Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
GreenHornet

Post by GreenHornet » 06 Dec 2009, 20:25

Metalcamp wrote:Moze li mi netko reci zasto Exorcist 2 ima tako nisku ocjenu na imdb-u, meni je bio ok za pogledati, ali ja ne vidim da je los... i glumacka postava nije za baciti.
Slazem se!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Sammy

Post by Sammy » 07 Dec 2009, 15:25

dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Decadentor

Post by Decadentor » 07 Dec 2009, 16:22

Dolina ližaaaaa
Image

Sammy

Post by Sammy » 08 Dec 2009, 14:32

oj
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

A$H

Post by A$H » 08 Dec 2009, 14:59

Ave
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Ašow

Post by Ašow » 08 Dec 2009, 15:08

Gorgorborburtur.
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Dec 2009, 15:57

rođendan mi jeeeeeeee 8) :D
"Im gonna touch you now." :P

boyko

Post by boyko » 08 Dec 2009, 16:04

John_Ryder wrote:rođendan mi jeeeeeeee 8) :D
sve najbolje :partyman:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Metalcamp

Post by Metalcamp » 08 Dec 2009, 16:37

svaka cast

Sammy

Post by Sammy » 08 Dec 2009, 16:51

boyko wrote:
sve najbolje :partyman:

Ašow

Post by Ašow » 08 Dec 2009, 17:24

Dabog da doživio idući i da ti se sve zelje ne ostvare.
ZIVIO!!
--------
Last.fm

Boby

Post by Boby » 08 Dec 2009, 18:20

Sretan rođendan!

Scarface

Post by Scarface » 08 Dec 2009, 18:57

Čestitke i od mene!

Inače, jako san zadovoljan imunologijom zasad, taj me dio medicine inače uvik najviše zanima (uz psihijatriju), i jedva čekan četvrtak jer tad imamo predavanje koje drži Ivan Đikić, za kojeg ne znan da li ste čuli, ali je dovoljno reć da je jedan od najboljih svjetskih znanstvenika, i da je otkrija neke važne stvari vezane uz razvoj karcinoma (radi se o nekim receptorima, da ne gnjavin dosadnim detaljima). Eto, drago mi je da mogu iz prve ruke slušat te velikane znanstvenog medicinskog rada u kojem u budućnosti mislim barem dijelom sudjelovat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 08 Dec 2009, 19:01

Ghostface wrote:Čestitke i od mene!

Inače, jako san zadovoljan imunologijom zasad, taj me dio medicine inače uvik najviše zanima (uz psihijatriju), i jedva čekan četvrtak jer tad imamo predavanje koje drži Ivan Đikić, za kojeg ne znan da li ste čuli, ali je dovoljno reć da je jedan od najboljih svjetskih znanstvenika, i da je otkrija neke važne stvari vezane uz razvoj karcinoma (radi se o nekim receptorima, da ne gnjavin dosadnim detaljima). Eto, drago mi je da mogu iz prve ruke slušat te velikane znanstvenog medicinskog rada u kojem u budućnosti mislim barem dijelom sudjelovat.
hahaha, kako je meni carski kak ti redovito tu pises mali 'dnevnik' o faksu :lol:
jej za psihijatriju...iako vjerujem da je zesci zajeb baviti se time u struci. zato sam zavrsila na psihologiji :lol:
si razmisljao o anesteziologiji? to mi je uz psih. dosta zanimljivo podrucje za specijalizaciju.

Scarface

Post by Scarface » 08 Dec 2009, 19:37

elrania wrote:
Ghostface wrote:Čestitke i od mene!

hahaha, kako je meni carski kak ti redovito tu pises mali 'dnevnik' o faksu :lol:
jej za psihijatriju...iako vjerujem da je zesci zajeb baviti se time u struci. zato sam zavrsila na psihologiji :lol:
si razmisljao o anesteziologiji? to mi je uz psih. dosta zanimljivo podrucje za specijalizaciju.

Haha, pa da, znan da to gotovo niko ni ne čita, al negdi moran ostavit dojmove, pogotovo jer mi prijatelji nisu baš kalibra da mogu shvatit neku medicnsku ili uživljenost ili frustraciju, a onih s faksa mi je priko glave tako da mi ostaje jedino ovaj mali kutak. :lol:
A šta se tiče anesteziologije, definitivno je to veoma zanimljivo ali još više zahtjevno i za moj ukus malo previše stresno područje. Imali smo za profesora prve pomoći na 1. godini jednog anesteziologa pa nam je priča svoje dojmove i svakakve priče, bilo užasne, bilo one anegdotskog karaktera, ali uglavnom je glavni zaključak bija da se time ne isplati bavit osim ako nisi mazohist ili ovisnik o adrenalinu. :lol: U biti, bija je prilično frustriran svojim poslom, pa se očito radi o ne previše objektivnoj slici. :lol: Sve se svelo na to da plaća triba bit puno veća jer je to jako težak posao, pa je priča o nekom istraživanju u Americi po kojem je najstresniji posao ispa anesteziolog, a odma iza astronaut. A to koliko mi je primamljivo samo po sebi- zasad ne previše, jer premalo i znam o tome, zapravo ću tek od 4. godine dobivat jasniju sliku o tome, ovako su mi na prvi pogled zanimljive psihijatrija (jer me jako privlači taj dio medicine koji je toliko drukčiji, gotovo poput jednog književnog pravca ili društvene studije, nije hladan ka sama znanost, i uvik me privlačilo nešto nematerijalno, snovito, nego nešto prizemno i čvrsto, i iako san malo paradoksalno na studiju nečeg šta ne zagovaran, to ne znači da ne mogu i dalje njegovat tu želju) i imunologija (koja je poput jedne kreativne igre, sa vojskom protutijela koji su good guys i antigena kao vojske zla, i sve je poput neke epske borbe kao iz nekog fantasyja uz milijun pomagača, komplikacija koje nastaju, a samo dva moguća raspleta, pobjeda ili poraz- znan da ovo zvuči malo dječje ali jbg, tako stalno radin poredbe i tako stvari i pamtin). A da stavin i točku na onu priču o demonstraturama- tresla se brda, rodija se miš- prošle prijave, danas bili rezultati, i primilo je i ljude s tricama, a ja se nisan ni prijavija, tako da- epic fail, šta drugo reć. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Locked