dr mladjo wrote:oh da..kad sam jučer na drugom forumu probao da si malo pojasnim radnju morao sam se služit figuricama dok sam pisao,da se ne zbunim...tko je kad gdje bio...jeba wrote:Triangle - jako zanimljiv film. U početku mi je bio prosječan zato što je radnja praktički copy-paste nekoliko filmova, ali kad radnja stvarno počne onda je jebeno. Definitivno za pogledat.
Koji ste horror zadnji gledali?
-
jeba
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
- Joga
halloween 2 (2009) -
katastrofa, onaj prvi dio je bio koliko toliko ok, no ovo je vec
paranormal activity - odlican film, citao sam po nekim portalima da ovo smatraju najstrasnijim filmom ikad
paranormal activity - odlican film, citao sam po nekim portalima da ovo smatraju najstrasnijim filmom ikad
god is a spurs fan
- Boby
Ma svi su mi glumci odlično sjeli; od Emily i njezinih roditelja do sudtkinje i svih ostalih. A za Dextera ti ja baš i ne znam, uopće ne pratim serije.dr mladjo wrote:mene i sad uhvati prpa kad se sjeti onog položaja tijela od emily.pa njena reakcija.+kako nije spomenuta dexterova seka među glumcimaBoby wrote: Teško da će prosječnog horror gledatelja uplašiti ali svakako će ga rastužiti.,tj sadašnja žena
-
GreenHornet
Meni dan danas nije svejedno kad pogledam na sat a ono 3 a.m.Boby wrote:Ma svi su mi glumci odlično sjeli; od Emily i njezinih roditelja do sudtkinje i svih ostalih. A za Dextera ti ja baš i ne znam, uopće ne pratim serije.dr mladjo wrote:mene i sad uhvati prpa kad se sjeti onog položaja tijela od emily.pa njena reakcija.+kako nije spomenuta dexterova seka među glumcimaBoby wrote: Teško da će prosječnog horror gledatelja uplašiti ali svakako će ga rastužiti.,tj sadašnja žena
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Boby
Taj sam i film prvenstveno pogledao jer mi ga je preporučavala jedna osoba koja mi je rekla identičnu stvar vezano za ta 03h.
-
jeba
Whiteout - prvi dio je dosta dobar, a radnja se kasnije razvodni. Lokacija snimanja je zakon, i definitivno pridonosi kvaliteti filma. Atmosferično
- dr mladjo
to je očito slično kao s igranjem SH na ps.jednostavno kad tad za vrijeme igranja moraš izači vani na magluBoby wrote:Taj sam i film prvenstveno pogledao jer mi ga je preporučavala jedna osoba koja mi je rekla identičnu stvar vezano za ta 03h.
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- elrania
anacondas: the hunt for the blood orchid [2004] - 4/10
-
jeba
zbog tog filma sam si uzeo HBO na pretplatu prije par godinaelrania wrote:anacondas: the hunt for the blood orchid [2004] - 4/10
nadao sam se dobrim filmovima ali ništa, a baš je u to vrijeme išlo par dobrih horora u vrečernjem terminu radnim danom
- sikeone
Fog 4/5-odličan Carpenterov film sa jako dobrom atmosferom i standardno odličnim muzičkim scoreom
Mega Snake 2.5/5-visoka ocjena samo zbog elementa zabave sa ekipom ali sve drugo standardno loše od glume, efekata do radnje filma
Silent Venom 2/5- još jedno smeće o ubojitim zmijama koje ovaj put napadaju posadu američke podmornice. Glavna uloga je Dylan iz Beverly Hillsa što dovoljno govori o kvaliteti filma
Mega Snake 2.5/5-visoka ocjena samo zbog elementa zabave sa ekipom ali sve drugo standardno loše od glume, efekata do radnje filma
Silent Venom 2/5- još jedno smeće o ubojitim zmijama koje ovaj put napadaju posadu američke podmornice. Glavna uloga je Dylan iz Beverly Hillsa što dovoljno govori o kvaliteti filma
J...š film u kojem nema tuče
- Re-Animator
Let The Right One In
Predobar film
Predobar film
-
Ghrall
Jaws 4 - Za pustiti mozak na pašu jedino. 5/10
Just before dawn - Mislim da ću zaboraviti ovaj film uskoro. Nikakve scene ubijanja ni zanimljiva radnja. 4/10
Just before dawn - Mislim da ću zaboraviti ovaj film uskoro. Nikakve scene ubijanja ni zanimljiva radnja. 4/10
- yaps
Town creek (2009)-6/10, sasvim solidan film.I nije lose za pogledati.
- dr mladjo
evo sad pogledao Jennifer's Body (2009)-ne loš.očito su ga nepravedno popljuvali zbog megan fox.a ispala je čak i solidna ovdje.doosta bolja u odnosu na Trans 2..a film je mogao ispast dosta bolji..nešto koa let the right one in..6/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
jeba
The Dark Hours - po meni prosjek, isplati se pogledat samo radi kraja. Pretpostavio dam da film ide u tom smjeru, tako da baš kraj i nije inovativan, već je viđen ranije u nekoliko filmova.