Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by john_constantine » 16 Jan 2010, 20:29

Smokin' Aces 2: Assassins' Ball - original je bio odličan akcijski triler s neočekivanim obratom, ludim ubojicama, naci tremorsima, suludim situacijama i odlične režije. A ovaj nastavak nije niti do koljena... Završni obrati su na kraju toliko nakrcani da više nema smisla, ubojice su napravljene bezveze (čak i Vinnie Jones koji je najveće razočaranje) radi glupih situacija kao ona scena u restoranu. Loše napravljena akcija koja djeluje kao nekakav jeftini spot, a kasnije najbitniji dio filma napravljeno amaterski s lošim CGI scenama eksplozije. A i tako su ti obrati predvidljivi, tremorsi solidni (ali totalna blesavoća njezin upad pri kraj filma). U rukama boljeg redatelja bi možda čak dobro ispalo, ali ovako je šrot... 2/5
SpoilerShow
Hm, kada je već riječ o prequelu... zar se nije u početku u originalu, kada se spominju prvi put tremorsi, kada su ostali ranjeni, mislio sam da se ta radnja događa baš u tom kafiću gdje se dogodio masakr ili sam nešto pobrkao?
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 16 Jan 2010, 23:06

Cloudy with a Chance of Meatballs (2009)-uh još jedan odličan animirani fil ove godine..a nije došao iz dreamworksa ili pixara :-D.mislim da bi bio pravi užitak gledat ga u 3d 8,5/10
Fantastic Mr. Fox (2009)-oceanovih 11 susreće royal tenembaum i wallaca i groomita.wim malo filmova snimi ali me svaki oduševi 9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

dr mladjo

Post by dr mladjo » 17 Jan 2010, 11:38

Watchmen (2009)-sad sam napokon nabavio onu dužu verziju,koja je uključivala dodatne scene te black frighter.iskreno več me je pri prvom gledanju oduševio.sad više ne znam što da kažem. 10/10

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jan 2010, 11:53

dr mladjo wrote:Watchmen (2009)-sad sam napokon nabavio onu dužu verziju,koja je uključivala dodatne scene te black frighter.iskreno več me je pri prvom gledanju oduševio.sad više ne znam što da kažem. 10/10
završetak je i dalje isti?
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Jan 2010, 12:39

dr mladjo wrote:Watchmen (2009)-sad sam napokon nabavio onu dužu verziju,koja je uključivala dodatne scene te black frighter.iskreno več me je pri prvom gledanju oduševio.sad više ne znam što da kažem. 10/10
jel to baš ubačeno u film? (mali crnac, znaš već..)

dr mladjo

Post by dr mladjo » 17 Jan 2010, 13:48

john_constantine wrote:
završetak je i dalje isti?
jep
jel to baš ubačeno u film? (mali crnac, znaš već..)
da.frajer svako malo pročita dio stripa pored kioska i pravo je dobro ispalo.a čudio sam se još u najavi za watchmena hoče li strip ubacit u film.bio sam zadovoljan black frigh samo solo animiranim filmom.sad je još bolje ispao

Sammy

Post by Sammy » 17 Jan 2010, 13:55

American Pie Presents: The Book of Love (2009) - definitivno najgori nastavak, totalno bezidejno i glupo.. - 3/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jan 2010, 18:12

Nothing But the Truth - jako dobar triler u maniri onih sudskih tv filmova...tjera na razmišljanje i nudi zanimljiv twist o kojem bi se moglo polemizirati (je li promašena poanta filma s takvim završetkom?) Bez obzira na to i na ne baš najsretniji odabir K.Backinsale kao žene zmaja, ovo ima sve preporuke od mene....
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr mladjo

Post by dr mladjo » 18 Jan 2010, 10:51

The Men Who Stare at Goats (2009)-večina fora je viđena u traileru 7/10

bakero

Post by bakero » 18 Jan 2010, 17:09

Whiteout - osrednji film , očekivao više 5/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jan 2010, 21:13

Godzilla vs King Ghidorah - ah, obožavam taj Godzilla serijal. :D :D Ne mogu prežaliti to što je Godzilla postao negativac, ali neka, ovako je i dalje gušt gledati ga kako uništava Japan. Dobra radnja makar ljudi imaju veću ulogu, s par vrhunskih borbi. Ghidorah više nije svemirsko čudovište, već genetski modificirano čudovište nastalo pod utjecajem radijacije što je dobrodošla promjena. A tek vrhunska borba između Godzille i cyborg Ghidoraha koji opako podsjeća na Voltrona. :prayer: 4/5
Michel puši karu.

Metalcamp

Post by Metalcamp » 18 Jan 2010, 22:05

john_constantine wrote:Godzilla vs King Ghidorah - ah, obožavam taj Godzilla serijal. :D :D Ne mogu prežaliti to što je Godzilla postao negativac, ali neka, ovako je i dalje gušt gledati ga kako uništava Japan. Dobra radnja makar ljudi imaju veću ulogu, s par vrhunskih borbi. Ghidorah više nije svemirsko čudovište, već genetski modificirano čudovište nastalo pod utjecajem radijacije što je dobrodošla promjena. A tek vrhunska borba između Godzille i cyborg Ghidoraha koji opako podsjeća na Voltrona. :prayer: 4/5
Ja sam mu dao ocjenu na IMDB-u 2, ali uvijek rado pogledam jer je zabavno kolko je loše
"Good night boils and ghouls."

olio

Post by olio » 18 Jan 2010, 22:45

Payback

film ima odličnu atmosferu + gibson koji rastura sve živo

6/10

Big Nothing

komedija (malo mračnija po atmosferi) sa simon peggom i Schwimmer koji je po meni odlično odigrao ulogu
malo je prenakrcan film ali je ok

6.3/10

Observe and Report

odlično

7/10

Boby

Post by Boby » 19 Jan 2010, 00:07

"Smother" (2008)

Još jedna u nizu prijateljski nastrojenih komedija koja igra na već odigrane karte te na kraju ostavlja dojam kao da se nije ništa niti pogledalo jer većina gegova poput dementnih staraca, intimnih ispada u krevetu ili međugeneracijskih sukoba je već viđena i to u mnogo boljim izvedbama. Preporučljivo prije svega za fanove Diane Keaton (i Liv Tyler koje opet nekako nedovoljno ima u filmu).

5/10

dr mladjo

Post by dr mladjo » 19 Jan 2010, 00:12

Youth in Revolt (2009)-cerin ozbiljniji pokušaj.moram priznat da sam gledajuči trailer i čitajuči sinopsis očekivao još jednu modernu teen komediju.ali trailer je lagao.ovo je više romantična drama s nekim komičnim dijelovima koji su večinom prikazani u traileru.nešto mi govori da će bolji poznavatelji francuskog novog vala prepoznati posvete iz filmova..8/10
Big Nothing
ja stalno zaboravim da je ponovno pogledam.znam da mi je ostala u vrlo dobrom sječanju.osobito kad sam pogledao 2 lošija peggova filma(run fatboy te how to loose friend)

Post Reply