Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
A$H
elrania wrote:g'luck. sve te kucne izrade koje sam dosad vidjela su zaqrac pa ne bih savjetovala.
moko wrote:
samo što on nije nikoga s tim tetovirao nit ne bi jer to je stvarno treš...
sve ovisi tko radi i kako..pokojni ujak je tetovirao sa tim masinicama koje je doma radio od motorica, olovki, federa..gledah ga jednom kak to radi..i tetovirao je brata(ujaka broj 2

) i ta tetovaza na ledjima jos uvijek c00l izgleda..samo je bila plava tinta pa mnogi misla da je jako izbljedila..ali nije..boja je ista..tetovirao je dosta likova po kvaru i zatvoru pa cak i sam sebe i uvijek je bio odlican posao..imao je smisla za to..
a sad ako se neka neznalica tog uhvati..njemu ne bi pomoglo niti da ima profi aparat..imamo dosta slika na netu kao dokaze..lol..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Wendigo
poznanik ima homemade tetovažu preko cijelih leđa - no comment...

-
Asfodel
-
A$H wrote:elrania wrote:g'luck. sve te kucne izrade koje sam dosad vidjela su zaqrac pa ne bih savjetovala.
moko wrote:
sve ovisi tko radi i kako..pokojni ujak je tetovirao sa tim masinicama koje je doma radio od motorica, olovki, federa..gledah ga jednom kak to radi..i tetovirao je brata(ujaka broj 2

) i ta tetovaza na ledjima jos uvijek c00l izgleda..samo je bila plava tinta pa mnogi misla da je jako izbljedila..
ali nije..boja je ista..tetovirao je dosta likova po kvaru i zatvoru pa cak i sam sebe i uvijek je bio odlican posao..imao je smisla za to..
a sad ako se neka neznalica tog uhvati..njemu ne bi pomoglo niti da ima profi aparat..imamo dosta slika na netu kao dokaze..lol..

To inače ne ovisi samo o kvaliteti boje, nego i o njegovoj puti i brizi tijekom života za tattoo. A možda i još nekom čimbeniku kojeg sam zaboravila

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
moko
Asfodel wrote:A$H wrote:elrania wrote:g'luck. sve te kucne izrade koje sam dosad vidjela su zaqrac pa ne bih savjetovala.
moko wrote:

) i ta tetovaza na ledjima jos uvijek c00l izgleda..samo je bila plava tinta pa mnogi misla da je jako izbljedila..
ali nije..boja je ista..tetovirao je dosta likova po kvaru i zatvoru pa cak i sam sebe i uvijek je bio odlican posao..imao je smisla za to..

To inače ne ovisi samo o kvaliteti boje, nego i o njegovoj puti i brizi tijekom života za tattoo. A možda i još nekom čimbeniku kojeg sam zaboravila

ma sve je to skupa ok, na kraju krajeva naši starci su se tim pikali u vojsci itd. ali ja ne bih htjela takvu tetovažu...
te mašinice kućne izrade i jesu tzv. "zatvorske mašinice" ali s tim ne možeš napraviti impresivnu sliku... što se tiče "cool slika" rađenih s takvim mašinicama-očito imamo različiti pogled na cool stvari hahaha
Te mašinice imaju slab motorić kojim ne možeš kontorolirati jačinu udarca tj dubinu uboda igle tako da nisu pogodne za crtanje bilo čega... naravno danas te rotacione profesionalne mašinice imaju bolje motoriće koje imaju mogućnost kontoliranja jačine struje (japanci su sve to unaprijedili jer oni i najčešće koriste takve mašinice), ali ovo što je napravio dagzVOMITOR ili moj brat to je od lošeg materijala, plastike koja se ne može sterilizirati u sterilizatoru i još ako je igla napravljena u kućnoj radinosti onda nemamo tu kaj pričati o kul tetovažama
ne bih dala nikome da me tetovira takvim mašinicama (kolko god on bio umjetnički tip) zbog infekcija i rana koje mogu nastati od toga, a kasnije dolaze i ožiljci!
[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
-
dagzVOMITOR
isto tako ces kod profija popusit infekciju ili rane...ako je skrto ili neodgovrno govno....znam neke ljude kojima se tetovaza zgrcila nagon zarastanja ili izbljedila sve boje kad ih kupujes dodu vise od pistolja...pa kupuju smece
kad isprovam s bojom stavi cu sliku ili infekciju

-
moko
dagzVOMITOR wrote:isto tako ces kod profija popusit infekciju ili rane...ako je skrto ili neodgovrno govno...
to onda nije profi...
-
dagzVOMITOR
moko wrote:dagzVOMITOR wrote:isto tako ces kod profija popusit infekciju ili rane...ako je skrto ili neodgovrno govno...
to onda nije profi...
ma je legalan je ali nema pojma ili ga nije briga jedini je u gradu legalni
-
elrania
zato se drzis provjerenih salona i ne skrtaris na parama ak je rijec o necemu kaj ces nositi na sebi cijeli zivot.
-
moko
elrania wrote:zato se drzis provjerenih salona i ne skrtaris na parama ak je rijec o necemu kaj ces nositi na sebi cijeli zivot.
slažem se, ne bih mogla bolje reći!

-
Scarface
Baš mi je prijatelj prije par dana tetovira slovo I iz loga Insomniuma na livo rame, i ispalo je skroz dobro. Sljdeće će stavit barkod na zapešće. Ja san pak odusta od tog tetoviranja, totally not my cup of tea.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
boyko
ja definitivno budem jednog dana zahitil neku tetovažu.najvjerojatnije na nogu,samo ne znam kaj...

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
elrania
ja se veselim necem lijepom i sarenom i velikom, samo treba sakupiti 4k kn.
i onda opet itd.
i nadam se da ce se realizirati high nostrils plan. ili mozda bridge.
-
moko
-
Asfodel
-
Bravo
Evo ja sam vesela što ću konačno dat malo pažnje svom zubnom mesu koje bi za par godina otišlo u tri lepe

(stavit ću malu donju kuglicuu)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
elrania
super pirs; preporucam da zbusis obje strane