Sto se zadnje jeli/pili
- Wendigo
meni nikad nije dovoljno ljuto, brijem da će me to koštat jednog dana...Ašow wrote:oh i ja obozavam ljutu hranu i jako začinjenu hranu. Respect.Ghostface wrote:2 extra ljuta cheeseburgera u jednom kafiću koji poslužuje takve stvari, i pivo. Inače mogu podnit jako ljute stvari, al ova dva su me dobro izmučila, i još je drugi bija puno ljući na moj zahtjev. Reka je kuvar da ima samo jedan luđi lik od mene koji je sredija 3.
Ja sam danas jeo čobanac i krvavicu za rucak. Popio 2 kave i 3 piva.
Za veceru sam si od pasirane rajčice napravio umak, ubacio gljiva i jeo to sa kruhom.
Nisam dosta dugo kavu popio i bas se danas zaredale dvije.
- A$H
tak sam se ja zajebo..sam derem ljuti kecap i vec mi je dugo vremena kao obican..a kad probam obican kao da su ga razrujedili..sad moram neki cili umak za zamjenu nac..Wendigo wrote:meni nikad nije dovoljno ljuto, brijem da će me to koštat jednog dana...Ašow wrote:oh i ja obozavam ljutu hranu i jako začinjenu hranu. Respect.Ghostface wrote:2 extra ljuta cheeseburgera u jednom kafiću koji poslužuje takve stvari, i pivo. Inače mogu podnit jako ljute stvari, al ova dva su me dobro izmučila, i još je drugi bija puno ljući na moj zahtjev. Reka je kuvar da ima samo jedan luđi lik od mene koji je sredija 3.
Za veceru sam si od pasirane rajčice napravio umak, ubacio gljiva i jeo to sa kruhom.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- Scarface
Wendigo wrote:meni nikad nije dovoljno ljuto, brijem da će me to koštat jednog dana...Ašow wrote:oh i ja obozavam ljutu hranu i jako začinjenu hranu. Respect.Ghostface wrote:2 extra ljuta cheeseburgera u jednom kafiću koji poslužuje takve stvari, i pivo. Inače mogu podnit jako ljute stvari, al ova dva su me dobro izmučila, i još je drugi bija puno ljući na moj zahtjev. Reka je kuvar da ima samo jedan luđi lik od mene koji je sredija 3.
Oće sigurno, zato i ja pazin jer je lako prijeć na spicy side.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
jesu velike šanse da se dobije neki čir ili nešto sl. od ljute hrane?Ghostface wrote:Wendigo wrote:meni nikad nije dovoljno ljuto, brijem da će me to koštat jednog dana...Ašow wrote: oh i ja obozavam ljutu hranu i jako začinjenu hranu. Respect.
- Scarface
Wendigo wrote:jesu velike šanse da se dobije neki čir ili nešto sl. od ljute hrane?Ghostface wrote:Wendigo wrote: meni nikad nije dovoljno ljuto, brijem da će me to koštat jednog dana...
Ne samo to, već ti može sjebat i cirkulaciju i tako utjecat i na samo srce, al dobro, to su ekstremni slučajevi. Inače, kad jedeš puno ljutog, šire ti se pore na koži i puno se više znojiš- u prijevodu, puno lakše zasmrdiš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DEXTER
- elrania
- Decadentor