Slazem se!Metalcamp wrote:Moze li mi netko reci zasto Exorcist 2 ima tako nisku ocjenu na imdb-u, meni je bio ok za pogledati, ali ja ne vidim da je los... i glumacka postava nije za baciti.
Last Post Wins !!!11one
-
GreenHornet
- John_Ryder
- Scarface
Čestitke i od mene!
Inače, jako san zadovoljan imunologijom zasad, taj me dio medicine inače uvik najviše zanima (uz psihijatriju), i jedva čekan četvrtak jer tad imamo predavanje koje drži Ivan Đikić, za kojeg ne znan da li ste čuli, ali je dovoljno reć da je jedan od najboljih svjetskih znanstvenika, i da je otkrija neke važne stvari vezane uz razvoj karcinoma (radi se o nekim receptorima, da ne gnjavin dosadnim detaljima). Eto, drago mi je da mogu iz prve ruke slušat te velikane znanstvenog medicinskog rada u kojem u budućnosti mislim barem dijelom sudjelovat.
Inače, jako san zadovoljan imunologijom zasad, taj me dio medicine inače uvik najviše zanima (uz psihijatriju), i jedva čekan četvrtak jer tad imamo predavanje koje drži Ivan Đikić, za kojeg ne znan da li ste čuli, ali je dovoljno reć da je jedan od najboljih svjetskih znanstvenika, i da je otkrija neke važne stvari vezane uz razvoj karcinoma (radi se o nekim receptorima, da ne gnjavin dosadnim detaljima). Eto, drago mi je da mogu iz prve ruke slušat te velikane znanstvenog medicinskog rada u kojem u budućnosti mislim barem dijelom sudjelovat.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
hahaha, kako je meni carski kak ti redovito tu pises mali 'dnevnik' o faksuGhostface wrote:Čestitke i od mene!
jej za psihijatriju...iako vjerujem da je zesci zajeb baviti se time u struci. zato sam zavrsila na psihologiji
si razmisljao o anesteziologiji? to mi je uz psih. dosta zanimljivo podrucje za specijalizaciju.
- Scarface
elrania wrote:hahaha, kako je meni carski kak ti redovito tu pises mali 'dnevnik' o faksuGhostface wrote:Čestitke i od mene!
jej za psihijatriju...iako vjerujem da je zesci zajeb baviti se time u struci. zato sam zavrsila na psihologiji![]()
si razmisljao o anesteziologiji? to mi je uz psih. dosta zanimljivo podrucje za specijalizaciju.
Haha, pa da, znan da to gotovo niko ni ne čita, al negdi moran ostavit dojmove, pogotovo jer mi prijatelji nisu baš kalibra da mogu shvatit neku medicnsku ili uživljenost ili frustraciju, a onih s faksa mi je priko glave tako da mi ostaje jedino ovaj mali kutak.
A šta se tiče anesteziologije, definitivno je to veoma zanimljivo ali još više zahtjevno i za moj ukus malo previše stresno područje. Imali smo za profesora prve pomoći na 1. godini jednog anesteziologa pa nam je priča svoje dojmove i svakakve priče, bilo užasne, bilo one anegdotskog karaktera, ali uglavnom je glavni zaključak bija da se time ne isplati bavit osim ako nisi mazohist ili ovisnik o adrenalinu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.