Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Post by elrania » 08 Dec 2009, 19:55

je, slazem se za anesteziologiju jer mi je majka vec napricala sve zive stavove kolega na tom podrucju, al zato je skroz kul :lol:
a psihijatrija je apsolutno prezanimljiva, samo sto, ko sto rekoh, djeluje ko da ces s vremenom ili sam poluditi ili kompletno otupiti. imam u stanu doma nekoliko godina osobu koja je psih. bolesnik i to je zesca tortura...muka mi je zamisliti raditi svaki dan s jos takvih bar 10. :?

i jesam ti rekla za demonstraturu, pas mater, a ti po svom :P

Scarface

Post by Scarface » 08 Dec 2009, 20:05

Da, to je i meni prilična prepreka, još kad su nam pričali da je jedan od razloga zašto je odjel pshijatrije (bar ode na Firulama) u prizemlju taj da liječnici mogu pobić kroz prozor u slučaju nekog napada (i to je konkretno naš profesor radija više puta) nije mi baš svejedno. :lol:
A za demonstrature ko mi je kriv, nije prvi put da se tako tupavo ponašan, a nažalost, ni zadnji. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

cactus

Post by cactus » 08 Dec 2009, 20:25

boyko wrote:
John_Ryder wrote:rođendan mi jeeeeeeee 8) :D
sve najbolje :partyman:
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.

Hec

Post by Hec » 08 Dec 2009, 20:34

cactus wrote:
boyko wrote:
John_Ryder wrote:rođendan mi jeeeeeeee 8) :D
sve najbolje :partyman:
takodjer
"Six strings to cover fear..."

Sammy

Post by Sammy » 09 Dec 2009, 13:09

dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

A$H

Post by A$H » 09 Dec 2009, 15:48

Ave
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Decadentor

Post by Decadentor » 09 Dec 2009, 20:24

Miiiiiiijauuuuuuuuuu
Image

callac

Post by callac » 09 Dec 2009, 23:24

elrania wrote:je, slazem se za anesteziologiju jer mi je majka vec napricala sve zive stavove kolega na tom podrucju, al zato je skroz kul :lol:
a psihijatrija je apsolutno prezanimljiva, samo sto, ko sto rekoh, djeluje ko da ces s vremenom ili sam poluditi ili kompletno otupiti. imam u stanu doma nekoliko godina osobu koja je psih. bolesnik i to je zesca tortura...muka mi je zamisliti raditi svaki dan s jos takvih bar 10. :?

i jesam ti rekla za demonstraturu, pas mater, a ti po svom :P
Ako nije tajna (i odmah da se ogradim da ovo nije podjebavanje, zajebavanje, jebavanje) zanima me da li se radi o udomljavanju dotične osobe u smislu skrbništva ili je u pitanju nešto drugo? Eto, ako nije problem odgovoriti...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Dec 2009, 00:18

u pitanju je baka koja je dozivjela odredeni slom tamo gdje je prije zivjela i vec je nekih 6 godina s nama jer je nitko od njene druge djece ne zeli primiti s obzirom da je uz vec spomenuto psih. stanje skoro pa nepokretna (dakle, pelene, kateteri, the usual) + detalji koji nisu bas za forum...
bilo je pokusaja da ode negdje bar na tj. dana, no svi je salju natrag nakon dan-dva jer se useru kad vide kak to zapravo je i kao, bude to moja stara lakse jer je med sestra i to joj je posao pa se eto tako guramo u jednosobnom stanu.
iskreno se divim mami i njenim konjskim zivcima jer ja padam u zesce stanje panike svaki put kad dodem doma i opet se iznova suocim s tim te jedva cekam da se pokupim natrag u zg.
i naravno da ima onih koji su u goroj situaciji, no ja ni ovo ne bih pozeljela nikome.

callac

Post by callac » 10 Dec 2009, 00:29

E, točno znam kako ti je, s tim da je tebi još gore jer se radi o obitelji. Kod mene je slična situacija sa razlikom da se moja mama skrbi za čak pet žena koje su ili depresivne, ili bivše suicidalne osobe koje su u programu udomljavanja iz psihijatrijskih bolnica da se bolje i lakše socijaliziraju. Meni moj dom nije dom već nekih deset godina, te su žene sa nama u kući, u svojim sobama naravno, ali im moja mama daje doručak, ručak večeru, kavu tri puta dnevno, pere im suđe i veš, daje terapije, razgovara s njima....i vezale su se za nju i za nas kao obitelj što je normalno nakon toliko godina suživota. Ali ja ponekad ne znam odakle mojoj mami snage i živaca za to??? Treba skuhat ručak za osmero svaki dan, a za nas triaest kad dođemo mi iz Zagreba sa "boljim polovicama" Ne mogu dočekati da se potkrovlje završi da opet imam svoju sobu, jer otkako su one sa nama, brat estra i ja imamo zajedničku sobu u kojoj spavamo kada dođemo doma....I još nerazumjevanje ljudi kada im kažeš za njih, uglavnom svi reagiraju onak WFT??
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 10 Dec 2009, 00:51

opcenito se divim svima koji se bave ikakvom brigom o ljudima i nakon ovakvih tvojih i mojih tezih slucajeva ne odustaju. poznavajuci sebe, ne bih dugo izdrzala sam sam npr. na maminom mjestu racunajuci onih 30 ljudi u bolnici koje gleda svaki dan i sto se doma vraca necem jos gorem, umjesto da konacno predahne.
ja ne znam sto bih da jednog dana ona slucajno zavrsi ko sto je baka sad, dapace, uzasava me ta pomisao.

a glede dijeljenja soba... ja svoju prakticki dijelim s bakom... kak je pregradena laminatom, vrata su izmedu i to ostaje uvijek otvoreno inace ona cvili i place tak da ima noci kad oka ne mogu sklopiti jer je cujem kako bunca i zaziva mamu da je okrece 5x govoreci da ne moze sama, a kad mama radi, onda to bez problema napravi jer pred njom pokusava dokazati da nista ne moze i zeli sto vise paznje. uff, vec mi je muka od pomisli sto me ceka kad se vratim doma za bozic.
strasno mi je gledati kako nekome doslovno mozak propada i sve kognitivne funkcije budu srezane na razinu dvogodisnjaka

susjedi su imali skoro pa istu stvar i zavladalo je blazenstvo medu familijom kad je ta baka umrla. :lol:

A$H

Post by A$H » 10 Dec 2009, 07:46

Ave

Sammy

Post by Sammy » 10 Dec 2009, 14:57

dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

A$H

Post by A$H » 10 Dec 2009, 16:29

jutro..

maddjuro

Post by maddjuro » 10 Dec 2009, 19:29

pregorila mi je televizija marke SABA, bila je stara samo 23 godine :pomast:
I may be an idiot, but i am no fool.

Locked