Status sa T-Comom:
1) Poziv od "spasitelja" iz dana #66 nema, proslo je samo 25 dana, valjda mu je i to premalo da se javi
2) Poziv od tehničara iz Rijeka iz dana #85 (rekao da će zvati za par minuta) nema
3) Reply T-Com Helpdeska na moj mail iz dana #73 nema - dobio sam automatski ticket tada, znači da su promili, ali se nesposobnjakovići koji zaslužuju otkaz nisu udostojili javiti
4) Reply T-Com Helpdeska na moj mail sa upitom na gdje se mogu pismeno žaliti na helpdesk iz dana #84 nema - isto sam dobio automatski ticket, primili su ali ništa. Zamisli, ne žele ni javiti gdje se mogu tužiti na njih. Imaju ticket servis, znači sve se može pratiti, nadam se da kad svoj dnevnik pošaljem printan i faxiran u T-Com da će bar nekome malo srati. Godina je ružna za otkaze, ali ovakva ekipa u helpdesku zaslužuje otkaze!
A sada sa druge strane, radi ekipe na helpdesku, aktivirah neke druge stvari.
1) BNet mi se javio dali zelim preći na njih. Rekao sam da hoću, i to ne samo kabelsku, gasim i tcom telefon i adsl, a u planu za godinu dana i T-Mobile
2) BNet se najavio da će doći danas potpisati ugovor.
3) Ugovor potpisan. U roku od 30 dana bi treba biti T-Com FREEE !!!! Mali win za mene, njima to niš ne znači, ali meni daje jebeno veselje - uz jebenu uštedu od barem 35-40% mjesečno !!!