad super kakva sam bila prije, al jbg moji starci su konzervativni i zaboravili su da su i oni bili mladi i ne bi mogli razumijeti neke zezancije tipa slika gdje se "ljubim" s curom ili međusobno diranje sisa, spominjanje trave i sl...

Sigurno da bih bila frend sa starim da sam 10 god starija :D
Najodvratnije mi je vidjet one mame koje žele bit best frendice s kćerima pa se nakelje na fejs, koriste frajersku spiku, komentiraju slike i sl. a pritom imaju droljastu kćerkicu i lajkaju joj status kad napiše: kak sam se jučer dobro poševila s nekim likom zaboravih mu ime (sestra mi ima takvu frendicu :P )
Ma joj :lol:

Neću više off :mrgreen:

ont: ugodno, umorno, sito
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 27 Jan 2010, 20:19

Wendigo wrote:ja se trudim izbjegavati familiju na facebooku.. :) sad sam mislio izbrisati neke, al mi je glupo to napraviti bez nekog posebnog povoda.

ja ih volim dodavati i imam nekoliko rodaka, ali u mom me slucaju zasmetalo sto ljudi koji nisu uopce dodani zavire i pregledavaju i onda jos kritiziraju odredene stvari.
bilo bi mi draze kad bi bar moji doma imali svjetonazor slicniji mojem, a ne da brinem da ce se sad stara na ovo uvrijediti ili osjecati razocaranom iz ko zna kakvog razloga.

no eto, bilo pa proslo.

ot: dosta umorno i jedva cekam 9h

Scarface

Post by Scarface » 27 Jan 2010, 21:00

Ja san nažalost jednom vidija sestrin profil jer ga je zabunom ostavila otvorenim- kad san joj vidija ekipu i momka i njegovu ekipu- Bože sačuvaj, samo san ugasija i to pripisa sve luđim generacijama mladih. Ja baš i neman neki profil, čak ni sliku, pa nema bojazni.

ot: skroz sam ok, baš bija na kavi sa bivšim članovima benda i lipo se napričali.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Boby

Post by Boby » 27 Jan 2010, 21:10

Asfodel wrote:
callac wrote:p.s. Asfi, baš mi te žao
Hvala... :lol:
A za ovo sve drugo, normalno, razlikuje se situacija od situacije. Ja sam sad super kakva sam bila prije, al jbg moji starci su konzervativni i zaboravili su da su i oni bili mladi i ne bi mogli razumijeti neke zezancije tipa slika gdje se "ljubim" s curom ili međusobno diranje sisa, spominjanje trave i sl...

Sigurno da bih bila frend sa starim da sam 10 god starija :D
Najodvratnije mi je vidjet one mame koje žele bit best frendice s kćerima pa se nakelje na fejs, koriste frajersku spiku, komentiraju slike i sl. a pritom imaju droljastu kćerkicu i lajkaju joj status kad napiše: kak sam se jučer dobro poševila s nekim likom zaboravih mu ime (sestra mi ima takvu frendicu :P )
Ma joj :lol:

Neću više off :mrgreen:

ont: ugodno, umorno, sito
:shock:

Sammy

Post by Sammy » 27 Jan 2010, 21:43

umorno i opcenito lose..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

boyko

Post by boyko » 27 Jan 2010, 21:56

baš super i pun energije 8)
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

elrania

Post by elrania » 27 Jan 2010, 23:37

skroz navuceno na kavu

GreenHornet

Post by GreenHornet » 28 Jan 2010, 00:34

[quote="Asfodel"pritom imaju droljastu kćerkicu i lajkaju joj status kad napiše: kak sam se jučer dobro poševila s nekim likom zaboravih mu ime (sestra mi ima takvu frendicu :P )
[/quote]

je li to ona sto je ispala kao moja buduca partnerica u nekom random kvizu?! :mrgreen:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Post Reply